anticonceptionale yasmin URGENT

folosesc yasmin de 4 ani, si mi-a crescut pofta de mancare de aproximativ 2 ani, in schimb apetitul sexual s-a diminuat. in timpul pauzei de 7 zile am dureri de cap groaznice, pe care le ameliorez foarte greu si pe termen scurt, deoarece reapar.asi dori raspunsul unui medic, daca se poate. multumesc.
3 comentarii

Intrerupe o perioada Yasmine si observa daca situatia se va ameliora. Poti face contraceptie cu prezervativ sau, daca nu ai de gand sa ai copii in urmatorii ani pune-ti un sterilet. Fa-ti si testele hepatice.Numai bine!

multumesc pentru sfat.M-ati ajutat sa ma decid in privinta renuntarii la anticonceptionale. Am 29 de ani, si sunt fumatoare, de aceea simteam ca ceva nu este bine.Deoarece am deja un baietel de 4 ani, nu m-am gandit sa mai fac curand copii, va rog sa-mi spuneti ce implica punerea unui sterilet? Multumesc.

tot legat de yasmine: luna aceasta am luat deja a doua folie numai k timp de o saptamana le-am luat in sensul sagetilor apoi din neatentie in sens invers? in prospect nu am gasit nimic referitor la acest lucru si nici k pastilele ar avea o compozitie diferita...azi am terminat blisterul...acum ast sa imi vina; este totusi o problema k m luat in sens invers? am obs asta la 7 zile dupa ce am inceput sa le iau invers...si am pastrat sensul pana la sf blisterului...si am avut si contact sexula neprotejat inainte sa vad k am luat pastilele invers..:|

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 2karissa, cum se ia?
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 4Yasmine - pauza de 7 zile si o sangerare usoara
- 6nevoie de pareri... care sunt cele mai bune anticonceptionale?
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 11yasmin sau diane?
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 6yasmin+nizoral
- 42Din greseala am luat 2 pastilute de Karisa
- 8Pauza anticonceptionale?
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 3as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 2anticonceptionale
- 1Anticonceptionale Belara fara întrerupere intre fiole
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: