Casatorit, 2 copii. Sotia ma respinge.

531 comentarii 1 2 ..... 131415 ..... 17 18 Înainte ›
0
16-03-2015, ora 11:39
risk
Nu este medic/terapeut
risk
stevens, am inteles punctul tau de vedere. Pentru mine, nu doar ca esti limitat ca om, esti si rau intentionat. Eu am venit pe forum pentru ca am o problema. Tu esti pe forum ca sa rasucesti cutitul in rana, iar asta spune multe despre tine.
0
16-03-2015, ora 11:49
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Stevens, ce propui tu e ceva de genu 'vindeca-te de X, cu toate ca esti sanatos'.
M-as mira ce doctor normal i-ar da tratamentul asta...cel mai probabil i-ar spune 'du-te mai omule prima data la psiholog'.
0
16-03-2015, ora 12:24
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Atunci nu ramane decat sa va incurajati reciproc tu si cu Hoppe, ea sa-ti trimita filmulete motivationale despre 'cum sa-ti recuceresti sotia' iar tu sa o incurajezi sa castige Masterchef-ul, e cam acelasi lucru !

Multe succesuri ! :)
0
16-03-2015, ora 12:32
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Incerci sa ironizezi orice discutie care nu este conforma cu modul tau de gandire. Si nu faptul ca, contrazici deranjeaza, ci modul in care-ti faci cunoscuta parerea. M-as mira sa te suporte cineva, sau acasa esti "miel" si pe forum iti arati aceasta latura a personalitatii. Ai insistat de multe ori ca "parerea ta de neprofesionist" dar incerci de fiecare data sa pari ca detii adevarul absolut si vi cu niste idei de-ti sta mintea in loc. Te-ai gandit mult pana sa mentionezi tratamentul de cancer la prostata. Faci pe desteptul ca sti ca exista un asemenea tratament? De ce nu faci pe desteptul sa-ti spui punctul de vedere fara sa ataci precum un "turbat"?
Daca cineva iti citeste comentariile anterioare ce gaseste? Esti "barbat" mandru? Sau frustrat?
0
16-03-2015, ora 12:38
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Dupa mintea voastra, acest topic se desfasura cam asa:
Problema: "Casatorit, 2 copii, sotia ma respinge... blablabla".

Raspuns: "Divort, abonament la profesioniste. Copii?... ce-s aia? Da-le pace ca se descurca. Nu te iubeste? Tu de ce sa o iubesti? Fii mandru! Da-i cu picioru in fund. Are depresie?? Da-o-n p... pana isi revine si este capabila sa accepte sexul anal. Frigida? Nicio sansa".

Comentariu 2: "Multumesc, se poate inchide topicul".

Mai, deci imi vine sa rad de voi cand ma gandesc cate idei "stralucite" ati avut pe parcusul acestui topic. Serios, va compatimesc :))
0
16-03-2015, ora 12:43
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Inca un aspect. Va pot multumi si voua, pentru comentarii, pentru ca parca ma incapatanez si mai tare. Ma faceti sa fiu mai motivat. Nu stiu daca puteti gandi ca a te dedica salvarii unei casnicii, chiar daca esti umil si la locul tau nu trebuie sa fi umil in modul in care-l vedeti voi, ci sa dovedesti bunatate. Prea greu pentru tine stevens... pur si simplu te depaseste. Crezi ca un sfat sa vezi un film este penibil sau "nedemn". Numa tu sti ce criza de personalitate iti afisezi aici pe forum. Am vazut si pe alte topicuri ce texte scoti din tine. Apropos de hobby-uri, tu nu ai altceva de facut decat sa stai pe acest forum cu probleme de relatii sa incurajezi pe toata lumea la tot ce se poate mai rau? Asta-i activitate de om normal?
0
16-03-2015, ora 13:09
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Am citit si eu respectiva poveste.Stiu ca noi, matematicienii, avem o imaginatie redusa si desi vedem foarte bine in spatiu, nu putem vedea 'dincolo de unele fapte', ceva lipseste din 'ecuatie'.
De aceea am niste nelamuriri:

1.Cum poti sa spui ca iubesti cu adevarat daca nu simti nimic fizic pt cel de langa tine?Da, il poti iubi ca pe un frate, ca pe cel mai bun prieten etc dar nu poti sa afirmi ca-l iubesti ca pe un BARBAT.Mai grav, sa spui 'suntem indragostiti'. Indragosteala asta se intampla intre un barbat si o femeie care sunt si atrasi sexuali.Ce simte femeia aia o fi dragoste(de ce gen, nu stiu) dar nu e 'índragosteala'.
Nu stiu, sunt foarte confuza...

2.Nici unul din ei nu isi doreste copii. Oare e normal acest lucru?Stiu ca puteti sa imi aduceti multe argumente, dar...
Dumnezeu spune k 'copiii sunt o binecuvantare'.Hai ca iar o iau pe partea religioasa si va luati de mine.DAca nu toti, costy cel putin. By the way Costy, m-ai intrebat odata k daca exista Dumnezeu de ce ne lasa sa suferim atat si nu am stiut ce sa.ti raspund.Intamplator, am gasit asta pe net..dureaza 2 minute sa o vizionezi https://www.youtube.com/watch?v=Dx8jsN7LWiY

3.Auzi mai, sa-i gaseasca o partenera permanenta, care sa locuiasca cu ei...asta ma depaseste cu totul...Nu ma apuc sa comentez pe tema asta ca m-ar durea capul mai rau decat atunci knd tre sa fac mancare.Totusi un lucru vreaau sa mentionez.Poate se simte usurata cand il trimite la altele, dar Oare chiar e fericita cu adevarat?
0
16-03-2015, ora 13:16
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
:)) :)) :))

Risk, daca nici de data asta nu l-ai 'atins' pe stevens, atunci nu mai incerca, chiar nu are rost...:))
0
16-03-2015, ora 13:51
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Da nu vreau eu sa-l "ating"... El singur isi da arama pe fata. Daca tot nu este de acord cu ce fac, putea si el sa isi spuna parerea "omule - nicio sansa" si sa ne lase in "prostia" noastra. Dar nu se multumeste cu asta, cauta prin orice mijloace sa ironizeze. Iar la el tratamentul corect este ca si pentru copilul care injura. Daca il bagi in seama continua sa zica toata ziulica "Pu.., Pu.., Pu..". Daca nu il bagi in seama se plictiseste. Asa si la colegul nostru. Adora "Pu.." pentru ca-l bagam in seama.
0
16-03-2015, ora 14:06
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Risk, daca ai nevoie ma gasesti si pe privat.

Imi trimiti si tu reteta aia de cartofi frantuzesti si eu Poate iti Mai recomand un film:)
0
16-03-2015, ora 15:37
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Vad ca te supara adevarul man, drept urmare ma ataci la personalitate ! :) Ti-am aratat ca sotia ta e ASEXUALA (si nu e singura) ceea ce e cu mult mai rau decat frigiditatea, pt ca asexualele simt REPULSIE fata de sex nu doar ca nu au senzatii !
Asa ca mai rumega informatia, citeste despre tema asta si mai ales INTREABA-ti sotia ce simte, ce nu simte, cum percepe EA toata treaba, nu ce presupui tu ca simte sau gandeste despre relatia voastra, daca tot te dai mare OM si o iubesti pe ea ca persoana nu ca obiect sau subiect sexual !

Chiar daca ma exprim mai abrupt (imi cer scuze pt asta !), am vrut doar sa-ti schimb un pic perspectiva ta egoista si limitata, chiar infantila, tu cauti numai metode de prostire ca sa ajungi din nou in chilotii ei, nu sa-ti intelegi sotia !
Trebuie sa pleci de la ce simte si gandeste EA real, dar pt asta trebuie intai sa afli exact ce si cum, apoi IMPREUNA cautati solutii sau compromisuri acceptabile pt amandoi !
Poti incepe cu intrebari directe de genul 'ce-ai zice DACA (subliniezi daca) mi-as face o relatie strict pt sex, ca sa vezi cat ar fi ea de afectata ca o 'inseli' tu ! Cred ca iti va da ea bomboane si cadouri sa-i duci 'ei', oricare ar fi aceea !:) Ia testeaza si spune-ne rezultatul ! Pt ca am impresia ca tu traiesti intr-o iluzie pe care ti-o autoalimentezi, despre ea si relatia voastra !

P.S. Am un hobby cu medicina si mai nou cu psihologia aplicata, de aceea bantui pe aici, nu ca sa 'despart' familii ! :)
0
16-03-2015, ora 15:48
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Ok, fa-ti "practica" prin alte parti :)
Studiaza-te putin pe tine, pentru ca ai fost criticat in mai multe randuri cu privire la exprimarea "abrupta". Si nu doar de mine.
0
16-03-2015, ora 16:02
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Risk, teoretic e ca tine, e normal sa aprecieze comportamentul tau ca exact asta sustin si eu peste tot de fapt ca ar trebui sa fie, insa real nu in toate cazurile este asa din pacate, iar faptele o arata.
Ea nu te-a iubit de la inceput de fapt, aici e marea problema, ca normal ca atractia aia se mai diminueaza si apoi ramane respectul si restul asa cum zici, dar care atractie ca n-a fost niciodata la ea, ar trebui, ca real in 90 % din cazuri cum se duce atractia aia se duce dracului si cuplu si asta nu din vina lor ci din vina programarii genetice care ii face sa nu se poata intelege ca de fapt ei nu au nimic in comun in afara de dragostea aia oarba care e drogare si in afara de sex.
Hai sa vedem adevarul, pe natura nu a interesat-o sa ne mearga bine ci doar sa ne prosteasca sa ne cuplam sa-i ducem ei specia mai departe, in rest in 90 % din cazuri femeia si barbatul sunt asa de diferiti ca greu se pot intelege ca prieteni adica exact ce spui tu, sa fie respect, apreciere si asa mai departe, asta iar faptele o arata, majoritatea cuplurilor au mari probleme dupa scurt timp.
Si daca o relatie nu merge, nu va merge, in ceea ce priveste copiii sa stii ca multi copii sunt mai traumatizati in familii cu mama si tata cand ei nu se inteleg decat daca ar sta cu unul din parinti in liniste, mare atentie la asta !

Tu vrei cu forta sa o faci sa te placa, mi se pare aiurea rau, intentia ta adevarat ca nu e rea deloc insa din pacate nu merge asa, cel mai sanatos este ca atunci cand doi oameni nu se mai inteleg sa isi vada fiecare de drumul lui, orice altceva e inutil si ai sa vezi ca asa este.

nhoppe, unde scrie ca trebuie neaparat sa-ti doresti copii ? Ce suntem oi sa facem toti la fel musai ? Poate ptr mine nu e o bucurie un copil, asa si ptr altii, am intalnit si femei asa, de ex eu imi doresc o prietena care sa fie totul ptr mine si eu ptr ea si atat, asta e ptr mine bucuria, deci e relativ.
E o bucurie ptr tine si ptr altii carora va place, poate la altii le place altceva si altceva e bucuria lor.
Care dumnezeu zice ? LOOL, asta au vrut cei bogati care au inventat religia sa indoctrineze oamenii sa faca copii ca sa aiba ei cat mai multi oameni sa le munceasca ca sa se imbogateasca si mai tare, ei au inventat niste din astea si multi oameni le iau ca atare fara sa gandeasca cu mintea lor sa zica "ma, dar o fi asa real ? Are vreo logica ? Se pupa cu faptele reale ?".
De exemplu de ce a fi egoist e rau ? Nu e rau deloc ca te gandesti si la tine, asta tot asa s-a vrut sa ne faca sa credem ca e rau, ca doar pe cine intereseaza de confortul tau personal ? Si multi zic "aaa sunt egoist si nu e bine", dar si-a pus problema de ce n-ar fi bine ? Nu si-a pus, si o ia ca atare si incep sa serveasca celorlalti cum ca asa e bine.
Suferim ptr ca asa e natura, asta e viata, interesul e sa nu murim iar in rest nu conteaza nimic, asa e codul nostru genetic, iar cum mediul este f dur, scapa cine poate, iar cine scapa trece prin toate rigorile vietii din pacate, asa cum e si la animale, tocmai ca nu e nimeni care sa poata face ceva ptr noi.

Si sa-ti zic eu nhoppe cum e cu religia, deci creierul omului ca sistem de aparare are speranta si credinta adica niste iluzii de care omul nu e constient tocmai ca adaptare la viata grea, ca altfel daca era viata mai dulce nu mai era nevoie de acest mecanism mincinos sau psihotic poti spune (ca nu are treaba cu realitatea), asa ca mai marii lumii au speculat chestia asta si asa a aparut religia si ce tine de ea, ca dovada ca tine la greu figura ! Adica niste destepti si-au dat seama de acest mecanism si l-au folosit in interesul lor.
In filmuletul ala e iar propaganda ptr religie, nu ma poate obliga nimeni sa ma duc la cineva care nu exista pana nu ma convingi cu fapte ca ar exista si ca ar putea face ceva.
Comparatia cu frizerul e una proasta, frizerul era acolo, se vedea ca este si ca face treaba, aveai la cine sa te duci, nu era doar o iluzie.
Eu daca te pun sa crezi in mine ca-s superman, tu crezi ? Pana nu ma pui sa-ti arat ca trece masina peste mine si nu am nimic, nu crezi, sau alta demonstratie, zici ca am luat-o razna altfel si mi se pare si normal.
0
16-03-2015, ora 18:48
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Costy, nu mi-au placut copii niciodata. Nu a altora. Niciodata nu am vrut sa-i iau in brate. Deci nu sunt omul ala cu "giugulugu" la copii. Ma deranjeaza de altfel! Dar NU ai mei!!! Ai mei nu ma deranjeaza si daca mi se urca pe cap. Asa ca pana nu ai copii tai, nu zice ca nu te bucura. Serios!

Nu fortez sotia. Doar mi-am schimbat atitudinea. Incerc sa fiu mai bun. Atata tot. Daca as raspunde cu rau la rau, s-ar destrama tot f. repede iar copii nici nu ar apuca sa zica daca le este mai bine asa sau separati. Cu toate ca discutam, nu suntem un cuplu disfunctional total gen violenta fizica, verbala. Nu ne sabotam, nu trantim, nu vin acasa beat. In fine, eu am sa fac ce pot mai bine. Repet, nu fortez, doar fac cum cred ca-i mai bine. Cine nu vede nimic respectabil in asta, il rog sa ma scuteasca de comentarii. A contrazice cu tact si bun simt si bune intentii este ok. Bataie de joc si mistouri... in alta parte.
0
16-03-2015, ora 19:12
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Bine costy. Cum zici tu.nu vreau sa mai dezbatem pe tema asa k S- ar putea sa ne trezim cu conturile blocate. Zice clar in regulament ca nu avem voie sa discutam despre religie.

Risk, te poti lua de mâna cu bărbatul meu :) n-ar fi pus mAna pe un copil de parca ar fi fost ceva lepros:)
Sa- l vezi acum... Ma ia Gelozia câteodată :))
0
16-03-2015, ora 20:39
risk
Nu este medic/terapeut
risk
:))) Asa asa... Inainte de a veni pe lume copiii mei, ziceam tare si sustinut ca nu au ce cauta la mine in camera, avand o gramada de chestii IT. Acuma au full-access :)
0
16-03-2015, ora 22:03
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
L-ai luat la asta pe bărbatul meu:))
Sa-l vezi cum ' fierbe' cand se apropie copilul de tel sau calculator :))
Are si de ce... Laptopul are ecranul spart, ii lipsesc vreo 7 taste, iPadul meu e varza, telefoanele supravieţuiesc încă:)
0
16-03-2015, ora 22:40
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Dupa mine ca-s ai mei sau nu, e acelasi lucru, tot balamuc inseamna, asa ca asta este, nu fac ceva daca nu simt ca imi doresc de dinainte, voi va doreati dar erati putin derutati, de aia ati si acceptat sa faceti adica tu risk si barbatul lui nhoppe, altfel n-ati fi acceptat categoric si aia era.
De ex o colega din generala nu doreste copii si ii zice barbatului repetat asta categoric, deci nu se ajunge la chestia aia daca chiar nu doresti.
nhoppe tocmai ca nu e voie sa discutam de religie dar voi o cam faceti in general.

risk, eu nu am zis ca nu e de admirat ce faci tu, dar tu nu pricepi lucru esential ca nu poti cumpara simpatia cuiva nici daca nu vi beat, nici daca nu trantesti, nici daca orice ai face ! Poti sa te dai de pereti ca tot aia este din pacate, faptele o arata.
Femeia asta nu te are la suflet si aia este, ca nu e normal asta e altceva si ca ar trebui sa te aiba dupa cate faci insa realitatea arata ca s-a mai trezit si in depresie langa tine deci din punctul ei de vedere nu esti deloc cine ar trebui ptr ea.
Evident ca e boala depresia insa daca mediul era bun asa cum ar fi trebuit ptr ea in sistemul ei de valori, nu in al meu sau al tau, teoretic ar trebui sa nu se fi declansat depresia cu una cu doua, deci faptul ca a dat in depresia care de fapt fierbea oricum in fundal, denota ca nu i-a fost deloc okey cu tine,
Din punctul ei de vedere casnicia cu tine a declansat depresia de rau ce i-a fost, ce sa se mai trateze ca poate in mintea ei medicamentul e sa dispari tu din viata ei si teoretic i-ar fi bine langa unul frigid ca ea si care sa fie altfel cum o avea ea in idealul ei din cap pe care sa-l simpatizeze sincer ptr ceea ce este si ce reprezinta acela.

Chiar ca o intrebare nu ti-am pus, ai intrebat-o sa iti zica de ce i-a fost rau cu tine ? Si daca da, ce a raspuns ? Ca daca a raspuns, poate teoretic ar mai fi ceva de corectat, daca n-a raspuns inseamna ca e valabil aia ca orice faci nu esti bine ptr ea.
0
17-03-2015, ora 08:19
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Deja reluam... Pe parcursul acestui topic am insirat problemele, reprosurile. Daca o intreb de ce este in depresie, raspunsul a fost deja descris pe aici.
0
17-03-2015, ora 09:11
risk
Nu este medic/terapeut
risk
katy, pe unde esti?
0
17-03-2015, ora 16:00
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai daca ti-a dat raspunsul ca relatia cu tine a fost cauza, ce nu e clar ? E exact ce ti-am spus si eu.
Iar referitor la asta ti-am spus ieri ce a trebuit sa iti zic ca sa iti fie clar ptr ca eu nu am interesul sa te incurajez in iluzia ta ca altii probabil, ptr ca dupa aia cand iluzia se dizolva, ai sa ai de 10 ori dezamagirea decat daca realizezi de acum care este treaba.
Oricum eu am inima impacata ca te-am pus in tema, daca o fi, sa nu zici ca nu ai stiut.
0
17-03-2015, ora 16:54
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Am inteles. Cred ca nu degeaba exista vorba "expect the worst but hope for the best". Cred ca se poate aplica. Apreciez punctul tau de vedere.
0
17-03-2015, ora 18:52
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
Yep, unde o fi katy???s- o fi rătăcit pe undeva in Weekend cu soţul??? :)
0
17-03-2015, ora 19:05
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, nu am zis sa nu incerci si sa speri, tu incearca, doar sa fi in garda in caz ca nu merge sa nu te miri sau sa nu ramai socat si sa regreti timpul pierdut, ca pana la urma ea ca ea, insa eu zic si de tine ca nici tu nu esti fericit in situatia asta.
Sunt tare curios in 6 luni cum o sa fie.
0
17-03-2015, ora 19:27
nhoppe
Nu este medic/terapeut
nhoppe
O sa- l rugam pe risk sa ne spună finalul poveştii atunci knd e cazul.
0
17-03-2015, ora 22:31
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Exact asta vroiam sa zic si eu, sa ne tina la curent, risk, ai un mail ceva ? Sa nu te pierzi si sa nu mai dau de tine. Da-mi pe privat daca vrei.
Eu activez aici mereu si nu ma pierd, insa multi pleaca si nu se mai stie nimic de ei.
0
18-03-2015, ora 08:51
risk
Nu este medic/terapeut
risk
Am sa va mai zic ce si cum...
0
27-03-2015, ora 13:09
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Sunt aici :).
Citeam ce ati mai scris voi intre timp.
Eu nu ma prea simt bine cu antidepresivele mele, imi dadu doza dubla la ele si mai rau mi-a fost.
Acum ma chinui sa fac jumate o capsula. Greu!! Mai ales ca inauntru sunt niste bilute mici, mici, care sar peste tot daca gresesti si le lasi libere :)).
Asta e, ma tarasc si eu asa pana la urmatoarea consultatie.

Multumesc ca ati intrebat de mine. :)
0
27-03-2015, ora 13:36
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Pot sa va spun ca exista un punct in comun la toate comentariile, desi in esenta par diferite.
Mai precis, sotia ta ar fi putut suferi o trauma fizica sau psihica in copilarie.
Cum ti-am mai scris in mesajele postate anterior, apuca-te de sapaturi in trecut, intreab-o pe mama ei daca te poate ajuta cu vreo informatie, ce a adus-o in starea de frigiditate pentru ca in mod sigur ea s-a nascut normala.
Ca sa scapi de buruieni, scoate-le din radacina.
0
01-04-2015, ora 21:44
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Casatorit, cu doi copii, sotia te mai respinge ?!

:)
Adaugă un comentariu / răspuns
531 comentarii 1 2 ..... 131415 ..... 17 18 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul