contraindicatii la janine
buna seara as vrea sa-mi spuneti si mie daca stie cineva ce contraindicatii sant pentru janine. Mi-a recomandat medicul anticonceptionale janine pentru acnee si pentru chist si nu sant sigura de acest medicament.zice la contra indicatii ca nu trebuie sa le iei daca cineva din familia apropiata a avut atac de cord sau accident vascular.pai daca tata a avut aceste probleme oare ma poate afecta pe mine acest medicament?va rog nu ocoliti mesajul meu. ms anticipat.
4 comentarii
Daca esti fumatoare si ai peste 35 de ani, daca ai cardiopatie ischemica, daca ai sau ai avut tu vreo boala vasculara, daca ai varice, tromboflebita, boala hemoroidala, daca ai frecvent dureri de cap, valori mari ale tensiunii arteriale, daca faci vreun tratament pentru epilepsie, trebuie sa nu utilizezi Janine.Riscant pentru sanatatea ta este daca mama, tatal, sora sau fratele au prezentat infarct miocardic sau accident vascular cerebral sub varsta de 50 de ani, sau daca in familie sunt antecedente de hiperlipemie [ colesterol si trigliceride la valori mari ].Daca nu e nimic din toate astea, poti lua linistita Janine.
multumesc pt raspuns doamna doctora am 33 de ani si sant fumatoare eu nu sufar de nici o boala nu am nici o problema cu sanatatea dar tatal meu adevarat ca a facut innfarct miocardic are 3 si un accident vascular anainte de 50 de ani. deci eu nu pot lua acest medicament janine???
Daca medicului la care ai fost i-ai spus ca esti fumatoare si ca ai tatal care a avut probleme cardio-vasculare inainte de varsta de 50 de ani si dupa ce ati avut aceasta discutie ai primit Janine, sa-l iei. Dar nu uita ca exista, in ceea ce te priveste, un risc ; logic si benefic ar trebui sa lasi fumatul. Daca medicul care ti-a dat Janine habar nu are de cele de mai sus, eu spun sa nu iei Janine si sa te intorci la el, explicandu-i mai pe larg care sunt problemele. Si atunci va decide ce terapie trebuie sa urmezi.Numai bine!
multumesc foarte mult medicul care mi-a recomandat janine nu ma intrebat nimic si eu nu am stiut pana ce am cumparat si am citit prospectul.va multumesc pentru sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3este posibil ca un anumit contraceptiv sa nu isi faca efectul la o persoana?
- 2anticonceptionalele sunt 100 la suta sigure?
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 10anticonceptionale Yasmine cum se iau?
- 3cum iau yasmin?
- 60cum sa iau anticonceptionalele pentru prima data?
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 10Exista vreun risc???
- 4anticonceptionale
- 8intreruperea anticonceptionalelor
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 2am nevoie de un mic sfat va rog
- 0Escapelle peste sarcina deja instalata
- 2Contraceptive Logest
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: