ultima pastila
buna, am si eu o intrebare:stiu ca in momentul in care intarzii sa iei o pastila mai mult de 12 ore iti este afectata contraceptia si trebuie sa timp de 7 zile sa folosesti si o alta metoda pt siguranta.intrebarea mea e urmatoarea: in momentul in care am intarziat cu ultima pastila 12 ore(dar nu mai mult) ce trebuie sa fac?imi este afectata contraceptia ?pentru cat timp?(eu iau melleva35)
3 comentarii
Daca ati intarziat 12 ore nu sunt necesare mijloace suplimentare de protectie.
Buna ziua! Eu iau Melleva 35 la recomandarea medicului ginecolog pentru ovare polikistice! Am inceput din a 5-a zi a ciclului si nu din prima zi asa cum am auzit ca este recomandat! am luat 21 de pastile, iar in a 2-a zi de pauza din cele 7 mi-a venit ciclul! As vrea totusi sa va intreb daca acum, intr-a doua luna de tratament cu Melleva35 este posibil sa apara reactii adverse cum ar fi dureri de cap, de oase si de muschi si febra..pentru ca de cateva zile am aceste simptome desi in prima luna m-am simtit excelent; si nu am posibilitatea sa ma consult cu medicul ginecolog intrucat sunt plecata din tara! ce ar trebui sa fac? ar trebui sa intrerup tratamentul desi nu stiu daca el e de vina...pot fi si alte cauze desigur! si inca o intrebare...exista riscul sa ma ingras de la Melleva 35? medicul mi-a recomandat sa mai dau jos cateva kilograme...astept un raspuns, va multumesc!
buna ziua! i-au melleva 35 de o luna, amterminat primul pachet si acum sunt in pauza, din alte cauze iau si doua feluir de antibiotice (nolicin si cefalexia) intrbarea mea este... mai sunt protejata? adik nah daca continui tratamentul cu antibitice si pe pauza de la anticonceptionale si pana in momentul in care incep al doilea pachet, incep sa fiu protejata dn ziua in care incep noul pachet de melleva? sau dupa 7 zile de la terminarea tratamantului cu antibiotice? astept raspuns pls multumesc!:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce se intampla daca am luat pastila necorespunzatoare zilei in care trebuia luata?
- 1Contraceptive si noduli la sani
- 2am luat pastila gresita
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 5yasmine - am nevoie de un sfat
- 4va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?
- 11yasmin sau diane?
- 6anticonceptionalele pot deregla metabolismul?
- 17spotting
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 8Pauza anticonceptionale?
- 8anticonceptionale
- 5grapefruit si anticonceptionale
- 4am o secretie ciudata!
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 1pot lua contracept m la menstruatie?
- 10folosirea anticonceptionalelor
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 0cum iau contraceptivele?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: