am uitat sa incep un blister nou
As avea si eu o intrebare de urgenta pt un Doctor sau fete care au patit ca mine.
Marti 01.09.2009 ora 21 trebuia sa incep un blister noi de marvelon 28 si am uitat.
Miam amintit abia miercuri la ora 22 si am luat pastila nr 1 de marti si pastila nr 2de miercuri.
Nu am avut contact sexual saptamana precedenta, si as vrea sa stiu ce sa fac.
Am citit in multe locuri sa iau pastila uitata chiar daca aia inseamna sa iau 2 deodata(ceea ce am si facut)si sa ma protejez in urmatoarele 7 zile cu prezervativ.
Ce se intampla dupa cele 7 zile?Devin protejata din nou?Pot avea contact neprotejat linistita sau trebe sa ma protejez pana incep alt blister??
Va multumesc
Marti 01.09.2009 ora 21 trebuia sa incep un blister noi de marvelon 28 si am uitat.
Miam amintit abia miercuri la ora 22 si am luat pastila nr 1 de marti si pastila nr 2de miercuri.
Nu am avut contact sexual saptamana precedenta, si as vrea sa stiu ce sa fac.
Am citit in multe locuri sa iau pastila uitata chiar daca aia inseamna sa iau 2 deodata(ceea ce am si facut)si sa ma protejez in urmatoarele 7 zile cu prezervativ.
Ce se intampla dupa cele 7 zile?Devin protejata din nou?Pot avea contact neprotejat linistita sau trebe sa ma protejez pana incep alt blister??
Va multumesc
4 comentarii
Deci marti ai luat , de fapt, 2 pilule.Ai procedat corect, nu e nevoie de protectie suplimentara cu prezervativ caci nu vei ramane insarcinata.Poti avea linistita, contact neprotejat.
Miercuri am luat 2 pilule.trebuia sa incep marti si am uitat :( E valabil raspunsul dumneavoastra si asa?
Va multumesc frumos pt raspuns.
O zii buna
Va multumesc frumos pt raspuns.
O zii buna
Da, e valabil, scuza-ma caci nu am fost eu atenta.Asa sa faci, pilula uitata o iei impreuna cu cea a zilei respective si protectia nu este intrerupta sub nici o forma.Numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 19contraceptiv injectabil
- 9ovule contraceptive (metoda de contraceptie locala)?
- 3administrare anticonceptionale, prezevrativ rupt... eram protejata?
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 4contraindicatii la janine
- 5sarcina peste contraceptive
- 6anticonceptionale - am luat 16. Mai trebuie sa iau?
- 5operatie chist ovarian
- 7Nerespectarea programului de anticonceptionale
- 6Lamuriti-ma.. de o luna iau anticonceptionale, luna viitoare cum sa iau?
- 10Exista vreun risc???
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 3ora la care trebuie sa iau pastila
- 1anticonceptionale
- 2AC cu intarziere-sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: