Ce părere aveți? crampă in partea stângă a pieptului după alergat
De mai multă vreme sau de câțiva ani pot spune am observat că la alergat după un anumit timp(10-15minute) pățeasc in partea stângă a pieptului ca un fel de crampă, mă strânge cumva și mă apasă când inspir aer, și mă face să mă opresc.De obicei trece repede.Dacã trag un pic spatele și incordez pieptul și alerg puțin încordat durerea dispare pe moment, cum mă relaxez un pic cum revine instant.De multe ori merg pe bandă înclinată la 15% și viteză de 4-5km și nu pățeasc ce pățesc cu alergatul.
Aseară după 7-8 minute de alergat cu viteză de 8km am resimțit din nou disconfortul ăsta și ma pus pe gânduri.
Ce părere aveți?
27 de ani 95kg 1.82 înălțime.
Aseară după 7-8 minute de alergat cu viteză de 8km am resimțit din nou disconfortul ăsta și ma pus pe gânduri.
Ce părere aveți?
27 de ani 95kg 1.82 înălțime.
2 comentarii
Asta am găsit o pe un forum de la altcineva așa asemănător simt și eu.
"M-a durut foarte mult cu cat alergam, asa ca nu mai puteam sa alerg, simteam ca inima devine mare si nu mai incapea pe piept. A trebuit să merg 5 minute, apoi să alerg din nou, dar durerea venea după un minut și ceva. Nu am avut greață sau amețeală sau ceva de genul, doar durere pe partea stângă, durerea dispare după ce mă opresc din alergat."
"M-a durut foarte mult cu cat alergam, asa ca nu mai puteam sa alerg, simteam ca inima devine mare si nu mai incapea pe piept. A trebuit să merg 5 minute, apoi să alerg din nou, dar durerea venea după un minut și ceva. Nu am avut greață sau amețeală sau ceva de genul, doar durere pe partea stângă, durerea dispare după ce mă opresc din alergat."
daca nu ai probleme cu inima, atunci e ceva normal pt sport sa ai aceasta problema
ala e semn ca trebuie sa te opresti ca sa-i permiti inimii sa respire pt ca nu esti obsinuit cu un efort mai mare
cand ai astfel de probleme faci pauza una, doua zile, si reiei activitatea. daca e nevoie chiar si mai multe zile
ala e semn ca trebuie sa te opresti ca sa-i permiti inimii sa respire pt ca nu esti obsinuit cu un efort mai mare
cand ai astfel de probleme faci pauza una, doua zile, si reiei activitatea. daca e nevoie chiar si mai multe zile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Rezultat IRM coloana cervicala
- 1Dureri in zona pieptului si coastelor.
- 0Dureri in zona toracica
- 0Durere in partea stanga
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 3Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 3Durere plămâni când inspiri adânc și palpitații
- 1Dureri in piept la efort!
- 0Dureri si intepaturi in piept
- 2Durere in zona pieptului.
- 0Dureri in piept si spate
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 0Durere ascutita in piept partea dreapta
- 1Reflux gastroesofagian dureri în piept
- 2Durere în piept, în partea dreaptă
- 1Dureri inimă și mâna