Examen colposcopie
Buna seara,
Va rog sa ma ajutatiam facut un examen colposcopic in urma unui Papanicolaou care a iesit astfel :celule scuamoase atipice, fara a se putea exclude prezenta unei leziuni scuamoae intraepiteliare de inalt gpad(ASC-H) la colposcopie sa depistat zona de transformare atipica :
zona aceto-alba -*
mozaic-*
baza papilara
in sfarsit mi s-a recomandat ERAD imediat dupa urmatorul ciclu menstrual fara sa mai asteptam rezultatul pentrru HPV, va rog din suflet sa-mi spuneti daca este corect si daca se poate cat este de grav.Va multumesc!
Va rog sa ma ajutatiam facut un examen colposcopic in urma unui Papanicolaou care a iesit astfel :celule scuamoase atipice, fara a se putea exclude prezenta unei leziuni scuamoae intraepiteliare de inalt gpad(ASC-H) la colposcopie sa depistat zona de transformare atipica :
zona aceto-alba -*
mozaic-*
baza papilara
in sfarsit mi s-a recomandat ERAD imediat dupa urmatorul ciclu menstrual fara sa mai asteptam rezultatul pentrru HPV, va rog din suflet sa-mi spuneti daca este corect si daca se poate cat este de grav.Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cancer?
- 3colposcopie+examen secretii de col
- 0colposcopie
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 3interpretare biopsie col
- 0HPV colposcopie
- 0Rezultat colposcopie
- 1rezultat colposcopie
- 0colposcopie
- 0Interpretare rezultate colposcopie
- 0examen citologic babes -papanicolau
- 1Ovule dupa colposcopie
- 0Colposcopie -Displazie usoara
- 0Colposcopie.asc-h
- 2Ascus hpv 16
- 2Nume medicament pentru golitea intestinelor. Mama mea trebuie sa faca colposcopie
Mai multe informații despre: Colposcopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: