Durere dinti fata dupa extractie molar 3
Buna ziua,
Acum 5 zile mi-am scos molarul de minte dreapta jos, de atunci ma dor foarte tare dintii din fata, e o durere surda continua, ma dor in special incisivul si caninul drept. Antiinflamatoarele nu au niciun efect (Ketonal, Ibuprofen, Arcoxia, Paracetamol). Medicul chirurg mi-a spus ca daca nu-mi trece, va trebui sa-mi scoata nervul acestor doi dinti.
Va rog, ma puteti ajuta cu o parere? Este nevoie sa-mi scot nervul sau pur si simplu durerea este din cauza faptului ca dintii s-au “mutat”, ca sa zic asa, dupa acel molar scos? Ati mai intalnit astfel de cazuri? Mentionez ca zona este curata si nu folosesc gheata, am luat Augmentin, iar gingiile nu sunt inflamate.
Va multumesc!
Acum 5 zile mi-am scos molarul de minte dreapta jos, de atunci ma dor foarte tare dintii din fata, e o durere surda continua, ma dor in special incisivul si caninul drept. Antiinflamatoarele nu au niciun efect (Ketonal, Ibuprofen, Arcoxia, Paracetamol). Medicul chirurg mi-a spus ca daca nu-mi trece, va trebui sa-mi scoata nervul acestor doi dinti.
Va rog, ma puteti ajuta cu o parere? Este nevoie sa-mi scot nervul sau pur si simplu durerea este din cauza faptului ca dintii s-au “mutat”, ca sa zic asa, dupa acel molar scos? Ati mai intalnit astfel de cazuri? Mentionez ca zona este curata si nu folosesc gheata, am luat Augmentin, iar gingiile nu sunt inflamate.
Va multumesc!
1 comentarii
Buna seara,
Recomandarea mea ar fi sa faceti radiografii la acei dinti si luat pas cu pas si aflat motivul durerii. Nu va pripiti si grabiti in a scoate nervul dintilor. Asteptam radiografiile dumneavoastra pe mail si abia apoi am putea sa va zicem mai multe. O seara frumoasa!
Recomandarea mea ar fi sa faceti radiografii la acei dinti si luat pas cu pas si aflat motivul durerii. Nu va pripiti si grabiti in a scoate nervul dintilor. Asteptam radiografiile dumneavoastra pe mail si abia apoi am putea sa va zicem mai multe. O seara frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 9posibil infectie?
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 19Dureri de dinti si masele
- 5durere dinti extinsa
- 3Durere de masea
- 3Durere masea tratata
- 0problema serioasa dureri dentare
- 1Ajutor ! Abces si durere
- 7Probleme masea pe care o 'tratez' de aproape un an de zile
- 0Dureri dentare
- 2durere dinti cu lucrare
- 1Problema la Masea
- 5Dureri ale maxilarului
- 9Masea refacuta care doare
- 2Durere de dinti la plombe interdentare
- 1Durere dinte fara carie
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 0Dureri de masea
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: