Oare e semn de boală? disconfort în piept, ca o ghiară, un nod în gât
Am 23 de ani și stilul meu de viață e destul de sedentar, de câteva zile am in disconfort în piept, ca o ghiară, un nod în gât, respir cam greu, mă stresez mult, am fumat și băut vreo 3 luni deși eu nu fac asta, doar pt a mai scăpa de stres, somnul e foarte prost, sunt mai tot timpul obosit și moleșit, și îmi e frică când tot aud atâția oameni care au murit de infarct sau cancere și mă gândesc că de la stres și stilul de viață sedentar să nu îmi fi afectat muschul inimii sau plămânii. Ce aș putea să fac pt a ieși din situația asta ?
1 comentarii
Buna ziua,
Pentru început, eliminați acest stres legat de posibilitatea de a fi bolnav. Efectuați un set de analizele de laborator cat mai complet, mergeți la un medic cardiolog pentru a vedea care este starea inimii si la un medic pneumolog pentru a investiga plamanii. Dacă ceva nu iese bine, urmați tratamentul ce vi se recomanda. Dacă totul este in regula, apelați la un psiholog clinician care să vă ajute sa gestionati stresul, sa învățați tehnici de relaxare si sa va organizați mai bine.
Pentru început, eliminați acest stres legat de posibilitatea de a fi bolnav. Efectuați un set de analizele de laborator cat mai complet, mergeți la un medic cardiolog pentru a vedea care este starea inimii si la un medic pneumolog pentru a investiga plamanii. Dacă ceva nu iese bine, urmați tratamentul ce vi se recomanda. Dacă totul este in regula, apelați la un psiholog clinician care să vă ajute sa gestionati stresul, sa învățați tehnici de relaxare si sa va organizați mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri in piept
- 5Rezultat IRM coloana cervicala
- 0Dureri in zona toracica
- 1Bola de stomac
- 3Durere in piept.
- 3Durere in piept
- 0Semne atac de cord?
- 2Dureri in piept
- 1Disconfort Piept / Spate.
- 2Dureri persistente în piept
- 2Infarct la 20 de ani?