care sunt simptomele anticonceptionalelor?
Imi puteti spune si care sunt simtomele anticonceptionalelor??
Si ora trebuie sa fie aceeasi, zilnic? si dupa saptamana in care fac pauza, kand le iau din nou calculez asa luni-1zi marti-2 zi miercuri-3 joi-4 vineri-5sambata-6 duminica-7 o iau dumineca seara sau luni seara ??si cand inccep o tableta noua nu mai trebuie neaparat sa fiu la menstruatzie?V'a multzumesc!
Si ora trebuie sa fie aceeasi, zilnic? si dupa saptamana in care fac pauza, kand le iau din nou calculez asa luni-1zi marti-2 zi miercuri-3 joi-4 vineri-5sambata-6 duminica-7 o iau dumineca seara sau luni seara ??si cand inccep o tableta noua nu mai trebuie neaparat sa fiu la menstruatzie?V'a multzumesc!
3 comentarii
1. Anticonceptionalele nu au simPtome, decât în măsura în care există reacţii adverse: deci, simptomele sunt manifestări subiective ale bolilor şi nu ale medicamentelor.
2. Ora nu trebuie să fie aceeaşi (în cazul anticoncepţionalelor combinate). Totuşi, e bine să respectaţi o oră din motive de prudenţă: scade pericolul uitării.
3. Calculaţi aşa: ziua din săptămână când aţi început prima folie este aceeaşi cu ziua când începeţi a doua folie, a treia folie ş.a.m.d. Spre exemplu, dacă pentru prima dată aţi luat într-o joi, atunci de fiecare dată începeţi folie nouă joia.
4. Modul în care luaţi anticoncepţionalele nu are nicio legătură cu menstruaţia, în afară de una singură: când luaţi prima pilulă din prima folie, este bine să vă aflaţi în oricare din primele 5 zile ale ciclului.
2. Ora nu trebuie să fie aceeaşi (în cazul anticoncepţionalelor combinate). Totuşi, e bine să respectaţi o oră din motive de prudenţă: scade pericolul uitării.
3. Calculaţi aşa: ziua din săptămână când aţi început prima folie este aceeaşi cu ziua când începeţi a doua folie, a treia folie ş.a.m.d. Spre exemplu, dacă pentru prima dată aţi luat într-o joi, atunci de fiecare dată începeţi folie nouă joia.
4. Modul în care luaţi anticoncepţionalele nu are nicio legătură cu menstruaţia, în afară de una singură: când luaţi prima pilulă din prima folie, este bine să vă aflaţi în oricare din primele 5 zile ale ciclului.
MUltumesc' frumos:D
doar ca... o intrebare mai intima...daca fac sex oral si."inghit"nu e vreo problema, ???ma scuzatzii de cuvinte..dar nu stiu cum sa ma exprim..sper sa nu imi inchidetszi contl pt limbaj:( mutumesc!!!
doar ca... o intrebare mai intima...daca fac sex oral si."inghit"nu e vreo problema, ???ma scuzatzii de cuvinte..dar nu stiu cum sa ma exprim..sper sa nu imi inchidetszi contl pt limbaj:( mutumesc!!!
singura problema e ca ai putea contacta vro boala cu trasmitere sexuala, in rest nimic, adica nu ramai insarcinata, daca la asta te refereai.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma pot ingrasa de la anticonceptionale?
- 4amenoree provocata de pilule?
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 5am luat yasmine timp de 5 luni la ore diferite si ciclul nu se opreste
- 4artizia - reactii adverse
- 6efectele contraceptivelor dupa 3 luni de administrare
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 5urina are un miros foarte urat si de culoare galbui.. sa fie tot de la anticonceptionale?
- 1efect advers al anticonceptionalelor?
- 0Marvelon 21 - efect advers?
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 2Apasare in capul pieptului
- 2Epilepsie sau nu??
- 0Cum sa procedez????
- 0Întrerupere anticoncepționale
- 0Anticoncepționalele pot fi dăunătoare.
- 4Efecte secundare
- 0Probleme Logest! O opinie medicala va rog! coșuri in barbie, foarte dureroase
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: