de cand iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu
am inceput sa iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu..aproape termin folia si ink continuu sa sangerez...sangerez f putin dar inchis la culoare.ce sa fac?mi-am facut testul papanicolau si am candida dar doctorita mi-a zis sa folosesc ovulel dupa ce nu mai sangerez..deci ink nu le-am folosit...ce sa fac?
3 comentarii
pai.din ce spui tu, inteleg ca iei aceste anticoncetionale pt prima data.Daca e asa nu e ceva foarte ingrijorator.La multe femei in primele 3 luni de la inceperea anticonceptionalelor, apar diverse tulburari de menstruatie si abia apooi se formeaza acea ritmicitate.Pt linistea ta mergi, totusi, si intreaba un medic.
la prima folie poţi sângera destul de mult, dacă depăşeşte 14 zile săngerarea du-te la doctor. oricum în primele 3 luni de anticoncepţionale sunt tot felul de tulburări inclusiv sângerări în afara ciclului... stai liniştită deocamdată (şi eu am păţit la fel la yasmin, dar apoi a fost super bine)
si eu am patit la fel dar am mers la medic si mi-a prescris un fel de pastile pt ca sa se reguleze ciclul dar mi-a zis ca nu e nimik grav e ceva normal...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 4Yasmine - pauza de 7 zile si o sangerare usoara
- 14oare sunt insarcinata?
- 7Gardnerella vaginalis
- 4tratament pt candidoza-clotrimazol crema
- 18problema cu prietena mea
- 25Tratamentul homeopatic în candidoză
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 4candidoza la femei
- 1colpita micotica, candida si inflamatie
- 0cred ca am candida...
- 7Am candida - pot sa am un copil?
- 39sunt oare insarcinata?
- 4alergie sau candidoza
- 8Schimbarea climei poate duce la schimbarea datei ciclului menstrual?
- 42frica de sarcina..ajutor
- 3Candidoza la barbati
- 0Candidoza peniana
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
Mai multe informații despre: Candidoza genitala yasmine ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: