Probleme de respiratie si dureri in piept.
Buna seara!De 3 luni de zile am probleme de sanatate dar in ultimul timp s-au tot agravat.In ultimele zile am dureri in piept, sub coasta si simt maxilarul amortit iar uneori simt un nod in gat si nu mai am aer.
Am fost la multi medici, chiar am facut si un RMN la coloana si am aflat ca am hernie de disc.am fost la cardiolog si pe foaie mi a iesit ca am avut un accident ischemic tranzitoriu, tot nu am aflat ce am mai exact desi am umblat peste tot.Acum mi s-a dat tratament cu preductal.nintromint, nebilet.
Chestia e ca am si varici.Sincer nu stiu ce sa fac, daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.
Am fost la multi medici, chiar am facut si un RMN la coloana si am aflat ca am hernie de disc.am fost la cardiolog si pe foaie mi a iesit ca am avut un accident ischemic tranzitoriu, tot nu am aflat ce am mai exact desi am umblat peste tot.Acum mi s-a dat tratament cu preductal.nintromint, nebilet.
Chestia e ca am si varici.Sincer nu stiu ce sa fac, daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.
1 comentarii
Faptul ca nu aveti aer, nodul in gat si durerile in piept pot fi si somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24am tbc?
- 3URGENT... am o durere in piept (zona inimii) de anul trecut
- 9durere in piept si multe altele
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 5Durere in piept, 20 de ani. URGENT!
- 0caldura dureroasa in piept
- 2Presiune in piept, eructatii
- 1Bola de stomac
- 3Durere in piept
- 3Dureri în piept si in zona plamanilor!
- 0Dureri si intepaturi in piept
- 2Durere in zona pieptului.
- 8Ajutor... Dacă are cineva idei, ma înclin în fața voastră
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 0Durere in piept in dreptul inimii
- 2Durere stern stanga si coaste
- 0Durere stern
- 0Dureri abdomen si piept
- 1M am trezit cu durere in piept
- 0Durere in spate și piept
Mai multe informații despre: Accidentul ischemic tranzitor Durerea in piept durerile in piept atac ischemic tranzitor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: