Interpretare rezultate colposcopie
Buna ziua!
La examenul Papanicolau din august 2014 am avut ca rezultate ASC-H si in urma genotiparii HPV, s-au depistat tulpinile 18 si 31.
Incepand cu luna ianuarie 2015 am urmat tratament cu Isoprinosine (10 zile/luna), deoarece mi-au aparut condiloame genitale (intern si extern, dar putine).
La final de ianuarie am avut infectia cu ureaplasma si am urmat tratament cu antibiotic (4-6 februarie) si ovule Cervugid (4-10 februarie).
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu interpretarea colposcopiei:
'FP: Col cu OCE de 4-5 mm regulat, zona rosie intinsa cu o vascularizatie mai accentuata, dar cu pastrarea arhitecturii vasculare. Doua vase ce calibru usor marit buza anterioara, zona de leucoplazie ora 12.
AA: JSC tip I, zona de ectopie intinsa, cu acidofilie.
TL: Iod slab pozitiv'
O parere?
Multumesc!
La examenul Papanicolau din august 2014 am avut ca rezultate ASC-H si in urma genotiparii HPV, s-au depistat tulpinile 18 si 31.
Incepand cu luna ianuarie 2015 am urmat tratament cu Isoprinosine (10 zile/luna), deoarece mi-au aparut condiloame genitale (intern si extern, dar putine).
La final de ianuarie am avut infectia cu ureaplasma si am urmat tratament cu antibiotic (4-6 februarie) si ovule Cervugid (4-10 februarie).
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu interpretarea colposcopiei:
'FP: Col cu OCE de 4-5 mm regulat, zona rosie intinsa cu o vascularizatie mai accentuata, dar cu pastrarea arhitecturii vasculare. Doua vase ce calibru usor marit buza anterioara, zona de leucoplazie ora 12.
AA: JSC tip I, zona de ectopie intinsa, cu acidofilie.
TL: Iod slab pozitiv'
O parere?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3interpretare colposcopie
- 3colposcopie+examen secretii de col
- 1colposcopie
- 4colposcopie si papanicolau
- 4secretie suparatoare... control cu examen de secretie si examen colposcopic
- 0Papanicolau si Colposcopia. tratament? Urgent!
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 0Rezultat colposcopie
- 1interpretare colposcopie HPV 31
- 1rezultat colposcopie
- 0colposcopie
- 0Colposcopie
- 1Ovule dupa colposcopie
- 6Hpv, colposcopie, pap
- 1Colposcopie si papanicolau
- 0Colposcopie.asc-h
- 2Nume medicament pentru golitea intestinelor. Mama mea trebuie sa faca colposcopie
Mai multe informații despre: Colposcopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: