Menstruatie regulata sau neregulata
Buna ziua! Am o neclaritate: daca menstruatia vine lunar (nu lipseste niciodata), doar ca vine ba la 27-28, ba la 29-32 de zile, asta inseamna ca este regulata sau neregulata? De asemenea, prezenta lunara a menstruatiei si o varsta tanara, inseamna o fertilitate normala?
1 comentarii
Bună ziua,
Menstruația are un ritm lunar, cuprins între 28-32 zile. Diferența acceptabila este de +/- 3 sau 4 zile. Cu alte cuvinte dumneavoastră trebuie sa numărați aceste zile ca să stabiliți cam care este data la care ar trebui sa vina următoarea menstruație. Dacă datele sunt mai mari decât cifrele indicate ar fi recomandat sa mergeți la un control ginecologic. Ciclul menstrual neregulat poate indica probleme de sănătate. Va recomand sa căutați pe internet "Discul femeii".
Menstruația are un ritm lunar, cuprins între 28-32 zile. Diferența acceptabila este de +/- 3 sau 4 zile. Cu alte cuvinte dumneavoastră trebuie sa numărați aceste zile ca să stabiliți cam care este data la care ar trebui sa vina următoarea menstruație. Dacă datele sunt mai mari decât cifrele indicate ar fi recomandat sa mergeți la un control ginecologic. Ciclul menstrual neregulat poate indica probleme de sănătate. Va recomand sa căutați pe internet "Discul femeii".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 4sunt sau nu?
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 3Am 18 ani si nu mi-a mai venit ciclu normal de aproape un an
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 8problema legata de menstruatie :|
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 2ciclu menstrual neregulat
- 8test de sarcina negativ, menstruatie redusa
- 2ciclu la 23 de zile (fata 12 ani)
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 1Sangerare menstruala de 18 zile
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 3as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata
- 3Menstruatie la plaja
- 0Problema anticonceptionale Belara
- 2Menstruatie pentru a doua oara intr-o luna
- 3Menstruatie mai devreme (o saptamana)
Mai multe informații despre: Menstruatia Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: