Durere groaznica si masea innegrita

Buna, am o problema de cateva zile, ma doare groaznic o masea si am observat ca are o culoare mai gri decat celelante masele, e si cariata. Nu i-am dat importanta pentru ca o am de mult timp dar nu am avut probleme. Mi-e frica de dentist de cand am patit ce am patit cand eram mic. Am luat Aulin dar nu are efect.. Durerea este continua si puternica. As vrea sa stiu ce pot sa iau pentru durere, nu o sa ajung la dentist cel putin mai 3-4 zile
4 comentarii

Buna seara,
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!
Ketonal/ nurofen forte / ketorol /...greu de spus ce anume va functiona pentru durerea descrisa de dumneavoastra. Va sugerez sa va faceti timp sa mergeti cat mai merge la un medic sa se rezolve problema la maseaua cu durere, tratamentul local este cel care va va linisti.
O seara buna!

Buna dimineata,
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatorii ar trebui sa luati un antibiotic, e posibil sa aveti o infectie.

Buna dimineata,
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!
mai pot completa ceva la cele scrise de colega mea, antibiotic dat de medicul stomatolog doar daca considera ca este necesar...nu il luati fara prescriptia medicului stomatolog, ca nu rezolva problema!
O zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 4Carie+Durere
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 5durere dinti extinsa
- 79Durere insuportabila de masea
- 6La cateva zile dupa polizare au inceput dureri acute pe toti dintii:dreapta sus-jos
- 3Dureri incisiv la atingere
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 0Dureri continue la masea
- 0durere masea.ureche si ce mai e pe langa :)
- 7Probleme masea pe care o 'tratez' de aproape un an de zile
- 0Durere de masea
- 1Durere alternanta a dintilor
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 1Durere măsele cu pivot
- 1Durere masea
- 2Durere de masea cu nerv scos
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti durere dinte fara nerv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: