feeling putin ciudat... intr-o relatie

21-08-2008
sergiu_s
Nu este medic/terapeut
sergiu_s
Buna ziua,
Problema mea e putin cam ciudat, cel putin pt mine. Anul trecut prin dec. am cunoscut o persoana, am avut o relatie foarte scurta de 3 saptamani. In timp eu am ales sa raman langa ea ca si priente si plus de asta imi placea mult si motivul care a determinat desparirea nu il credeam. Am ajuns sa o iubesc ne avand o relatie, m-am apropiat de ea foarte mult am ajuns sa avem un comporamen ca fiind iubiti. Problema mea e alta. De la inceput am inceput sa am feeling-uri tot felul de sentimente ciudate care pana la urma prevesteau ceva. De exemplu.
Daca era sa am o discutie mai aprinsa cu ea, sau sa ma cert, simteam asta dinainte printr-o anumita stare care ma cuprindea. Sau daca patea ceva sau daca ea avea o stare mai proasta sau o cearta sau orice. simteam si simt dinainte. si simt cam orice.. Si ma disperat toata chesti asta nu o mai suport, pur si simplu doresc sa fiu de piatra.
TIn sa precizez ca si acum sunt in legaturi stranse cu persoana respectiva nu suntem iubiti, eu incerc acest lucru dar.asta e un amanut care cred ca nu conteaza.
Care este chstia cu aceste sentimente.. cu starile care imi prevestesc...anumite situati (daca pot spune asa). nu le mai suport.
3 comentarii
0
22-08-2008, ora 00:00
picollyy
Nu este medic/terapeut
picollyy
Sergiu, adreseaza-te unui sit de paranormal. Sunt lucruri interesante pe care poti sa le citesti
0
25-08-2008, ora 00:00
IulianC
Nu este medic/terapeut
IulianC
Interesant :)
Daca e vorba despre clarviziune apoi e ceva de ce ai putea sa inveti sa te folosesti :)
Icearca sa gasesti legatura dintre ceea ce simti si ce se indeplineste.
Eu presupun ca este o forma de intuitie, adica de fapt din timp deja stii ceva si presupui fara ca sati dai seama un scenariu pe mai departe. Vezi ca ceea ce simti totimpul este provocat de ceva ce ai vazut sau auzit.
0
30-06-2009, ora 12:05
sergiu a
Nu este medic/terapeut
sergiu a
Aceeasi reactie o simtiti si cu alte persoane la fel de apropiate sentimental Se poate sa aveti capacitati para. S-a deschis o poarta energetica de care nu stiti si trebuie fructificata si activata. M-ai dati amanunte actuale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul