Durere groaznica si masea innegrita
Buna, am o problema de cateva zile, ma doare groaznic o masea si am observat ca are o culoare mai gri decat celelante masele, e si cariata. Nu i-am dat importanta pentru ca o am de mult timp dar nu am avut probleme. Mi-e frica de dentist de cand am patit ce am patit cand eram mic. Am luat Aulin dar nu are efect.. Durerea este continua si puternica. As vrea sa stiu ce pot sa iau pentru durere, nu o sa ajung la dentist cel putin mai 3-4 zile
4 comentarii
Buna seara,
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!
Buna dimineata,
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.
Buna dimineata,
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri de dinti si de masele
- 18afectiuni stomatologice
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 4probleme stomatolog
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 6Durere de dinte insuportabila ajutor!!
- 2Durere molar cu pivot si coronita
- 9dureri dantura
- 3durere dinte
- 1Durere ureche
- 4Durere intepatoare molar 36
- 2Ma dor maselele foarte rau
- 1Am doua măsele una lângă alta si nu stiu care dintre ele ma doare
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 1Durere masea imbracata
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 0Dureri de masea
- 1Canal obturat, nerv scos măsea innegrita
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti durere dinte fara nerv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: