Casatorit, 2 copii. Sotia ma respinge.

531 comentarii 1 2 ..... 111213 ..... 17 18 Înainte ›
0
13-03-2015, ora 14:10
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Poate reusesc eu s-o scot din depresie. Cum ziceam: fara insistente, liniste acasa, voie buna prin casa cu copii si consistenta in atitudinea asta. Evident ca respingerea ma rupe, ba ma apuca si gelozia sau scenariile SF, dar cred ca-mi pot controla reactiile.

Dar apoi, poate intra in alta depresie: "Ce sot bun am. Harnic, atent cu copii, ma sustine, si eu nu-l iubesc. Ce naspa issss. M-ai bine as muri!" :)
0
13-03-2015, ora 15:11
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Nu prea ai tu cum 's-o scoti' din depresie pt ca pari a fi chiar o cauza a depresiei ei, conform teoriei analizei tranzactionale (buna Ciorapel, ce mai faci ? :) si a relatiei 'agresor=victima' pe care o ai cu sotia ta, chiar daca esti un 'agresor' foarte fin si bine disimulat ! :)

Tot ce poti face este sa o programezi la o consultatie psihiatrica si apoi si la psiholog daca e nevoie !
0
13-03-2015, ora 15:24
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Stevens, nu te- ai gândit ca poate un bărbat îşi ia o virgina nu pt ca vrea S. O controleze sau ca nu e stăpân pe el?ci, pur si simplu, a vrut ceva care sa fi fost numai a lui?are si inocenta farmecul ei...
0
13-03-2015, ora 15:30
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Risk, don' t worry about Stevens, i-ai răspuns pe măsura :)
0
13-03-2015, ora 17:46
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
De acord cu Stevens, fara consultatie psihiatrica nu scapa, oricum ea are vulnerabilitate genetica la boala asta si poate si relatia cu tine a declansat boala, cine stie, o fi asa fericita cu tine ?! Sau a fost inainte ? Asta te-ai intrebat ? Daca a fost bine, atunci e de la genetica 100 % si asta e, boala declansandu-se oricum, daca e si relatia cu tine in care nu era fericita nici inainte de depresie, ajuta si tratamentul dar si schimbarea mediului totodata, depinde deci in care din cazuri se afla.
Atentie, sa fi fost bine ea asa, nu doar sa afiseze ca e bine si tu sa fi crezut asta, ca dupa cum vad...ei ii trebuia unul care sa nu vrea prea mult sex, nu prea s-a nimerit.
0
13-03-2015, ora 17:53
risk
Nu este medic/terapeut
risk
stevens este de ajutor... in felul sau. Cred ca il inteleg. Eu am inteles f bine aluzia la nesiguranta mea, si RECUNOSC ca sunt varza la gandu ca se destrama familia mea. Este evident... Dar incerc sa-mi asum responsabilitatea greselilor si mai ales refacerea relatiei. Gresit, jignit, indepartat sotia si acuma o pup in fundulet sa o inmoi. Cam asta ii place lui stevens, pe "sleau" sa zica. Eu incerc sa vad ce zice dincolo de modul putin mai brutal asa...

Adevarul este, va spun eu, daca femeia nu ar merita, as renunta. Sotia mea merita efortul meu, cat pot duce. Cand nu se va mai putea, sau face un gest categoric gen acte divort, intalniri, inselat... atunci nu discutam. Ii sarut mana si-i multumesc pentru tot.
0
13-03-2015, ora 18:05
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Costy, ea zice acuma ca nu a fost fericita cu mine. LOGIC. Este de asteptat sa scoata asta pe gura. Este depresiva. Cand stam de vorba insa, zice ca nu s-a plans... Pai ce? Nu tu grija de bani, nu tu servici, barbat de casa, nu beau, nu insel, am avut grija de ea. doar ca-s mai "futacios" asa :D... si-mi place femeia... MEA. MAI, alte femei m-ar aprecia!!!
Stiu ca trebuie sa fiu si atent la ea... Da-o-n p. de treaba ca multi ani am sarbatorit lunar relatia noastra. Ce naiba?! Ca numa ma enervez cand imi aduc aminte si cum am tratat-o bine...
0
13-03-2015, ora 18:14
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Ii saruti mana si ii multumesti frumos.. :) dar, te vei invarti in acelasi cerc vicios..vei gasi, poate, o femeie care sa iti indeplineasca toate fanteziile...dar vei tanji mereu dupa 'acel ceva' al nevestei tale..Asa ar fi, si nici nu ar fi de judecat :(
0
13-03-2015, ora 18:57
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Mai este pana atunci... :)
0
13-03-2015, ora 20:14
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
te facem sa mai si zambesti, risk :) that's not so bad :)
0
13-03-2015, ora 21:05
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Si pe mine ma faci sa zambesc Hoppe, dupa cum ai spus chiar tu 'voi femeile sunteti mai batute in cap asa' ! Don't worry, e o calitate la femei, probabil de asta te iubeste asa mult sotul tau !

:)
0
13-03-2015, ora 21:45
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Hey Stevens, ma iubeşte asa mult pt k ii împlinesc toate fanteziile:))

P.S:recent, are o noua fantezie.. "Dade dade' după 8 ani de căsnicie reuşesc sa gătesc si eu ceva' mancabil' :(( :(( :((
0
13-03-2015, ora 22:57
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Na poftim ! Gandesti foarte simplu si eficient ! Din 5 cuvinte ai facut inutile toate tratatele si psihoterapiile de cuplu ! :)

Nu-ti fa probleme in ce priveste gatitul, prea multa mancare si prea sofisticata tampeste si chiar imbolnaveste !
0
13-03-2015, ora 23:02
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
risk, daca zici ca ai fost asa om de treaba, teoretic ar trebui sa nu fi avut probleme cu relatia, insa sa stii ca am intalnit un caz care era asa, un barbat ca si tine, aratos, cu slujba f buna, se purta frumos, bun la pat, insa cand am intrebat-o 'de ce iti bateai joc de el?', ea a raspuns 'o fi fost el cu de toate DAR nu l-am iubit', si iti zic sincer fara gluma ca ea si fi-su l-au omorat la propriu, de suparare omul a facut accident vascular si s-a dus iar acuma il regreta.
Nu stim ca este in sufletul ei cu adevarat ! Daca te iubeste nu o deranjeaza ca sta si ea 5 minute sa-ti faci si tu placerea, plus ca ti-am zis, are si mana, si fund si guritza, cunosc o femeie de 34 ani care de dragul barbatului, foloseste toate astea sa ii faca fanteziile fara absolut nici un repos sau probleme ptr ca..e iubire intre ei cel putin deocamdata.
In depresie cum argumenteaza ca nu a fost fericita cu tine ? Pai daca a zis ca..mai bine ii era langa unu nefutacios inseamna ca nu-i convine ca tu esti futacios si ptr ea era ca un efort, deci rezulta ca nu prea te-a iubit zic eu.
Cand iubeste nu simte ca face partenerului favoruri chit ca ea nu simte nimic, ptr cate ai oferit meriti si tu macar atat.
Mare atentie, s-ar putea ca in depresie sa spuna adevarul care nu putea sa ti-l zica inainte sau avea controlul sa-l ascunda, dar evident poate gresesc !!!
0
13-03-2015, ora 23:21
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu cumva tu ti-ai luat o frigida ca nu cumva sa se duca cu altul ? Ca esti gelos tare ? De ce nu ti-ai luat una care moare dupa futai ca si tine ?! Iar daca ai luat-o de frica sa nu o foota altul, acuma suporti consecintele, nu oi fi luat una futacioasa ca stiai ca aia daca vroia te insela cu tine de mana daca dorea, daca nu, e altceva, e doar o parere de a mea.
Copii cine a vrut, tu sau ea ?
0
14-03-2015, ora 00:40
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
nhoppe vezi ca te-am intrebat ceva pe privat, verifica te rog.
0
14-03-2015, ora 02:26
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Costy, vezi ca ti-am raspuns
0
14-03-2015, ora 03:50
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Costy, hai sa incercam sa gasim niste sinonime la unele cuvinte...nu sunt eu chiar asa pudica, dar parca suna asa de urat...intelegem ideea si printr-o alta exprimare...daca il intelegem pana si pe stevens :)

1.Da costy, frumusetea, bunatatea, bunastarea, performantele in pat etc..nu aduc cu ele neaparat succesul.Poti sa fii totul pt o persoana si nimic pt alta.Am avut o relatie inainte de casatorie de un an de zile, iar baiatul avea toate aceste calitati(la pat nu l-am incercat, asa ca nu ma pot pronunta :)), nu ne-am certat nici macar o singura data si nu am avut niciodata ce sa ii reprosez.Nu l-am iubit.Apoi a venit sotul meu, total diferit de ce mi-as fi dorit eu, a aprins o scanteie care nu s-a mai stins de atunci, si uite, ca si acum, iubesc ca la inceput...

2.Femeia a stat saraca de 11 ani sa isi faca el placerea si el nu si-a gasit-o, din simplul motiv ca un barbat adevarat nu se multumeste numai cu atat, mai ales daca mai si iubeste.Unii barbati pot.Nu conteaza cu cine o fac, femeie sa fie, si gata.Tot vrei tu sa insisti cu 'mana, gura si altele..' dar pt asta, tre' sa fii lipsit de inhibitii..Nu vezi ca sarmana femeie vrea numai pe intuneric si daca se poate cat de 'nemiscata'? Cum brusu' crezi ca poate sa faca altceva?

3.Risk sustine ca a luat-o pt ca a iubit-o si a gasit la ea 'ceva' ce alte femei nu au avut.Asa cum am mai spus, o femeie poate fi deosebita pt un barbat si comuna pt altul.Acum, ca au fost si alte ganduri in mintea lui, nu stiu, eu trag concluzii doar pe baza a ce ne spune el.Din nou ma repet, femeia pare sa fi fost abuzata, poate nu fizic pt ca a fost virgina dar psihic sigur.Poate copil fiind, cineva a pus-o sa faca ceva, stiu eu ce...numai daca va uitati la stiri o sa va vina idei..si a ramas traumatizata.Daca mi-as imagina un viol, eu femeie fiind, nu as fi putut trece niciodata peste..cu ajutorul a 1000 de psihologi si ce mai vreti voi...nici macar cu un sot care m-ar fi iubit oricum..Si asta pot sa va garantez ca nici nu as mai fi putut avea relatii intime cu altcineva...mi-as fi amintit numai mainile nenorocitului ala pe mine...Cum brusu' sa nu vrei pe intuneric atunci? sau sa stai nemiscata?...de ce nu vreti sa privim dincolo de a fi o 'virgina frigida'?????

4.Amandoi s-au amagit. Ea, si-a cunoscut situatia si i-a refuzat pe ceilalti care au vrut doar sex, dar Risk a venit cu ceva in plus, cu iubire..si ea a crezut ca va fi altfel. S-a inselat. De cealalta parte, Risk a crezut ca o poate schimba. O femeie oricat de neexperimentata ar fi, daca are barbatul potrivit, tot se modeleaza cat de cat.Si uite asa s-au inselat amandoi...

P.S: ziceti.mi daca spun aberatii pe aici..ca omu' pare mai destept daca tace..
0
14-03-2015, ora 07:06
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Costy, nu am luat-o ca sa fiu sigur... ca nu merge la altul, ca nu, ca nu...
Amandoi am vrut copii. Ca mama este ireprosabila. Foarte multa rabdare.

nhoppe, asa a fost si la noi. Total diferit de ce as fi vrut, total diferit de ce si-a dorit sotia, dar a fost SCANTEIA.
La 2. ai perfecta dreptate.
La 4. - amandoi am incercat sa facem concesii.

nhoppe, nici vorba de aberatii. Chiar le zici bine.

As vrea sa o pot iubi fara sa astept nimic in schimb. Costy, ziceai de acel barbat... Vezi ca ii pare rau la femeie dupa el? Si probabil mai rau decat zice. Nasol rau ca o cedat, dar daca nu ceda, asa-i ca femeia il aprecia si respecta mai mult decat pe oricine? Nu-i usor sa te dedici unei persoane care consideri ca merita. Daca eu pot face asta o data in viata, adica sa ma dedic, o fac pt. sotia. Atat. Apoi ca va fi cu rezultat sau nu... vedem. Nu ma umilesc, doar demonstrez ca pot "la bine, si la greu", sanatosi sau la boala. Sotia are oricum depresie, fie si ca nu scapa de mine, tot boala este :)
Tine de mine sa o pot iubi fara sa ma agat, sa fiu respectabil si sa nu-i reprosez nimic. Imi zicea preotul ca inainte sa fie mai bine, comportamentul ei va fi mai rau. Cand cineva da in tine cu tot ce poate mai rau, la un moment dat se opreste si se intreaba "ce fac????". VA SPUN EU! Ca am facut acelasi lucru la inceputul crizei. Nu fizic, dar am lovit cu toate "armele" si sotia mi-a zis. "Ai dat in mine cu tot ce ai putut". Asa... si acuma se razbuna si o lasa ca n-am ce comenta :)
0
14-03-2015, ora 07:44
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Ok, deci... sa vedem ce ziceti despre asta :)
Dupa comentariul anterior am mers si facut ordine in bucatarie. Pus vasele la spalat, am pus cartofi si oua la fiert (vreau sa fac cartofi frantuzesti si salata orientala), ma duc in magazin sa iau smantana, masline si altele necesare :))
Pe cand se trezeste fetita ma ajuta sa termin si punem si niste muzica.

Astept sa ma "desfiintati". :)

Inainte de a-mi primi sapuneala de la stevens si compania, cred ca femeile ar aprecia. Ar aprecia dar cum era exemplul anterior, nu inseamna ca ar iubi :)) Si totusi, ma simt bine si mai pun o caramida la "marele zid al efortului meu" sau un cui in sicriul casniciei... Fix pix bacovia :))

Va doresc o zi de sambata minunata, cu sex... nu cu sort si masturbare ca in cazul meu :)))))
0
14-03-2015, ora 10:00
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
:) hey risk, fa tu bine si trimite încoace o porţie de salata si nişte cartofi 'deia', ca tre sa ma apuc sa gătesc ceva si m-au apucat deja durerile de cap :)
0
14-03-2015, ora 11:04
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
..si după ce termini mancarea(nu uita sa-mi trimiţi si mie, pleaseeeeeee), te Invit sa citeşti o carte 'provocarea dragostei' (e ceva de genu ' cum sa îţi recucereşti partenerul in 40 de zile' :)

Ai trecut deja de prima zi :)
0
14-03-2015, ora 12:31
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Pentru restul zilelor ce se recomanda? :))
0
14-03-2015, ora 12:39
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
:))

Nu mai ţin minte k am citit-o in perioda ' tineretii' :)

Citeşte si afla:)

P.S: a observat măcar ce ai făcut?
0
14-03-2015, ora 12:50
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Parca ziceai ca o sa-i dai spatiu omule ! Normal ca ea nu mai iese din camera ei daca tu ocupi bucataria si te ocupi de spalat vasele ! N-ai si tu treaba pe afara, un hobby ceva, mers la sala, ping=pong, snooker, fotbal, alpinism, curse sau o amanta ? Esti penibil rau de tot ! Esti ca o anaconda mereu pe faza sa-ti sufoci prada !

P.S. Hoppe nu-i mai da sfaturi libidinosului, caci chiar n-are nevoie, e expert ! El are nevoie de carti despre ocupat timpul liber constructiv, gasirea unui hobby.. !
0
14-03-2015, ora 13:00
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
nhoppe, da ai dreptate ptr ca sa faci sex oricum trebuie sa fie lipsita de inhibitii dar ea nu este, probabil a avut o trauma de a ramas frigida si nu spune, sau si genetic poate fi asa, de exemplu exista femei carora nu le place deloc intromisiunea ci doar masturbarea pe clitoris, asa au fost ele de cand sunt, deci problema e relativa aici.
Am citit pe privat ce ai zis daca nu stiu de ce nu mai pot sa-ti raspund.

risk sa stii si ma repet, daca faci tot ce trebuie nu inseamna ca te si iubeste, mare atentie ! Evident ca in ochii nostrii esti un barbat de treaba care face totul ptr familia lui, insa ea daca nu te iubeste, orice ai face NU conteaza ptr ea, ai tu impresia ca ar trebui sa conteze insa nu este asa dupa cum se vede.
Cu boala ai dreptate, e bolnava oricum ar fi si daca nu se trateaza e jale, dupa parerea mea iti dau un sfat foarte bun, deci ai doua solutii:
1 - Pleci si gata, si te cuplezi cu alta futacioasa ca tine si e perfect ca oricum in acest ritm iti pierzi timpul ca si asa nu o sa rezolvi nimic, sunt milioane de barbati cu copii care au divortat si aia e, isi vad copiii regulat si cu asta basta isi vad de relatia lor mai departe. Ca pana la urma ai si tu dreptul sa traiesti viata cum doresti nu sa-ti pierzi timpul aiurea.
2 - Nu pleci, ramai om de casa insa gasesti o amanta ptr sex, faci ce vrei tu acolo iar acasa esti okey si te comporti frumos ca multi barbati care fac asta si nu-i mai ceri ei sex si este superperfect, ca o tot chinui cerandu-i sex.
Deci ai de ales, a treia varianta sa-ti intre in cap ca nu exista, relatia ta nu merge si punct.
0
14-03-2015, ora 13:09
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Risk, Stevens nu are dreptate, nu-l baga in seama, s- a trezit iar cu fata la cearceaf.

Deci, a observat?
0
14-03-2015, ora 13:15
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Mai e o varianta simpla si f rapida, un 'abonament' la o profesionista din oras ! Sunt cu zecile peste tot, concurenta e mare deci preturile sunt mici, mai ales la 'abonament' ! :) Cauta la anunturi sau pe site-urile de specialitate din orasul tau !
0
14-03-2015, ora 13:34
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
costy, nu stiu de ce nu poti sa-mi scrii.ce zice? mesajul meu l-ai primit?
0
14-03-2015, ora 13:39
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Risk, banuiesc ca iti dai seama, cum poate s-o influienteze pe nevasta ta unele chestii de pe facebook sau anumiti prieteni, asa putem si noi sa te influientam in bine sau in rau...

So, be careful!
Adaugă un comentariu / răspuns
531 comentarii 1 2 ..... 111213 ..... 17 18 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul