masea cariata, gingie umflata si ganglion la gat!!!
Buna seara!
am o problema cu o masea cariata, de fapt au mai ramas(cred) doar peretii maselei in rest am ditamai gaura, in jurul maselei mi s-a umflat gingia iar la gat tot in dreptul maselei mi-a aparut o mica galma dureroasa la atingere!Mai mult de fiecare data cand ma spal pe dinti imi curge sange. Mi-e cam frica de medicul dentist..pot sa iau un antibiotic ceva sa imi treaca sau tre neaparat sa ajung la medic? uitasem sa specific...de cand cu umflatura gingiei nici sa mananc nu mai pot..
am o problema cu o masea cariata, de fapt au mai ramas(cred) doar peretii maselei in rest am ditamai gaura, in jurul maselei mi s-a umflat gingia iar la gat tot in dreptul maselei mi-a aparut o mica galma dureroasa la atingere!Mai mult de fiecare data cand ma spal pe dinti imi curge sange. Mi-e cam frica de medicul dentist..pot sa iau un antibiotic ceva sa imi treaca sau tre neaparat sa ajung la medic? uitasem sa specific...de cand cu umflatura gingiei nici sa mananc nu mai pot..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 4smalt dentar sfaramicios
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 3carii la puncte de contact - lipsa de spatiu?
- 18Gingie ridicata!!!!!
- 9infectie la masea
- 4greutate la inghitire, umflatura in gat
- 3ganglion
- 11Umflatura sub falca
- 0Ganglioni inflamați gat lateral !!!
- 1Carie Mit
- 1Poate fi cancer?
- 7Ganglioni gat mariti
- 4Măsea plombată cariată
- 0Ganglioni mariti la baza capului
- 1Ganglioni usor mariti, mi-e frica sa nu am cancer
- 1Mergeți la medic
- 2Pata alba dureroasa la atingere pe exteriorul gingiei
- 2Ganglion sub maxilar
Mai multe informații despre: Cariile dentare ganglioni umflati la gat gingia inflamata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: