am uitat sa incep un blister nou
As avea si eu o intrebare de urgenta pt un Doctor sau fete care au patit ca mine.
Marti 01.09.2009 ora 21 trebuia sa incep un blister noi de marvelon 28 si am uitat.
Miam amintit abia miercuri la ora 22 si am luat pastila nr 1 de marti si pastila nr 2de miercuri.
Nu am avut contact sexual saptamana precedenta, si as vrea sa stiu ce sa fac.
Am citit in multe locuri sa iau pastila uitata chiar daca aia inseamna sa iau 2 deodata(ceea ce am si facut)si sa ma protejez in urmatoarele 7 zile cu prezervativ.
Ce se intampla dupa cele 7 zile?Devin protejata din nou?Pot avea contact neprotejat linistita sau trebe sa ma protejez pana incep alt blister??
Va multumesc
Marti 01.09.2009 ora 21 trebuia sa incep un blister noi de marvelon 28 si am uitat.
Miam amintit abia miercuri la ora 22 si am luat pastila nr 1 de marti si pastila nr 2de miercuri.
Nu am avut contact sexual saptamana precedenta, si as vrea sa stiu ce sa fac.
Am citit in multe locuri sa iau pastila uitata chiar daca aia inseamna sa iau 2 deodata(ceea ce am si facut)si sa ma protejez in urmatoarele 7 zile cu prezervativ.
Ce se intampla dupa cele 7 zile?Devin protejata din nou?Pot avea contact neprotejat linistita sau trebe sa ma protejez pana incep alt blister??
Va multumesc
4 comentarii
Deci marti ai luat , de fapt, 2 pilule.Ai procedat corect, nu e nevoie de protectie suplimentara cu prezervativ caci nu vei ramane insarcinata.Poti avea linistita, contact neprotejat.
Miercuri am luat 2 pilule.trebuia sa incep marti si am uitat :( E valabil raspunsul dumneavoastra si asa?
Va multumesc frumos pt raspuns.
O zii buna
Va multumesc frumos pt raspuns.
O zii buna
Da, e valabil, scuza-ma caci nu am fost eu atenta.Asa sa faci, pilula uitata o iei impreuna cu cea a zilei respective si protectia nu este intrerupta sub nici o forma.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce se intampla daca am luat pastila necorespunzatoare zilei in care trebuia luata?
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 4de la cat timp se poate face sex neprotejat?
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 15melleva 35
- 8Schimbare anticonceptionale
- 3ce ela fel de bun ca pastilele marvelon?
- 7anticonceptionale si diareea
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 4anticonceptionale
- 3Anticonceptionale
- 0anticonceptionale yasmine
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: