cum sa slabesc usor?
am 18 ani, 165 cm si 70 kg:((! va rog sa ma ajutati sa scap si eu de kg in plus. am tot incercat sa tin diete si cure de slabire, slabesc brusc la inceput 5 kg si apoi nimic. am fost si la nutritionist, mi-a dat o reteta bazata pe lactate si carne si 1 ora pe zi la bicicleta. vreau sa mentionez k am reununtat de tot, de mai mult de 4 luni la dulciuri, fainoase, paine, sucuri, mananc numai fierturi, si nimicccc. Am avut 75 kg si vam spus, de 3 luni am ramas la 70 kg, oare ce trebuie sa fac sa scap de grasimile astea? sa nu mananc deloc?
4 comentarii
mancare vegetariana, sport, si sport..si iar sport. 3 mese mari..intre ele poti manca un fruct, o leguma. iar 1 data la 3-4 zile poti manca o bucata de carne fripta sau fiarta.
DRAGA MEA, SUNT MAMA UNEI FETITE DE 2 ANI SI JUMATATE, AM 26 DE ANI IAR IN TIMPUL SARCINII AM LUAT APROAPE 20KG PENTRU CA M-AM SIMTIT FOARTE BINE S AM MANCAT APROAPE ORICE.DUPA 4 LUNI DE ALAPTAT AM INCEPUT SA TIN POSTURILE DE PESTE AN CHIAR SI POSTURILE DE 2 SAPTAMANI SI VREAU SA-TI SPUN CA PE LANGA FAPTUL CA AM SLABIT MA SIMT FOARTE FOARTE BINE SI IMPACATA SUFLETESTE PENTRU CA M-AM SPOVEDIT SI AM PRIMIT SFANTA IMPARTASANIE.ACUM TOT CE ITI POT SPUNE ESTE CA DACA TII POSTUL VEI SLABI DAR ITI VEI CURATA SI SUFLETUL CEEA CE ESTE MAI IMPORTANT DECAT A AVEA UN CORP PERFECT.CE SPUI..INCERCI?CU MINE A DAT ROADE MARI IN AMBELE CAZURI SI FACI 2 LUCRURI BUNE DEODATA..ITI DORESC VOINTA, PUTERE SI CREDINTA..TOATE CELE BUNE-MIRKA000
PS--AI PUTEA INCERCA IN POSTUL SF.MARII CARE INCEPE SAMBATA
PS--AI PUTEA INCERCA IN POSTUL SF.MARII CARE INCEPE SAMBATA
Infometarea nu este o solutie in lupta cu kilogramele in plus ci dimpotriva, va poate dezechilibra metabolismul si poate fi chiar cauza esecurilor dvs de pana acum!
Aveti nevoie de o dieta echilibrata pe termen lung, adaptata nevoilor si preferintelor dvs culinare, din care nu trebuie sa lipseasca fructele, legumele, fainoasele si lactatele ori carnea in cantitati adaptate necesitatilor dvs, combinate si preparate cat mai echilibrat si mai dietetic.
Atentie la orarul meselor - dieta trebuie organizata in minim 4-5 mese/zi (3 mese principale si 1-2 gustari), beti minim 2 litri lichide pe zi (de preferat apa) si, bineinteles, nu uitati de efortul fizic - va va ajuta sa va modelati corpul.
Aveti nevoie de o dieta echilibrata pe termen lung, adaptata nevoilor si preferintelor dvs culinare, din care nu trebuie sa lipseasca fructele, legumele, fainoasele si lactatele ori carnea in cantitati adaptate necesitatilor dvs, combinate si preparate cat mai echilibrat si mai dietetic.
Atentie la orarul meselor - dieta trebuie organizata in minim 4-5 mese/zi (3 mese principale si 1-2 gustari), beti minim 2 litri lichide pe zi (de preferat apa) si, bineinteles, nu uitati de efortul fizic - va va ajuta sa va modelati corpul.
BUNA SEARA, AM 35 DE ANI, 1, 65CM SI 70 KG, AM TOT TINUT DIETE SI CURE DE SLABIT ANII DE ZILE SI ACUM IMI ESTE CAM FRICA PENTRU CA ANUL TRECUT DUPA ULTIMA CURA MAM SIMTIT DESTUL DE URIT STARI ANXIOASE, TENSIUNE, ETC EU SUNT GENUL DE PERSOANA ;SLABIRE RAPIDA.PENTRU CA CELE PE TERMEN LUNG MA DESCURAJEAZA.ACUM ASI VREA DIN NOU SA INCERC CEVA DAR NU STIU CE VA ROG AJUTATI-MA.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Obezitate - sfaturi practice
- 2As dori si eu daca se poate o dieta
- 3dieta de slabire.. am inceput sin nou sa iau in greutate
- 742Herbalife?
- 7diete de slabire
- 4am 76 kg, 1.59 m si 16 ani... vreau sa slabesc
- 10voi cum ati reusit sa slabiti?
- 3dieta daneza - merita?
- 4Cum sa slabesc 10-20 kg?
- 3Am slabit dupa operatie
- 5Buna ziua
- 0dieta elvetiana
- 6tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata
- 6slabire rapida: 15 kg intr-o luna?
- 3pierdere in greutate
- 3Am nevoie de sfatul unui medic nutritonist!
- 6As putea slabii 15 kg cu aceasta dieta?
- 5Asa vei slabi sanatos
- 11Am reusit sa slabesc sanatos si fara efort mare... (30kg)
- 2Dieta si stil de viata sanatos
Mai multe informații despre: Slabirea cura de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Cele mai populare diete în România anului 2016
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești
- Regim de slăbit rapid