am aproape 18 ani si ciclul neregulat
nici luna aprilie nu mia venit deloc.sunt disperata ajutatima.
va rog din inima.am mai avut asa probleme numi venea 2 3 luni dar nustiu de ce...si suntem deja in luna mai si nu mia venit si am baut si acele pastile orgametril prescris de ginecoloaga si nimik am aproape 18 ani.raspuns va rogggg.is disperata
va rog din inima.am mai avut asa probleme numi venea 2 3 luni dar nustiu de ce...si suntem deja in luna mai si nu mia venit si am baut si acele pastile orgametril prescris de ginecoloaga si nimik am aproape 18 ani.raspuns va rogggg.is disperata
4 comentarii
du-te la un control endocrinologic, şi fă analize complete... FSH, LH, hormoni tiroidieni, prolactină, pentru a vedea care e problema. apoi vei vedea ce tratament e nevoie. ecografie pelvină pentru a verifica ovarele etc. nu intra în panică şi du te la aceste consulturi şi vei vedea apoi ce e de făcut
ecografie pelvina am facut...si doamna ginecoloaga mia zis k am anexita stanga.mia dat tratament orgametril si carpicon(supozitoare)am luat pastilele 5 zile si doamna ginecoloaga mia zis k ar trebui sami vina dupa ce am luat orgametril si asta seara mai am ultimul supozitor.mie frik.
ajutatima va rog cu un sfat bunn doamna doctoritza Bociu sau oricine va multumesc fff mult..va multumesc din suflet:*
am cilcu neregulat maro negru iar un rosu inchis este uscat tine vreo 4 5 zile vine ba din 2 in 2 luni ba de 2 ori pe luna am avut si niste chisturi acum mult timp cand am avut ciclu normal rosu lichid am decat 16 ani nu vreau sa afle ai mei ca nu mai sunt virgina ce pot sa fac ??? ca sa ma si duc la doctor sa scap de probleme dar sa nici nu afle. stiam ceva de genu ca ginecologul poate sa nu le spuna parintilor daca vb cu el dar daca nu pot sa vb cu el ??? sau la aceasta problema nu este nevoie de un control decat de analize sau radiografie va rog ajutati-ma multumesc frumos si o sa pot sa fac copii cu asemenea ciclu ??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 8dieta personalizata la adolescent
- 5are in calcaneu insuficienta de materie osoasa
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3probleme ciclu
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 3provocarea mentruatiei cu duphaston
- 4Schimbarea vocii
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 7Ma doare testicolul stang
- 5anticonceptionalele si fumatul...
- 5menstruatie neregulata
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 15Am nevoie de sfatul mamelor - problema adolescent
- 1Ciclu neregulat
- 1Adolescent 15 ani nodul sub brat
- 10mi s-a facut rau la scoala
Mai multe informații despre: Adolescentul Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: