feeling putin ciudat... intr-o relatie
Buna ziua,
Problema mea e putin cam ciudat, cel putin pt mine. Anul trecut prin dec. am cunoscut o persoana, am avut o relatie foarte scurta de 3 saptamani. In timp eu am ales sa raman langa ea ca si priente si plus de asta imi placea mult si motivul care a determinat desparirea nu il credeam. Am ajuns sa o iubesc ne avand o relatie, m-am apropiat de ea foarte mult am ajuns sa avem un comporamen ca fiind iubiti. Problema mea e alta. De la inceput am inceput sa am feeling-uri tot felul de sentimente ciudate care pana la urma prevesteau ceva. De exemplu.
Daca era sa am o discutie mai aprinsa cu ea, sau sa ma cert, simteam asta dinainte printr-o anumita stare care ma cuprindea. Sau daca patea ceva sau daca ea avea o stare mai proasta sau o cearta sau orice. simteam si simt dinainte. si simt cam orice.. Si ma disperat toata chesti asta nu o mai suport, pur si simplu doresc sa fiu de piatra.
TIn sa precizez ca si acum sunt in legaturi stranse cu persoana respectiva nu suntem iubiti, eu incerc acest lucru dar.asta e un amanut care cred ca nu conteaza.
Care este chstia cu aceste sentimente.. cu starile care imi prevestesc...anumite situati (daca pot spune asa). nu le mai suport.
Problema mea e putin cam ciudat, cel putin pt mine. Anul trecut prin dec. am cunoscut o persoana, am avut o relatie foarte scurta de 3 saptamani. In timp eu am ales sa raman langa ea ca si priente si plus de asta imi placea mult si motivul care a determinat desparirea nu il credeam. Am ajuns sa o iubesc ne avand o relatie, m-am apropiat de ea foarte mult am ajuns sa avem un comporamen ca fiind iubiti. Problema mea e alta. De la inceput am inceput sa am feeling-uri tot felul de sentimente ciudate care pana la urma prevesteau ceva. De exemplu.
Daca era sa am o discutie mai aprinsa cu ea, sau sa ma cert, simteam asta dinainte printr-o anumita stare care ma cuprindea. Sau daca patea ceva sau daca ea avea o stare mai proasta sau o cearta sau orice. simteam si simt dinainte. si simt cam orice.. Si ma disperat toata chesti asta nu o mai suport, pur si simplu doresc sa fiu de piatra.
TIn sa precizez ca si acum sunt in legaturi stranse cu persoana respectiva nu suntem iubiti, eu incerc acest lucru dar.asta e un amanut care cred ca nu conteaza.
Care este chstia cu aceste sentimente.. cu starile care imi prevestesc...anumite situati (daca pot spune asa). nu le mai suport.
3 comentarii
Sergiu, adreseaza-te unui sit de paranormal. Sunt lucruri interesante pe care poti sa le citesti
Interesant :)
Daca e vorba despre clarviziune apoi e ceva de ce ai putea sa inveti sa te folosesti :)
Icearca sa gasesti legatura dintre ceea ce simti si ce se indeplineste.
Eu presupun ca este o forma de intuitie, adica de fapt din timp deja stii ceva si presupui fara ca sati dai seama un scenariu pe mai departe. Vezi ca ceea ce simti totimpul este provocat de ceva ce ai vazut sau auzit.
Daca e vorba despre clarviziune apoi e ceva de ce ai putea sa inveti sa te folosesti :)
Icearca sa gasesti legatura dintre ceea ce simti si ce se indeplineste.
Eu presupun ca este o forma de intuitie, adica de fapt din timp deja stii ceva si presupui fara ca sati dai seama un scenariu pe mai departe. Vezi ca ceea ce simti totimpul este provocat de ceva ce ai vazut sau auzit.
Aceeasi reactie o simtiti si cu alte persoane la fel de apropiate sentimental Se poate sa aveti capacitati para. S-a deschis o poarta energetica de care nu stiti si trebuie fructificata si activata. M-ai dati amanunte actuale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5consuma droguri de mai mult de 10 ani, relatia noastra a inceput acum 7 luni...
- 3ce mi se intampla? sunt nebuna?
- 45cum imi pot salva casnicia atata timp cat el nu sta acasa?
- 6Fosta lui prietena este insarcinata (copilul este a lui).. dati-mi un sfat!
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 4Am nevoie de ajutor... o iubesc mult si nu pot sta fara ea!
- 10ce sa fac?:|
- 6nu este tocmai la nivelul meu.dar asta inseamna ca doi oameni nu au voie sa se iubeasca?
- 4nu-l mai doresc dar il iubesc
- 20am impresia ca nu ma mai doreste
- 10psihoterapie - la 35 ani de casatorie
- 8De ce ma tot gindesc mereu la fosta iubita a prietenului meu?
- 15Mama nu este de acord cu el
- 10e posibil?
- 10depresie in prag de divort
- 11CE trebuie sa faci ca sa nu mai pulseze durerea atat de viu in tine?
- 22L-am inselat crezand ca nu-l mai iubesc, iar dupa mi-am dat seama de sentimente
- 6d'ale mele...
- 10numai relatii esuate, refuzuri si frustrari maxime!
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: