colposcopie si papanicolau
as dori sa mai cer si eu o parere pentru urmatoarele rezultate:
colposcopie :
examinare acid acetic: zona aceto alba la ra 1 cu contur net cu glande cu guler fin, zona ectopie periorificial ssc la nivel oce
examinare solutie logol : zona lugol negativa la ora 1 cu contur regulat
concluzie leziune de grad scazut colposcopic. Ectopie
recomandare - repetare babes la 6 luni
rezultat babes: frontiliu comporta koilocite, celule superficiale si intermediare cu nucleu discartronic, unele celule binucleate cu citoplasma oranjofila sau bazofila
prezente celule cilindrice endocervicale si metaplazice normale
conc|; leziune scuamoasa intraepiteliala grad scazut persistenta
va rog daca se poate sa mi spuneti ce ar trebui sa mai fac acum : doctorul care mi afacut copposcopia nu mia zis nimic de erad sau cauterizare a zis ca nu e nevoie mi a dat doar cervigid
doctora la care am facut babes mi a zis sa fac erad
ce insemna de fapt acest rezultat?
multumesc
colposcopie :
examinare acid acetic: zona aceto alba la ra 1 cu contur net cu glande cu guler fin, zona ectopie periorificial ssc la nivel oce
examinare solutie logol : zona lugol negativa la ora 1 cu contur regulat
concluzie leziune de grad scazut colposcopic. Ectopie
recomandare - repetare babes la 6 luni
rezultat babes: frontiliu comporta koilocite, celule superficiale si intermediare cu nucleu discartronic, unele celule binucleate cu citoplasma oranjofila sau bazofila
prezente celule cilindrice endocervicale si metaplazice normale
conc|; leziune scuamoasa intraepiteliala grad scazut persistenta
va rog daca se poate sa mi spuneti ce ar trebui sa mai fac acum : doctorul care mi afacut copposcopia nu mia zis nimic de erad sau cauterizare a zis ca nu e nevoie mi a dat doar cervigid
doctora la care am facut babes mi a zis sa fac erad
ce insemna de fapt acest rezultat?
multumesc
4 comentarii
Este foarte posibil sa ai HPV care intretine inflamatia. E foarte bun tratamentul cu cervugid. Dupa ce-l termini, la vreo 2 saptamani sa refaci PAP si analiza secretiei.
Sanatate!
Sanatate!
am facut tratamentul cu cervigid cand mi l a dat insa exam pap a ramas la fel. acum iau isoprinosine, carpicon si mi a mai recomandat o farmacista sa incerc monofemina 2. nu stiu de acestea din urma cum sunt are rost sa le iau?
cum pot afla daca este hpv sau nu ? exista vreo analiza mai ieftin in afara de accea genotipare care este cateva milioane?
cum pot afla daca este hpv sau nu ? exista vreo analiza mai ieftin in afara de accea genotipare care este cateva milioane?
Nu stiu sa existe alt test pentru depistare HPV.
Ia tratamentul asa cum ti-a fost indicat, de la distanta mi-e greu sa-mi spun o parere, cu atat mai mult despre medicatie.
Ia tratamentul asa cum ti-a fost indicat, de la distanta mi-e greu sa-mi spun o parere, cu atat mai mult despre medicatie.
este suficient daca fac easta analiza pentru a depista hpv - pentru ca genotiparea este foarte scumpa -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1papanicolau - la ce varsta se face?
- 33rog interpretare Papanicolau
- 4Rezultat Papanicolau
- 4despre dublu test
- 2rezultate analize papanicolau
- 2test papanicolau
- 2Testul Babes-Papanicolau
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 1Rezultat papanicolau
- 1interpretare test babes papanicolau
- 1La cat timp se poate face testul papanicolau dupa colposcopie ?
- 0Papanicolau - celule scuamoase
- 2rezultat test pap
- 0Virusul HPV
- 0Colposcopie
- 1Rezultat test Babes Papanicolau
- 0Rezultate analize ginecologie
- 3Test Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau Colposcopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: