Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
Buna aziua
Locuiesc in Austria
in urma cu o luna am avut o gripa care am tratato cu pliculete de la farmacie ce contine paracetamol etc. Dupa ce mia trecut am schimbat si santierul unde lucram am fost repartizat la altul acolo am depus efort foarte mare de exemplu am carat in 2 persoane o tamplarie pvc de 150kg.iar de a doua zi a inceput aceasta pulsatie in piept o am continu iar de cateva zile acea pulsatie imi da junghiuri in centrul pieptului pana la gat si simt ca respir mai greu.. Am facut ekg eco la inima.. Radiografie la plamani si nu am nimic doar o presupunere de infectie virala mia zis medicu .. Mi sa facut o perfuzie anticancerigena.. Antiinflamatorie si antibiotic am inteles... Si mi sa recomandat pastile de dureri. Adica la sange la inima si la plamani. Nu a aparut nimic care e cauza
Locuiesc in Austria
in urma cu o luna am avut o gripa care am tratato cu pliculete de la farmacie ce contine paracetamol etc. Dupa ce mia trecut am schimbat si santierul unde lucram am fost repartizat la altul acolo am depus efort foarte mare de exemplu am carat in 2 persoane o tamplarie pvc de 150kg.iar de a doua zi a inceput aceasta pulsatie in piept o am continu iar de cateva zile acea pulsatie imi da junghiuri in centrul pieptului pana la gat si simt ca respir mai greu.. Am facut ekg eco la inima.. Radiografie la plamani si nu am nimic doar o presupunere de infectie virala mia zis medicu .. Mi sa facut o perfuzie anticancerigena.. Antiinflamatorie si antibiotic am inteles... Si mi sa recomandat pastile de dureri. Adica la sange la inima si la plamani. Nu a aparut nimic care e cauza
1 comentarii
Hristos a Înviat! Nu cred că pentru aceste simptome ați primit tratament cu chimioterapice. Poate pe radiografie s-a observat o pneumonie (poate da junghi toracic) și de aceea ați primit tratament antibiotic. Dacă ecocardiografia și ecg-ul sunt normale atunci nu este de la inimă. E posibil să fi transpirat excesiv în urma efortului și să fi făcut o pneumonie. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară binecuvântată!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ajutor va rog posibil cardiac 24 ani
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 9dureri in piept
- 5durere in piept constanta, cand depund efort
- 3Dureri in piept!
- 8Am o senzatie ciudata in piept
- 4apasare in piept
- 1Dureri in capul pieptului
- 1Dureri in piept la miscarea capului
- 1Tuse seaca+dureri in piept
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 1Durere in piept
- 1Bola de stomac
- 1Durere deranjanta in zona pieptului!
- 1Durere in piept cand ma trezesc
- 1Durere in piept
- 1Inima sau altceva?
- 4Buna ziua! Am 18 ani - diagnostice cardiolog
- 4Chist san
- 8Dureri toracale. Preinfarct/infarct sau simple contracții ale mușchilor
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: