Durere groaznica si masea innegrita
![Gabriel.L](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna, am o problema de cateva zile, ma doare groaznic o masea si am observat ca are o culoare mai gri decat celelante masele, e si cariata. Nu i-am dat importanta pentru ca o am de mult timp dar nu am avut probleme. Mi-e frica de dentist de cand am patit ce am patit cand eram mic. Am luat Aulin dar nu are efect.. Durerea este continua si puternica. As vrea sa stiu ce pot sa iau pentru durere, nu o sa ajung la dentist cel putin mai 3-4 zile
4 comentarii
![Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile](/arata_img.php?img=cont_171723.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara,
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!
![Dr. Geanina Miu](/arata_img.php?img=cont_189198.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata,
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.
![Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile](/arata_img.php?img=cont_171723.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata,
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Durere masea cu nervul scos. Ce ar fi de facut?
- 6durere insuportabila masea
- 7Durere insuportabila de masea
- 5Dorm cu dintii stransi
- 13imi iese maseaua de minte si de doua zile nu pot dormi
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 5durere continua la umar + durere de masea
- 6durere masea de minte?
- 7de ce ma dor dintii de pe mandibula?
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 3Durere de masea insuportabila !
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 1Durere la o masea cu pivot de sticla
- 1Durere alternanta a dintilor
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 2Masea cu durere la atingere
- 2Molar inflamat
- 2Durere masea cu coronita
- 1Inflamație măsea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti durere dinte fara nerv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: