problema in legatura cu ciclul

deci am 13 ani si am avut un ciclu menstraul neregulat im venea la 2 luni si akm de curand mi-a venit la o luna si mi-a venit f. putin asta s-a intamplat chiar azy si pana in momentul de fata nu mi-a mai venit ce pot sa fac? multumesc anticipat
2 comentarii

Este bine sa incepi sa adopti o alimentatie sanatoasa (mai putine prajeli, grasimi etc), pentru ca problema reflecta o dereglare hormonala ( dezechilibru estrogen-progesteron) si poate avea ca urmari: o menstra neregulata, formare de chisturi ovariene, noduli la san etc. Nu ne speriem din asta insa este important sa ne orientam catre un regim de viata echilibrat. Pentru inceput este nevoie pentru echilibrare de un complex de acizi grasi nesaturati de tip cis-linoleic, gama-linolenic... se gasesc in produse precum Uleiul de primula de seara! Este un produs naturist si foarte eficient! Succes si sanatate!

buna fetelor! am si eu o intrebare. mi-a venit ciclul doar o jumatate de zi si foarte putin (nici macar nu am murdarit absorbantul) Care credeti ca ar putea fi cauza?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 3ciclu neregulat
- 3dessorelle pt reglare
- 2ciclu neregulat
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 25Test de sarcina pozitiv - poate l-a facut prea devreme sau nu l-a facut bine
- 12sarcina, ciclu menstrual neregulat
- 4insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 1menstruatie neregulata
- 5Sunt sau nu gravida ?
- 9Am avut intotdeauna ciclul regulat, acum nu
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 5ciclu neregulat sau sarina?
- 0menstruatie neregulata si uter mic
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 1Menstruatie regulata peste sarcina?
- 0Sangerari neregulate
- 1Menstruație neregulata
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: