Probleme de respiratie si dureri in piept.
Buna seara!De 3 luni de zile am probleme de sanatate dar in ultimul timp s-au tot agravat.In ultimele zile am dureri in piept, sub coasta si simt maxilarul amortit iar uneori simt un nod in gat si nu mai am aer.
Am fost la multi medici, chiar am facut si un RMN la coloana si am aflat ca am hernie de disc.am fost la cardiolog si pe foaie mi a iesit ca am avut un accident ischemic tranzitoriu, tot nu am aflat ce am mai exact desi am umblat peste tot.Acum mi s-a dat tratament cu preductal.nintromint, nebilet.
Chestia e ca am si varici.Sincer nu stiu ce sa fac, daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.
Am fost la multi medici, chiar am facut si un RMN la coloana si am aflat ca am hernie de disc.am fost la cardiolog si pe foaie mi a iesit ca am avut un accident ischemic tranzitoriu, tot nu am aflat ce am mai exact desi am umblat peste tot.Acum mi s-a dat tratament cu preductal.nintromint, nebilet.
Chestia e ca am si varici.Sincer nu stiu ce sa fac, daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.
1 comentarii
Faptul ca nu aveti aer, nodul in gat si durerile in piept pot fi si somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate online.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura in piept si durere
- 2parca as avea probleme cu inima: dureri in capul pieptului, intre sani, sau sub sani, sau junghiuri
- 9dureri in piept
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 0Intepaturi inima, senzatie de strans si amortirea palmelor
- 5Durere in partea dreapta a pieptului care se intensifica la efort
- 3Dureri in piept!
- 1Durere in zona pieptului si spatelui.
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 0Dureri in piept
- 1Dureri in zona pieptului si coastelor.
- 0Durere in piept
- 5Dureri puternice in piept
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 0Durere in piept si in spate intre omoplati
- 8Dureri toracale. Preinfarct/infarct sau simple contracții ale mușchilor
- 1M am trezit cu durere in piept
- 1Durere in piept din spate
- 2Rog opinie
Mai multe informații despre: Accidentul ischemic tranzitor Durerea in piept durerile in piept atac ischemic tranzitor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: