Cum să procedez ?
![Emimaaa](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Stau cu parintii care m au crescut ….
Apar in viata mea cei care m au conceput … facandu ma un embrion atat … Apoi renunțând la mine
Nu stiu ce vreau
Vreau un om care sa ma iubeasca sa fac sex toata ziua.
Sunt nefericita
Imi doresc fericire
Ce sa fac cu cei care m au conceput ? Ii evit e in zadar … ii accept e in zadar … Deci nu stiu cum sa mai procedez..
Sa formeze o relatie o prieteni se tem cred sigur ptr ca nu vor mai mult decat sa i vad ca exista in viata mea … Futui ce am din asta ? Am obosit M am saturat … Spuneti mi ce sa fac ?
Apar in viata mea cei care m au conceput … facandu ma un embrion atat … Apoi renunțând la mine
Nu stiu ce vreau
Vreau un om care sa ma iubeasca sa fac sex toata ziua.
Sunt nefericita
Imi doresc fericire
Ce sa fac cu cei care m au conceput ? Ii evit e in zadar … ii accept e in zadar … Deci nu stiu cum sa mai procedez..
Sa formeze o relatie o prieteni se tem cred sigur ptr ca nu vor mai mult decat sa i vad ca exista in viata mea … Futui ce am din asta ? Am obosit M am saturat … Spuneti mi ce sa fac ?
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Eu as incerca sa ii cunosc si sa aflu motivele pentru care m-au dat spre adoptie.
![Dr. Rares Ignat](/arata_img.php?img=cont_156377.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Pentru inceput ai putea sa te intrebi ce faci zi de zi pentru a te apropia de ce iti doresti. Uneori e bineinteles mai usor de spus ca vei face ceva decat sa si faci. Tocmai de aceea poate fi de folos sa discuti cu un terapeut care sa te sprijine in drumul catre ce iti doresti.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5familia mea imi face rau?
- 12vreau o viata normala!
- 5soacra ma distruge din punct de vedere moral
- 8intre parinti si iubit
- 6Depresie, ganduri negative, cearta cu parintii
- 7relatia mea - pentru mama este o problema
- 4intre iubita si mama
- 6Mereu imi reprosaza ca i-am stricat baiatul..
- 25Sunt dezamagita.. de familie, de tatal meu
- 11membrii familiei imi fac casnicia un calvar
- 23Parintii nu sunt de acord cu relatia mea.
- 2Parintii nu sunt de acord cu relatia mea
- 2Cum sa fac sa ma inteleg cu tatăl meu?
- 9Probleme de comunicare cu adolescentul
- 7A venit timpul sa rup relatia cu parintii?
- 1Mama nu ma lasă să plec de acasă cu iubitul meu
- 0Tensiune mare între mine, părinții mei și iubita mea
- 2Probleme grave de familie
- 1125y virgin de sex masculin, arat foarte bine, dar nu pot sa am parte de sex.
- 0Ajutor ! Probleme grave în familie
Mai multe informații despre: relatia cu parintii