Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
Buna aziua
Locuiesc in Austria
in urma cu o luna am avut o gripa care am tratato cu pliculete de la farmacie ce contine paracetamol etc. Dupa ce mia trecut am schimbat si santierul unde lucram am fost repartizat la altul acolo am depus efort foarte mare de exemplu am carat in 2 persoane o tamplarie pvc de 150kg.iar de a doua zi a inceput aceasta pulsatie in piept o am continu iar de cateva zile acea pulsatie imi da junghiuri in centrul pieptului pana la gat si simt ca respir mai greu.. Am facut ekg eco la inima.. Radiografie la plamani si nu am nimic doar o presupunere de infectie virala mia zis medicu .. Mi sa facut o perfuzie anticancerigena.. Antiinflamatorie si antibiotic am inteles... Si mi sa recomandat pastile de dureri. Adica la sange la inima si la plamani. Nu a aparut nimic care e cauza
Locuiesc in Austria
in urma cu o luna am avut o gripa care am tratato cu pliculete de la farmacie ce contine paracetamol etc. Dupa ce mia trecut am schimbat si santierul unde lucram am fost repartizat la altul acolo am depus efort foarte mare de exemplu am carat in 2 persoane o tamplarie pvc de 150kg.iar de a doua zi a inceput aceasta pulsatie in piept o am continu iar de cateva zile acea pulsatie imi da junghiuri in centrul pieptului pana la gat si simt ca respir mai greu.. Am facut ekg eco la inima.. Radiografie la plamani si nu am nimic doar o presupunere de infectie virala mia zis medicu .. Mi sa facut o perfuzie anticancerigena.. Antiinflamatorie si antibiotic am inteles... Si mi sa recomandat pastile de dureri. Adica la sange la inima si la plamani. Nu a aparut nimic care e cauza
1 comentarii
Hristos a Înviat! Nu cred că pentru aceste simptome ați primit tratament cu chimioterapice. Poate pe radiografie s-a observat o pneumonie (poate da junghi toracic) și de aceea ați primit tratament antibiotic. Dacă ecocardiografia și ecg-ul sunt normale atunci nu este de la inimă. E posibil să fi transpirat excesiv în urma efortului și să fi făcut o pneumonie. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară binecuvântată!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48dureri de piept
- 2Dureri in piept
- 7durere in zona pieptului
- 1Astm sau alergie?
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 0Durere îngrozitoare piept
- 6Tahicardie sau altceva?
- 3Ceva nu e in regula
- 1Dureri piept spre inima
- 3Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 0Reflux gastric
- 2Strangere/presiune piept
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 3Durere plămâni când inspiri adânc și palpitații
- 4Posibila infectie la amigdale ???
- 4Durere în piept
- 4Posibila costocondrita, recomandare specializare medicala
- 1Inima sau altceva?
- 5Dureri în piept și spate la activitate
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: