ajutor! casatorie neconsumata
Suntem casatoriti de un an de zile si intre noi, fizic, nu s-a intamplat absolut nimic(sunt virgina inca). Ne-am casatorit virgini, eu am 26, el 38. Ma simt f rau uneori, am inceput sa il resping uneori, desi il iubesc si imi doresc sa se rezolve. Inainte de casatorie nu mi-a zis nimic, de altfel sustine ca nu a stiut ca ar putea suferi de impotenta. E posibil asa ceva? S-a masturbat destul de mult o perioada inainte de casatorie. Am fost la medici si i-au dat tratament cu hormoni, ia si preparate naturiste puternice dar deocamdata nimic.
Nici macar erectie nu poate avea sau este f slaba, fara putere de penetrare. Exista sanse de vindecare?
Am auzit ca lipsa sexului m-ar putea afecta grav in conditiile in care ma starneste dar nu se intampla nimic. Ma puteti ajuta, va rog sunt disperata
Nici macar erectie nu poate avea sau este f slaba, fara putere de penetrare. Exista sanse de vindecare?
Am auzit ca lipsa sexului m-ar putea afecta grav in conditiile in care ma starneste dar nu se intampla nimic. Ma puteti ajuta, va rog sunt disperata
6 comentarii
Pentru problema respectiva exista tratamente pentru impotenta foarte bune de citiva ani.Va recomand:
Online Pharma Clinic
Str Cpt Zaganescu Nr 5
Bucuresti sector 6
program 9-18 luni-vineri
-*
(*modificat de administrator)
Online Pharma Clinic
Str Cpt Zaganescu Nr 5
Bucuresti sector 6
program 9-18 luni-vineri
-*
(*modificat de administrator)
Impotenţa este ceva care, mai ales la 38 de ani, se poate trata. E o boală.
Lipsa sexului nu dăunează în nici un caz.
Lipsa sexului nu dăunează în nici un caz.
Cu siguranta este o situatie delicata.Daca sunteti mai noncomformisti lasati prejudecatile si incercati sa vizionati filme pentru adulti impreuna.Cred ca problema sotului este de natura psihica.Incercati sa faceti sex cu un alt barbat in fata sotului dumneavoastra;asta va actiona ca un soc care il va putea practic trezi din aceasta impotenta care repet la varsta lui este de natura mentala.
am citit acum mesajul. Posibil ca ati rezolvat problema???
Sfatul meu este sa.l rogi pe sot sa insiste cu degetul., dupa care. .sa va jucati mult si frumos cu sarutari si sex oral si penetrarea va avea loc...
Sfatul meu este sa.l rogi pe sot sa insiste cu degetul., dupa care. .sa va jucati mult si frumos cu sarutari si sex oral si penetrarea va avea loc...
Draga Sylvie,
Sotul tau e un nesimtit care s-a gandit numai la el cand s-a casatorit cu tine, la varsta lui e imposibil sa nu stii ca ai probleme de erectie.
De asemenea si tu ai fost o mica fraiera de 25 de ani, care a fost probabil crescuta la manastire, daca la varsta asta esti inca virgina.
Ce puteti face:
-incercati ajutor medical;
-cumparati un vibrator;
-cauta un amant;
-daca nu puteti rezolva nimic lasa-l caci o sa ai o viata de chin in halul asta.
NU este vorba neaparat despre impotenta mentala asta o poate stabili numai sexologul.
Daca poti revino cu amanunte despre sotul tau, e la prima casatorie..si altele?
Sper sa nu te supere tonul meu dur dar viata e scurta si daca mai apare si oproblema ca a ta(sotului tau) devine si urata!
Succes!
Sotul tau e un nesimtit care s-a gandit numai la el cand s-a casatorit cu tine, la varsta lui e imposibil sa nu stii ca ai probleme de erectie.
De asemenea si tu ai fost o mica fraiera de 25 de ani, care a fost probabil crescuta la manastire, daca la varsta asta esti inca virgina.
Ce puteti face:
-incercati ajutor medical;
-cumparati un vibrator;
-cauta un amant;
-daca nu puteti rezolva nimic lasa-l caci o sa ai o viata de chin in halul asta.
NU este vorba neaparat despre impotenta mentala asta o poate stabili numai sexologul.
Daca poti revino cu amanunte despre sotul tau, e la prima casatorie..si altele?
Sper sa nu te supere tonul meu dur dar viata e scurta si daca mai apare si oproblema ca a ta(sotului tau) devine si urata!
Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cum sa imi conving sotul sa acepte ca voi avea un copil?
- 13care este varsta ideala pentru a-ti incepe viata sexuala?
- 3Imi opresc partenerul
- 7si eu probleme cu erectia
- 6Impotenta, disfuctie erectila, masturbare precoce!
- 17iubesc cu adevarat sau sunt bolnava?
- 4va rog ajutati-ma cum sa fac sa fiu cu el?
- 5Erectie slaba si fumatul
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 4vreau sa inteleg... ce ar trebui sa fac eu in continuare?
- 32 ani de relatie paralela cu un alt barbat dupa 6 ani
- 6De ce nu i se scoala? imi da cineva un sfat?
- 0probleme cu erectia
- 0stopare erectie
- 7Efectele divortului asupra copiilor!
- 7Cum pot trece mai departe?
- 2Iubire?
- 17Sotul meu ma ignora :((
- 13Sa fie monotonia de vina? Cum ne putem salva relatia?
- 0Impotent la 25 de ani
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu Impotenta Relatia de cuplu erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: