Durere groaznica si masea innegrita
Buna, am o problema de cateva zile, ma doare groaznic o masea si am observat ca are o culoare mai gri decat celelante masele, e si cariata. Nu i-am dat importanta pentru ca o am de mult timp dar nu am avut probleme. Mi-e frica de dentist de cand am patit ce am patit cand eram mic. Am luat Aulin dar nu are efect.. Durerea este continua si puternica. As vrea sa stiu ce pot sa iau pentru durere, nu o sa ajung la dentist cel putin mai 3-4 zile
4 comentarii
Buna seara,
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!
Buna dimineata,
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.
Buna dimineata,
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 12rezectie dentara
- 1Durere de dinti
- 3Durere masea tratata
- 9Durere la premolar cu nerv scos
- 0Dureri continue la masea
- 1durere care nu cedeaza
- 1Durere premolar fara nerv
- 2Durere masea cu nerv scos
- 4Durere dinte ce urca spre nas
- 1Dureri insuportabileeeeeee
- 3Durere de masea
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 1Pulsație puternica la baza dintelui
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 2Durere de masea cu nerv scos
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti durere dinte fara nerv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: