Colposcopie -Displazie usoara
Colposcopie -Displazie usoara
Buna seara, am 35 ani, azi am facut Colposcolie.rezultatul Displazie usoara - JSC la niv OCE, zona mica de ectopie periorificial inconjurata de metaplazie imatura, ep cilindric normal, prezenta la ora 12 EAA FIN MOZAIC FIN si o zona mica la ora 3 asemanatoare la marginea zonei de metaolazie, fara alte modificari vizibile.TSL :iod negativ cu margini netede pe zona descrisa, iof negativ perroficial, in rest iod pozitiv intens.
TESTUL PAP-.NILM -inflamatie crescuta cu celule malpighiene superficiale cianofile si orangeofile fara anomalii nucleare.
HPV -NEGATIV
Am avut tratament 2 luni cu cervugid.(fara rezutate in schimb )
Mi s a spus ca nu trebuie facut inca nimic.pentru ca poate trece de la sine.
Mi s a dat acum un tratament ptr 4 luni cu Colpofix gel si Molekin Imuno. si retestare la 6 luni.Este Ok sau este mai bine sa se intervina chirurgical ? Ce este de facut ? Sunt foarte nelinistita.
Aceasta displazie corespunde cu ASC -US sau LGSIL ? Nu mi s a luat proba ptr.biopsie si nu stiu de ce.Astept raspuns, multumesc anticipat!
Buna seara, am 35 ani, azi am facut Colposcolie.rezultatul Displazie usoara - JSC la niv OCE, zona mica de ectopie periorificial inconjurata de metaplazie imatura, ep cilindric normal, prezenta la ora 12 EAA FIN MOZAIC FIN si o zona mica la ora 3 asemanatoare la marginea zonei de metaolazie, fara alte modificari vizibile.TSL :iod negativ cu margini netede pe zona descrisa, iof negativ perroficial, in rest iod pozitiv intens.
TESTUL PAP-.NILM -inflamatie crescuta cu celule malpighiene superficiale cianofile si orangeofile fara anomalii nucleare.
HPV -NEGATIV
Am avut tratament 2 luni cu cervugid.(fara rezutate in schimb )
Mi s a spus ca nu trebuie facut inca nimic.pentru ca poate trece de la sine.
Mi s a dat acum un tratament ptr 4 luni cu Colpofix gel si Molekin Imuno. si retestare la 6 luni.Este Ok sau este mai bine sa se intervina chirurgical ? Ce este de facut ? Sunt foarte nelinistita.
Aceasta displazie corespunde cu ASC -US sau LGSIL ? Nu mi s a luat proba ptr.biopsie si nu stiu de ce.Astept raspuns, multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4secretie suparatoare... control cu examen de secretie si examen colposcopic
- 0colposcopie
- 0Papanicolau si Colposcopia. tratament? Urgent!
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 0HPV colposcopie
- 2rog interpretare rezultat colposcopie
- 1interpretare colposcopie HPV 31
- 1rezultat colposcopie
- 0E cazul sa cer o a doua parere pentru colposcopie?
- 1Ovule dupa colposcopie
- 6Hpv, colposcopie, pap
- 1Colposcopie si papanicolau
- 0Colposcopie.asc-h
- 2Ascus hpv 16
- 0Colpo nesatisfacator
- 2Nume medicament pentru golitea intestinelor. Mama mea trebuie sa faca colposcopie
Mai multe informații despre: Displazia cervicala Colposcopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: