Casatorit, 2 copii. Sotia ma respinge.

531 comentarii 1 2 ..... 121314 ..... 17 18 Înainte ›
0
14-03-2015, ora 15:15
risk
Nu este medic/terapeut
risk
stevens, iti readuc aminte ca nu ma cunosti. Am destule hobbyuri, nu si profesionistele. Adica ma respect sa nu insel si apoi m-as "spurca" cu asa ceva. Unde-i "barbatul" in sugestia ta? In plus, un barbat respectabil nu plateste niciodata pt. sex. Daca as vrea amanta, mi-as gasi. Tu inca nu prea vrei sa intelegi... Insisti pe niste rahaturi de am impresia cateodata ca esti in sevraj dupa vodka. Hai ca stiu ca ai momente mai lucide.

nhoppe, contrar instinctului de a controla, nu pot sa o "pazesc". Nici nu vreau. Zice stevens ca o sufoc, pai nu demult strigam la ea sa se duca... sa se duca, sa faca actele. A mers? NU :)

Costy, cred ca mai sunt variante.
0
14-03-2015, ora 16:28
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Nu esti tu destul de suparat acasa, te mai suparam si noi pe aici..

Stevens, incearca sa fii mai de ajutor omului...ce spui cateodata, parca 'cade ca din oala'

risk, vad ca stevens ti-a 'intunecat' putin vederea, k te-am intrebat de 2 ori si tot nu mi-ai raspuns...a observat putinul tau efort de astazi? cum s-a comportat in rest?
0
14-03-2015, ora 16:32
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
nhoppe, am primit mesajele dar cand vreau sa-ti scriu zice
'Informatiile despre acest utilizator sunt private (optiunea utilizatorului).', ai setat tu din greseala asta poate, deselecteaza si apoi iti pot scrie.
Si pana la urma ar trebui sa fim tot fara inhibitii ca doar sexul e ceva placut, bun si oricum ai face-o e f bine atat timp cat aduce placere, inhibitiile le-a inoculat ori familia, ori religia care a mintit pe toti cu ce pretinde si de fapt totul este o iluzie cu asta, nu are deloc de a face cu realitatea. Arata mie pe unu cu piciorul taiat ca i-a crescut la loc ? Asta asa ca exemplu concret.
Eu nu am luat nimic de la familie sau de la altii, am fost mereu eu original si am facut cum am crezut, la sex sunt fara inhibitii ca mi se pare si normal.
Ptr amatori a aparut acum ceva timp o moda noua, sexul la subrat, barbatul isi introducea penisul la subratul femeii si se freca pana isi dadea drumul.

risk, nu vad care alta varianta mai ai ?! Zi tu a treia varianta daca stii, eu zic ca nu mai exista, ca asa cum esti tu acum ea nu te mai vrea, iar cand sarbatoreai anual casatoria ea poate se prefacea ca e bine, real nu era, tu erai doar.
Daca nu vrei sa pleci si sa-ti faci alta relatie, nu ai decat varianta doi cu amanta sau sa iei TestosteroneBlockers ca sa nu mai ai chef de futaceala, iar daca doar chestia cu sexul a deranjat-o la tine si nu ai mai facut si altele care nu ni le spui aici, chiar ca si-a gasit sotul ideal lol.
Nu vrei sa intelegi ca poti avea bani, sa fi de casa intru totul, ea sa nu aiba servici si sa stea comod acasa, sa te comporti frumos dar...ea totusi sa nu te iubeasca, daca nu te iubeste totul e degeaba. Daca nu stiam cazuri, ziceam ca e doar o banuiala dar nu este.
Si repet in depresie omul nu se mai poate abtine sa zica anumite lucruri ca si la bautura, asa ca poate zice adevarul in acele momente, scade capacitatea de inhibitie. Cat de bolnava era putea zice 'barbate esti un om minunat, a fost foarte bine cu tine pana la boala si stiu asta..dar acuma nu mai simt nimic ptr tine si stiu ca e de la depresie deci e fals, dar voi merge la medic sa ma tratez tocmai ca sa ma simt minunat alaturi de tine cum a fost pana acum', dar n-a zis asa, a zis-o clar ca, cu alte cuvinte ai fost un chin ptr ea.
Poate cum zice nhoppe a avut o trauma in copilarie sau altcandva si ptr ea sa se apropie un barbat de ea e o oroare si ptr ea era un mare chin si sacrificiu cand faceai sex cu ea.
Depresia afecteaza ce simte pe moment, nu afecteaza sa stie ce a fost pana atunci, mare atentie.
Asa si eu, orice depresie as avea stiu si stiam ca parintii mi-au dat cam tot ce au putut si nu puteam zice altceva.
Poate asa de rau i-a fost cu tine ca nici sa mai traiasca nu mai vrea in sinea ei si poate de aia nu se trateaza ca apoi sa aiba o viata ratata alaturi de cine nu i-a convenit, sau poate depresia o face sa nu se trateze, oricum ai da-o daca nu se trateaza ai pierdut-o inca odata si treptat este posibil sa o iei si tu razna ptr ca si pe tine te deranjeaza comportamentul ei si apasa pe psihicul tau permanent, practic tu nu ai viata in situatia asta.
0
14-03-2015, ora 16:45
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Problema este ca te-am inteles destul de bine, chiar putin mai mult decat vrei tu sa accepti ! Eu nu vad nici o barbatie in a imbrobodi o virgina frigida si a o sufoca pana a ajuns cu totul in depresie !

Referitor la amanta, intr-adevar ASTA nu e de dorit din mai multe motive, te implici emotional si costa mult, mai mult chiar decat nevasta la un moment dat ! De asta am revenit si am recomandat 'abonamentul' la profesioniste, acolo nu te implici nici tu nici ea (sarutul pe gura e cam tabu la ele, fiind considerat 'prea intim' :), costurile sunt cunoscute si mici si in plus nici nu-ti mai spurci baia proprie ! :))
Un barbat adevarat INTOTDEAUNA plateste pt sex, chiar daca a fost dorit de ambele parti ! Macar o sticla de vin, o prajitura, un taxiu, tot te costa ceva !

Te intrebasem de hobbyuri outdoor, deci altele decat spalatul vaselor si obsesia pt chilotii nevestei frigide ! Iar daca ai f bine, exerseaza-le !
In fine este si cam ultimul meu sfat, felul tau de gandire, de a pune problema imi cam provoaca repugna ! :) Si am ajuns sa-i dau dreptate bietei femei ! Transmite-i compasiunea mea si sa-si ia totusi tratamentul primit ! Pt asta merita sa insisti !

P.S. Costy esti teroare omule, cu 'metoda noua' ! :))))
Si da, exista picioare crescute sau chiar oameni taiati bucati facuti la loc de Maica Domnului si Sfantul Mina !
0
14-03-2015, ora 20:03
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu exista asa ceva ce naiba, stiu gramada fara picioare si maini in oras care si dupa 20 ani tot acolo sunt si ologi LOL, sau noi astia bolnavi psihic care ori doar cu tratament bun ne facem bine ori ramanem nenorociti asa, totu e o iluzie amagitoare.
Cu metoda aia da, deci aia cu subratul si mai este footjob in sens ca ti-o freaca cu picioarele pana la final, handjob stii ce e adica cu mana.
risk, tu ai folosit vreodata metodele astea ? Nu cu sotia ta, zic in tineretea ta.
0
14-03-2015, ora 20:56
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
FRATIIIIIILOR!!!!!!!!!!!! Wake up!!!! ne indepartam de la subiect.. 'unde dai si unde crapa' :( trist...nici nu ma mai mir de ce nu sunteti impliniti dupa sex...pierdeti farmecul amorului :(
0
14-03-2015, ora 22:33
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Ba nuuu, asteptam sa raspunda risk.
0
15-03-2015, ora 07:13
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Cica nu-mi spurc baia :). Stevens, m-as bucura sa fie ultimul tau "sfat", dar nu te poti abtine. Vei continua sa citesti fiecare comentariu de aici si vei "percuta" din nemarginita ta inteligenta.

Costy, o varianta ar fi sa o ajut psihic, sa o respect ca om si sa o las pe ea sa fie ce vrea. De aici pot apare multe variatii. In primul rand trebuie refacuta increderea si respectul. Nu discutam aici de sub-brat... Si oricum, asta nici pe mine nu ma incita.

nhoppe, am stat la povesti, la o cafea. Nimic special. Dar nici nu astept ceva anume. Nu poti fi dezamagit daca nu astepti nimi.

Stevens, un barbat adevarat nu apeleaza la prostituate. Sarutul pe gura tabu pentru ele? Pentru tine nu este? Ai saruta pe gura o prostituata?? Nu-ti spurci baia, dar organul?? Dincolo de toate aspectele fizice si riscuri, tu nu ai mandrie?
Nu are sens sa ma contrez cu voi. Daca vreti sa intelegeti ca eu sunt altfel, incercati sa va confirmati "tendintei" topicului. Daca nu, nu supara pe nimeni lipsa voastra. Accept cu interes idei contra celor ale mele dar voi aberati.
0
15-03-2015, ora 08:29
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Neaţa risk, prea devreme te trezeşti :) duminica la 7?

Eu Speram sa nu fie ' ceva deosebit' :) altfel nu v- aţi fi încadrat perfect la 'prima zi' din carte:)

Eu nu pot sa te sfătuiesc altceva decât ceea ce oricum tu ai ales deja sa faci.. Sa- i fii fidel si sa- i recapeţi încrederea si respectul.
0
15-03-2015, ora 08:34
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Era parca si un film după cartea aia :)) nu- i reţin numele dar caut si- ţi spun :) pana si bărbatu S- a uitat la el si nu e fan filme ' siropoase'. :)
0
15-03-2015, ora 08:37
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
OBLIGATORIU: sa nu-l vizionati împreuna :))
Oricum, sunt mici şanse, nu? :)
0
15-03-2015, ora 09:17
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Neata. "Cine se scoala de dimineata... doarme mai putin" :))
Ziua 2 - am pus vasele la spalat :)) "Coafura rezista..." :))
Eventual zi ce film...
0
15-03-2015, ora 09:37
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
:)) ce tare eşti :)) asa ' funny' eşti si in realitate? :)
cum de rezista încă? :)

Stai sa caut k numai ce m- am trezit (eu m- am culcat la loc atunci:) )
0
15-03-2015, ora 09:43
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
P.s: fireproof
0
15-03-2015, ora 11:57
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Fireproof ii zice la film
0
15-03-2015, ora 14:34
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Ok, mersi, am sa-l vad.
0
15-03-2015, ora 15:03
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Daca crezi ca poti sa o ajuti psihic fa-o, dar nu ai respectat-o ca om pana acuma ? Si nu ai lasat-o sa fie ce este ?!
Oricum daca nu se trateaza ce faci ?
0
15-03-2015, ora 16:12
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Ai grija cand il vizionezi ca altfel crede ca Vreti sa va impacati :)
0
15-03-2015, ora 18:43
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Costy, respectat dar am avut si eu scaparile mele. La nervi, am zis una alta.

nhoppe, bun film. Exact ce aveam nevoie. Siropos dar nu departe de adevar. Ala barbat dedicat. Trebuie sa ai multa tarie de caracter sa faci asa schimbarea. Asta ii metoda prin care incerc si eu. Cred ca pot sa cataloghez filmul ca cea mai buna incurajare primita in ultima vreme. Merita vazut cand esti la ananghie. Nu am sa-l arat si ei decat poate in anumite conditii.
Multumesc inca o data!

Problema ii ca in film ii vorba de 40 de zile. Eu incerc de 150 de zile :)) dar nu asa.., Nu am tinut-o cinstant decat maxim o saptamana ca ne certam. Trebuie sa fi consecvent. Si apoi faza faina la sfarsit "pai au trecut 43 de zile"... "nu scrie sa ma opresc". :)
0
15-03-2015, ora 19:04
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu filmul e problema, ca nu asa se rezovla problema, asta e un detaliu nesemnificativ ptr problema ce o are de rezolvat.
Daca ai mai scapat una alta mda, insa tot nu asta e motivul ptr care nu merge relatia voastra, nu prea vrei sa accepti ca ea nu te iubeste si gata, pana la urma indiferent ce faci si ce zici.
0
15-03-2015, ora 19:26
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Sa vezi in film cum ii zice tipa "sa-ti fie clar, nu te iubesc!". Dar viata bate filmu, nu-i stres. Ideea este ca oamenii au sentimente ce variaza: iubire, ura, indiferenta. Accept ca nu ma iubeste, dar iubirea nu asteapta ceva in schimb. Eumfac tot ce pot, daca nu va fi, am sa fiu impacat. Pentru mine, pentru copii si pt. ca sotia este in depresie. Fac tot ce pot ca om fara sa ma cramponez ca ea nu ma iubeste acuma.
0
15-03-2015, ora 20:27
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Cu multa placere, draga risk. Ma Bucur ca am putut fi de ajutor.Fara sa vreau, m-am implicat si eu in povestea asta a ta :)

Vad ca ai prins ideea principala, 'nu scrie sa ma opresc' :) so, you know what you have to do :)

Daca reusiti sa va impacati, Poate II recomand si ei ceva :) nu un film, ci o carte, Poate chiar doua :)
Vom gasi o modalitate sa o scapam si de frigiditate si sa cunoasca si ea frumusetea actului conjugal :)
0
15-03-2015, ora 21:04
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Ei, nu Mai numara tu zilele :) pe o parte, cu cat obtii 'trofeul' mai greu cu atat il apreciezi Mai mult. Pe cealalta parte, Poate tre' sa patimesti si tu tot atatea zile cat a patimit ea :)
0
15-03-2015, ora 22:27
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, iubirea nu asteapta nimic in schimb insa daca apare apare, daca nu apare, nu va apare, este ceva independent de ce faci tu, nu cumperi iubirea cu facut cumparaturi, cu adus bani acasa sau cu altele.
Oricum ai dreptate, incearca ca sa fi cu inima impacata, dar eu iti zic realitatea si cum sta problema fara sperante si iluzii desarte.
De aia cand e iubire cam orice faci e okey, cand nu e, orice faci nu e vazut cu ochi buni.
0
16-03-2015, ora 09:57
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Se pare ca mai sunt cazuri ca al vostru, cu mici diferente :)

---------*

(*modificat de admin)
0
16-03-2015, ora 10:00
risk
Nu este medic/terapeut
risk
"daca apare apare, daca nu apare, nu va apare, este ceva independent de ce faci tu"

Adica pentru iubire nu trebuie sa faci nimic. Pur si simplu "pica din copac". "Dragoste la prima vedere", actractie fizica de moment si cam atat. Daca iubirea persista sau nu este INDEPENDENT de ceea ce faci tu. Daca iubirea din prima faza dispare, nu mai poti face nimic. Corecteaza-ma daca am interpretat gresit afirmatia ta.

Daca ar fi sa continuam, iubirea intre doi oameni casatoriti de minim 10 ani nu se mai bazeaza pe faptul ca barbatul isi vede de treaba, de servici, sprijina familia (cu bani, cumparaturi si alte chestii), ca ajuta, ca-i om bun. Nu si nu. Totul se bazeaza pe atractia de la inceput care din moment ce dispare, restul este in zadar.

Cred ca confunzi atractia (idila) de inceput cu iubirea si respectul intre doi oameni pe termen lung. Chiar daca eu sunt un barbat cu nevoi, cu o privire diferita asupra sexului decat sotia mea, ba chiar pervers... nu inseamna ca nu mi-am "dezvoltat" si cealalta latura a "personalitatii" si anume: propriile convingeri (valori), credinta in familie, respectul fata de femeie, vointa de a face bine si ce-i corect, si... poate ce-l mai important: COPII si viata lor, ajutorul nostru. Asta este iubirea "pe termen lung", nu sa cedezi la greu. Poate totul pare rupt din film S.F. pentru cei care nu au avut relatie pe termen lung sau nu au copii, sau se pot rupe de realitate usor zicand "multi barbati au divortat si-si viziteaza copii si toata lumea este fericita". Eu cred ca iubesc adevarat daca dupa atatia ani de casnicie, pun interesul familiei, al sotiei si copiilor mai presus de interesul meu si anume de a primi inapoi ceea ce merit, pentru efortul meu. Momentan nu primesc nimic si CULMEA, ma simt bine, ca OM.

Era o vorba: "Nu fac ceea ce-i bine si corect din frica fata de Dumnezeu, ci fac ce-i bine pentru ca-i OMENESC". In primul rand, a avea omenie acuma fata de sotia care ma respinge si este in depresie este cel mai bun lucru pe care-l pot face. Chiar daca risc sa-mi pierd "puterea de mascul alpha", si chiar daca momentan nu da 2 cepe putrede pe efortul meu, in timp comportamentul meu nu poate genera decat respect din partea unei femei. Probabil curvele si femeile usuratice nu apreciaza aceste calitati la un barbat. Sunt convins ca fata de o femeie cu care ai facut sex la prima intalnire (cum am avut) nu apreciaza slabiciunea unui barbat. Adica este evident ca daca areti slabiciune si induplecare fata de cineva care nu si-a format un sentiment fata de tine, pierzi "puncte" la capitolul "barbat adevarat".

Dar cand credeti voi ca-i cazul sa faci pe "barbatul adevarat" cand sotia si-a pierdut sentimentele si este gata sa dizolve familia? Barbatul adevarat ii zice "nu-mi pasa, du-te-n. cu tot cu copii ca oricum o sa-mi fie suficient sa-i vad in weekend", chiar daca poate in el nu simte chiar asa o usurare. Sau, daca chiar simte asa, pai ala ii barbat? Sau mai bine zis... OM?
0
16-03-2015, ora 10:03
risk
Nu este medic/terapeut
risk
stevens, ca de obicei iti dai cu tifla in cap :))
Daca pentru tine sunt 'mici diferente' continua sa citesti stiri de genul, sunt sigur ca-ti dubleaza IQ-ul. Bafta!

Bea o cafea si revin-o cand esti mai lucid.
0
16-03-2015, ora 10:16
risk
Nu este medic/terapeut
risk
O rectificare... :) Chiar si femeile care fac sex de la prima intalnire, si ar avea anumite tendinte "usuratie", CHIAR SI ELE se ataseaza de cineva care le trateaza bine si corect si manifesta interes pentru nevoile lor sufletesti. Desigur, este de preferat sa ai o femeie "curva in pat, doamna in public, gospodina si mama desavarsita", dar cica "nu le poti avea pe toate" :))
0
16-03-2015, ora 11:17
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Pai asemanarea principala e ca amandoua sunt asexuaLe, nu asexuaTe cum se spune gresit in stire ! Alta asemanare este ca si sotul aleia spera ca 'intr-o zi' ar putea face sex cu nevasta-sa, in timp ce ea dimpotriva vrea sa ii gaseasca o partenera sexuala stabila, ceea ce sunt sigur ca si nevasta-ta ar aprecia maxim ! Pt ca s-ar simti usurata si degrevata de ceva ce ea considera respingator sau in orice caz inutil, in afara reproducerii ! :) Cred ca abia daca ai face asta (si i-ai spune) ar incepe sa te sarute cu foc si sa zica 'ce barbat bun am eu '! :)) Ca tot iti place sa anticipezi replicile ei ! :)

P.S. O doare pe nevasta-ta fix in cot ca-ti 'spurci' tu 'organul' singur sau cu alta, exact cum pe tine te intereseaza daca ea are sau nu oja pe unghiile de la picioare ! :))

Costy, colegul Risk mai are o a treia varianta in afara de amanta sau divort, are posibilitatea reala sa inceapa un tratament de reducere spre zero a testosteronului, deci a libidoului, se numeste 'castrare chimica' si il fac de rutina toti cei atinsi de cancerul de prostata pt a limita inaintarea cancerului (cu abiraterone, casodex si altele) !
0
16-03-2015, ora 11:22
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
ce sa comentez la ce ai scris, risk?Cam nu e nimic de comentat...e asa usor de inteles pt unii si asa de greu pt altii.
Adaugă un comentariu / răspuns
531 comentarii 1 2 ..... 121314 ..... 17 18 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul