Oboseala constanta
Bună am 20 de ani și 46 de kg. De câțiva ani simt o oboseala constanta care sa accentuat sa spun asa mai tare în ultimele luni, am dureri de cap dese și dureri de mușchi, ma simt somnoroasa toată ziua și epuizata deși nu fac cine știe ce. A-și dormi toată ziua. Ma trezesc cu dureri de mâini si nu ma pot concentra la nimic abea pot sa citesc o foaie dintr.o carte ca după ma ia imediat starea aia de "moleseala "
Dimineața ma trezesc greu deși dorm destul de mult. Mănânc destul de sănătos, sport nu fac, nu consum alcool, nu fumez. Analizele mai amănunțite din spital mi.au ieșit în limite normale iar acum 2 luni când le.am repetat mi.a ieșit LIMFOCITELE - 50%, NEUTROFILE SUB LIMITA 42.4, ERITROCITE SUB LIMITA 4.43.
Menționez ca am ovare polichistice am văzut ca, câteva dintre aceste simptome pe care le am sar datora și acestei afecțiuni. Oare ce sa fie și unde sa merg?? Doamna doctor de familie spune ca nu am NIMIC și nu ma îndruma sa merg și in alta parte
Dimineața ma trezesc greu deși dorm destul de mult. Mănânc destul de sănătos, sport nu fac, nu consum alcool, nu fumez. Analizele mai amănunțite din spital mi.au ieșit în limite normale iar acum 2 luni când le.am repetat mi.a ieșit LIMFOCITELE - 50%, NEUTROFILE SUB LIMITA 42.4, ERITROCITE SUB LIMITA 4.43.
Menționez ca am ovare polichistice am văzut ca, câteva dintre aceste simptome pe care le am sar datora și acestei afecțiuni. Oare ce sa fie și unde sa merg?? Doamna doctor de familie spune ca nu am NIMIC și nu ma îndruma sa merg și in alta parte
2 comentarii
Incercati ovule Propolicium pentru ovare polichistice si faceti un test de depresie online.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3obosela cronica, revin cu concluzii si alte intrebari
- 5Ecografie intravaginala la virgina?
- 7Am o boala psihica ?
- 2hirsutism si ovare polichistice
- 9probleme cu tiroida?
- 1Ovar polichistic sau nu?
- 0Ovarele polichistice
- 1Oboseala cronica, lipsa de vlaga si chef de viata
- 1Oboseala cronica-pericol in dorinta conceperii?
- 1Sangerare anormala Utrogestan
- 4pot ramane gravida?
- 3Chisturi pe ovare si amenoree
- 1SOP-stimulare esuata
- 1Ovare polichistice si foarte mult duphaston
- 0Ovare polichistice
- 0Temperatura bazală in sindromul ovarelor polichistice
- 0Ovare polichistice
- 0Este aceasta o metoda buna de a trece peste oboseala cronica va rog sa ma ajutati
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
Mai multe informații despre: ovarele polichistice oboseala cronica oboseala prelungita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: