interpretare colposcopie HPV 31
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu LSIL, genotipare HPV - 31, iar la colposcopie cu urmatorul rezultat: col cu aspect normal macroscopic, JSC vizibila in totalitate, ZAA bine delimitata, contur neregulat, nereliefata, la nivelul buzei anterioare a colului. La nivelul ZAA, DZIN, bine delimitata.
Imi puteti spune, va rog, cat este de grav? Momentan iau tratament cu Isoprinosine 3 luni si ovule Cervugid. Este posibil ca la repetarea PAP dupa cele 3 luni de tratament, rezultatul sa fie unul bun? Sau poate fi mai grav decat LSIL? Cat este de periculoasa tulpina 31?
va multumesc!
Am fost diagnosticata cu LSIL, genotipare HPV - 31, iar la colposcopie cu urmatorul rezultat: col cu aspect normal macroscopic, JSC vizibila in totalitate, ZAA bine delimitata, contur neregulat, nereliefata, la nivelul buzei anterioare a colului. La nivelul ZAA, DZIN, bine delimitata.
Imi puteti spune, va rog, cat este de grav? Momentan iau tratament cu Isoprinosine 3 luni si ovule Cervugid. Este posibil ca la repetarea PAP dupa cele 3 luni de tratament, rezultatul sa fie unul bun? Sau poate fi mai grav decat LSIL? Cat este de periculoasa tulpina 31?
va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Este posibil sub acest tratament sa dispara tulpina dupa 3 luni, dar va trebui repetata colposcopia, determinarea HPV si examenul citologic Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Este posibil sub acest tratament sa dispara tulpina dupa 3 luni, dar va trebui repetata colposcopia, determinarea HPV si examenul citologic Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4diane 35... dar pentru ce?
- 7hpv - electroexcizie
- 10Sunt purtatoare de virus HPV de un an...
- 7HPV nu stiu ce trebuie sa fac, nu am pe cine sa intreb.
- 4Colposcopie
- 7HPV X
- 23carcinom scuamos invaziv - cat de grav este si ce varianta de operatie tratament ?
- 12hpv 16 cancer in gat
- 3analiza hpv risc crescut 16
- 24Virusul HPV la un tanar de 23 de ani
- 1Condiloame HPV
- 1HPV-ul se poate lua de pe vasul de toaleta?
- 2HPV in gat - inseamna ca am cancer ?
- 7Infecția cu HPV de tip 16
- 13Diagnosticata cu Hpv
- 6Hpv, colposcopie, pap
- 0Ascus hpv 16
- 2Rana cu risc scazut, prezente tulpina HPV 16 si 53
Mai multe informații despre: Colposcopia infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: