rezultat colposcopie
Am urmatorul rezultat la colposcopie: FP:col cu mica ZR periorificiala;
AA:JSC tip 2. zona de transformare de grad 1, de tip 2, extinsa partial pe 3 cadrane, acidofilie medie, cu mozaic fin la comisura stanga si aspect fin micropapilar la comisura dreapta, cu evolutie endocervicala pe per. ant. si lat. dr. aprox 3mm, la acest nivel acidofilia fiind mai intensa.
TL:ZINCN periorificial
Stiu ca am o leziune cauzata de HPV, rezultatul PAP fiind LSIL, CIN 1. puteti sa imi spuneti daca este foarte grav? Doctorul initial a zis electrorezectie cu biopsie, dupa care a zis ca incercam cu Aldara si Baraka si dupa 6 luni repetare analize.
Credeti ca sunt sanse sa dispara acea leziune in 6 luni sau fac degeaba tratamentul si exista riscul sa se agraveze? Sunt foarte speriata.
Multumesc!
AA:JSC tip 2. zona de transformare de grad 1, de tip 2, extinsa partial pe 3 cadrane, acidofilie medie, cu mozaic fin la comisura stanga si aspect fin micropapilar la comisura dreapta, cu evolutie endocervicala pe per. ant. si lat. dr. aprox 3mm, la acest nivel acidofilia fiind mai intensa.
TL:ZINCN periorificial
Stiu ca am o leziune cauzata de HPV, rezultatul PAP fiind LSIL, CIN 1. puteti sa imi spuneti daca este foarte grav? Doctorul initial a zis electrorezectie cu biopsie, dupa care a zis ca incercam cu Aldara si Baraka si dupa 6 luni repetare analize.
Credeti ca sunt sanse sa dispara acea leziune in 6 luni sau fac degeaba tratamentul si exista riscul sa se agraveze? Sunt foarte speriata.
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Este bine sa ascultati sfatul medicului curant, intrucat el va cunoaste istoricul medical.
O zi placuta!
Este bine sa ascultati sfatul medicului curant, intrucat el va cunoaste istoricul medical.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3interpretare colposcopie
- 3colposcopie+examen secretii de col
- 5Rana pe col.. am nevoie de sfaturi!
- 1colposcopie
- 0colposcopie
- 0Papanicolau si Colposcopia. tratament? Urgent!
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 3interpretare biopsie col
- 0Rezultat colposcopie
- 1interpretare colposcopie HPV 31
- 0colposcopie
- 0E cazul sa cer o a doua parere pentru colposcopie?
- 0Colposcopie
- 1Ovule dupa colposcopie
- 6Hpv, colposcopie, pap
- 0Colposcopie.asc-h
- 0Colpo nesatisfacator
Mai multe informații despre: Colposcopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: