soacra ma distruge din punct de vedere moral
de la inceput era totul bine caci nimeni din mahala nu-mi spunea nimic.parea grijulie; fata mamei, puica mamei, mincaruri alese...pina a aflat situatia financiara a parintilor mei.Are un caracter care nu-si gaseste loc in mintea mea. Pe de-o parte te miluie, pe alta te stie toata republica si unde mai pui ca in urmatoarele 15 minute.Toate treburile casnice le tiram asupra mea in plus copilul, bunica sotului meu care era bolnava la pat, intotdeauna incercam sa o inteleg sa-i spun un cuvint bun.Am suportat-o 3 ani fara sa-i spun un cuvint rau pina intr-o zi ma zgiriiat in adincul sufletului si i-am dat tot pe sleau.am lasat-o o saptamina singura dupa care m-a sunat sa vin inapoi.M-am intors nu atit ca am iertat-o cit din jale ca e bolnava dar s-a inceput tot din nou in foarte scurt timp.Citeodata imi faceam impresia ca e bolnava de cap si are nevoie doar de compatimire.E insuportabil sa vezi ca iti daruieste ceva, dupa care iti spune ce sa faci si cum s-o porti si sa nu o dai nimanui ca e luat-a de dinsa si te stie toti cit a cheltuit pe ea.Mai ales cind ii cumpara o hainuta copilului meu o bombaneste vesnic ca e cumparat-a de ea si doar de ea.E un om care toate secretele familiei le imprastie strainilor si am impresia ca ei traiesc cu ceea ce traiesc eu.Iubeste banii mai mult decit propriii feciori si vesnic le aminteste ca e casa ei, ca banii sint ai ei, dar in lume spune ca ba iubeste - ba nu are nevoie de noi.Nustiu ce sa fac cum sa procedez, cind e vorba sa plecam in alta locuinta se face lingusitoare si plinge sa nu o parasesc.Dati-mi va rog un sfat, o lamurire cum sa o inteleg sau sa o ignor, in fiecare dimineata ma scol cu dureri insuportabile de cap, cu mare greu ma retin sa nu fac isterica, simt ca ma scufund in adincuri, ma pot bucura de viata numai atunci cind vine sotul de peste hotare si e linga mine, atunci parca se mai linistesc toate putin.Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
5 comentarii
Nashpa rau, draga mea. :-(( Singura solutie e sa va mutati singuri.Daca nu...asa o s-o duci toata viata pana cand o sa clachezi.Daca aveti posibilitatea sa va mutati singuri nu mai sta pe ganduri. Mergeti si traiti-va viata ca santeti tineri.Nu te mai lasa induiosata de lacrimile ei de crocodil si discuta serios cu sotul tau.Te pup si astept vesti bune de la tine.
Sunt de acord cu morena!!Muta-te in alta parte, iar soacrei tale ii poti angaja pe cineva care sa stea cu ea!!
O sa te termine psihic si nu te lasa coplesita de lacramioarele ei "nevinovate"!!
Numai bine
O sa te termine psihic si nu te lasa coplesita de lacramioarele ei "nevinovate"!!
Numai bine
Daca vrei sa nu ajungi bolnava de nervi te sfatuiesc sa-ti iei copilul si sa te muti intr-o chirie mai ales daca sotul tau nu e in tara. Cand esti doi e totusi altfel dar de una singura e foarte greu. Nu te lasa amagita sa vezi cat de bine iti va fi chiar daca platesti chirie nu se compara nimic cu linistea sufleteasca pe care o vei avea fiind doar tu si copilul tau. Gandestete bine pana nu te distrugi e pacat si asa viata asta e scurta si stresul o scurteaza si mai mult. Bafta
Draga mea, am stat cu socrul meu in casa timp de aproape 20 de ani.Am suportat atat de mult incat am fost la un pas de moarte.Din cauza stresului si a supararilor mi-am pierdut auzul la urechea stanga, echilibrul, nu mai puteam merge, nu mai puteam face nimic.Am fost invatata sa merg din nou ca pe un copil, de un medic cu suflet bun, dar cu auzul nu s-a mai putut face nimic.Cat am locuit in acel apartament mereu cauta sa ma jigneasca desi uneori avea mare nevoie de mine.Acum mi-am luat fata si lumea in cap, tocmai acum dupa 20 de ani si credema ca am suportat prea mult.Nu se merita, scumpa mea.Nu te invat sa faci la fel, dar gandestete bine!Te pupic!
hmmmm da problema asta e si la mn bai nene dar ce au soacrele astea ca nimic nu le comvine!!!!poti citi si problema mea daka vrei *soacra o problema*sa vezi ca si eu am anumite probleme si chiar te inteleg la mn nush ce sa mai zic pt ca noi nu avem ink posibilitatea sa ne mutam singuri dar daka voi aveti nu mai sta pe ganduri ca vei sta si anii care trec pe langa tn nu ti-i va da nimeni inapoi cat despre lacrimile ei.offff ce mai joaca frate teatru cum joaca si soacra mea cu baiatul ei si cu mn de astfel de femei nu as vrea sa mai aud dar uite ca totusi exista nimic nu e bn pus la locul ei orice ai face nui intri in voie aku mai nou soacra mea ma invata sa-mi parasesc sotu si sa plec ca-mi va fi mai bn deci practic ea ma invata sa ma despart de el sal las si sa plec ce fel de mama are!!!dar asta e realitatea e egoista nu stiu chiar nu pot sami dau seama ce are cu mn doar ca un lucru e clar nu ma suporta nu ma vrea!!!asa ca nu-ti face viata in continuare un infern ai sa vezi ce bn iti va fi sg cu al tau fara sa mai ai parte de atatea probleme si asa viata e cam grea si totusi e scurta.numai bine iti doresc te astept cu msj noi poate si pe la mn cu un sfat ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Tulburari obsesivo-compulsive (OCD). Exista medici in Cluj care trateaza aceasta boala?
- 90incerc sa imi fac curaj in a ma sinucide, am ajuns intr-un impas psihic pe care nu al mai pot depasi
- 4soacra o problema
- 0Părinţii buni - Părinţii răi
- 9Cum pot sa stiu care psihoterapie mi se potriveste cel mai bine
- 79Soacra mea m-a distrus sufleteste.
- 4Comportament deviant la copil de 8 ani
- 4Am probleme cu mama mea. Nu ma mai inteleg cu ea.
- 13Cum sa scap de gandurile eronate si urate?Problema
- 11Am un baiat de 13 ani cu probleme de comportament atat acasa cat si la scoala
- 6Mereu imi reprosaza ca i-am stricat baiatul..
- 3implicarea parintilor
- 6Sfat in relatia cu parintii mei
- 6prietenul meu sufera si a devenit agresiv
- 2Situatie delicata parinti
- 2Vreau sa ma mut in alt oras, dar parintii nu sunt de acord
- 1Mutatul de acasa.
- 2Conflict cu soacra
Mai multe informații despre: relatia cu parintii tulburarea de comportament
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: