Ciclu ffff neregulat
Am un ciclu infiorator de nergeulat. cred ca niciodat nu mi a venit la 28 de zile. in general cam pe la 30 si ceva, 35. de exemplu acum ultimadata a fost 27 decembrie. inainte de asta 23 noiembrie. nu iau anticoncepitonale, si nu am activitate sexuala. am 22 de ani. am citit despre ovarul polichistic. ar putea fi asta? ar trebui sa iau ceva pastile sau ceva...
7 comentarii
cred ca stim amandoi care este singura problema pe care o ai.este din cauza faptului k NU ai activitate sexuala la o varsta la care acest lucru este foarte anormal.Iti recomand sa iti gasesti pe cineva cu care sa iti vindeci acest complex. cu respect dr.Anghelache
Acest "doctor " Anghelache este ori un impostor ori un incompetent! Pentru a afla mai multe despre cel ce iti raspunde fa click pe numele lui si vei afla mai multe date despre el. De asemenea, poti accesa sectiunea "Colaboratori" pentru a te convinge ca cel ce iti raspunde este competent sa o faca! In cazul tau eu te sfatuiesc sa te adresezi unui medic ginecolog si sunt sigur ca problemele se vor rezolva!
asta numesti tu ciclu ffff neregulat?Draga mea mie ori imi venea de 2 ori intr-o luna ori o data la trei luni.Asta inseamna ciclu neregult.Si tipul care ti-a raspuns, a doua oara are mare dreptate.Numai o viata sexuala regulata te ajuta sa iti vina ciclul regulat.Bineinteles mai exista si varianta cu anticonceptionalele dar nu cred ca vrei sa ramai sterila:DBafta si make love safely!
Nu te vindeca viata sexuala! Va asigur, sunt patita.
poate dr.anghelache vrea sa o vindece pe Jewelyne, adica sa ii schimbe viata sexuala, si asa nu mai are probleme cu menstruatia, daca da rezultate as faceo si eu cu el
Am intervenit doar ca sa o felicit pe yassmyna pentru raspuns! Pentru ciclu neregulat se poate consulta si medicul endocrinologic.
iti multumesc ca ai intervenit pt mine dar...asta e purul adevar .DE CE DA UN RASPUNS ASA DE AVAZIV SI NU DA UN RASPUNS MAI DETALIAT SA POATA INTELEAGA SI PERSOANA RESPECTIVA, DE CE BARBATI SE REZUMA NUMAI LA SEX, iti multumesc inca o data daraga BULARCA
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 8postinor 2 + menstruatie
- 4metroragie cu anexita cronica pe partea stanga
- 2problema in legatura cu ciclul
- 7alaptez! menstruatie neregulata!
- 4insarcinata?
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 7menstruatia o saptamana si 5 zile
- 6Nu mi-a mai venit ciclul de vreo 4 luni, desi mentionez ca nu sunt insarcinat
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
- 6dureri in timpul ciclului menstrual - sfaturi
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 8Masturbare, ciclu menstrual neregulat
- 2Posibil, ovare polichistice?
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 0Ovare polichistice si anticonceptionale
- 0Ovare polichistice
- 1Ovare polichistice
- 1Sindrom ovare polichistice
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: ovarele polichistice Ciclul menstrual neregulat ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: