Senzatie de presiune pe piept

De cateva zile simt ca o presiune sau o greutate care ma apasa usor pe piept, dar uneori e foarte incomod. Nu am alte simptome. Ce ar putea fi? Multumesc.
9 comentarii

Faceti un EKG, sa nu fie o problema cardiaca.

Am facut de curand si nu am avut nicio problema. Se poate sa fie de la presiuna atmosferica, ca eu sunt destul de sensibil?

Sunt prea putine simptome pentru a putea pune un diagnostic corect. Nu stiu daca e de la presiune. Daca simtiti nevoia, se poate face o evaluare psihiatrica.

Este o discutie care urmareste sa vada stilul de viata si posibile disfunctionalitati ale acestuia, problemele de viata/stresurile cu care va confruntati si modul in care le faceti fata, daca pare a fi o problema de anxietate se elucideaza prezenta ei printr-un test/scala de anxietate, etc. Daca se decide ca simptomele sunt datorate sistemului nervos, dar sunt simptome usoare se poate recomanda un tratament din plante, daca sunt severe se dau indicatii de tratament medicamentos.

Da sunt de acord cu asa ceva, cand se poate cu cea mai mare placere. Multumesc.

Cand doriti dvs puteti solicita aceasta evaluare.

Eu o solicit astazi dar nu stiu ce presupune asta din partea mea si cum va avea loc aceasta evaluare. Multumesc.

Va programati la un medic psihiatru, la cine vreti dvs. Va pot vedea si eu, aici sunt datele mele de contact http://www.romedic.ro/carmen-vochescu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri acute in piept
- 5Dureri piept
- 3Durere in piept.
- 0Durere in piept
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 0Reflux gastric
- 1Durere in piept
- 2Dureri in capul pieptului
- 0Oboseala, dureri, iritatii, vene proeminente
- 1Dureri în piept
- 1Dureri în piept de anul trecut din decembrie
- 2Infarct la 20 de ani?
- 2Dureri inima si cap
- 2Durere in zona pieptului.
- 3Durere in piept
- 0Dureri in piept si spate
- 1Probleme de respiratie si dureri in piept.
- 1Dureri inimă și mâna
Mai multe informații despre: durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: