diane 35... dar pentru ce?
in urma unei ecografii si a unei colposcopii (cautam o sarcina in eter..:))... rezultatul a fost urmatorul; rana pe colul uterin (sau pe uter), ovare fara formatiuni chistice si o inflamatie pelvina(pana lama de lichid). nu stiu daca ma exprim corect, dar cam asta mi s-a spus. dr mi-a zis sa iau neaparat diane 35 in prima zi de menstruatie, apoi sa vin sa-mi ridic rezultatul papanicolau si sa discutam, etc...
nedumerire; dar pt ce diane 35??? la ce ajuta in cazul meu??? eu stiam ca e bun pt tratarea altor afectiueni... imi puteti explica?
nedumerire; dar pt ce diane 35??? la ce ajuta in cazul meu??? eu stiam ca e bun pt tratarea altor afectiueni... imi puteti explica?
4 comentarii
Diane 35 sunt in primul rand pentru dereglari hormonale si simptomele care le insotesc:hiperpilozitate, hirsutism, etc. Au si efect anticonceptional in aceeasi masura in care il au si pastilele special destinate pentru asta.Daca ti-au fost prescrise de un medic nu ar trebui sa ai probleme cu ele.Daca ai indoieli in legatura cu ceva poti intotdeauna sa consulti un alt medic.
Poti citi aici si altele despre Diane 35
schering.md/article/diane.htm
schering.md/article/diane.htm
stiu despre diane tot ce se poate stii. le-am folosit 4 ani de zile pana mai acum 2 luni. doar ca nu inteleg de ce vrea medicul ginecolog sa le iau iar. sa fie pt a evita o eventuala sarcina pana sa trateze rana pe col? sau dianele ajuta in mod real si in problema asta (afara de neregulile ginecologice cunoscute cum ar fi chisturile ovariene, etc, probleme pe care nu le am, din fericire..)???
am luat si eu diane 35 si iti pot spune ca, in primele 4, 5 zile m-a durut capul, imi era foame aproape tot timpul, m-am ingrasat 2 kg i 2 luni si am renuntat la ele.Mi le-a prescris med.ginecolog pt acnee.O intrebare!Este dificila, dureroasa cauterizarea unei rani pe col??!Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 14prima data cand iau diane 35
- 7sarcina dupa diane 35
- 2cancer?
- 9regim alimentar in cazul ovarelor polichistice
- 3diane 35, operatie de deviatie de sept
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 3Diane 35 + postinor... intrebare urgenta
- 13contact sexual neprotejat?
- 11pot lua karissa?
- 1anticonceptionale diane35
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 2Am luat Diane 35 fara pauza de 7 zile
- 1La cat timp se poate face testul papanicolau dupa colposcopie ?
- 0Interpretare rezultate colposcopie
- 1Ovule dupa colposcopie
- 1Colposcopie si papanicolau
Mai multe informații despre: Colposcopia diane 35
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: