care sunt simptomele anticonceptionalelor?
Imi puteti spune si care sunt simtomele anticonceptionalelor??
Si ora trebuie sa fie aceeasi, zilnic? si dupa saptamana in care fac pauza, kand le iau din nou calculez asa luni-1zi marti-2 zi miercuri-3 joi-4 vineri-5sambata-6 duminica-7 o iau dumineca seara sau luni seara ??si cand inccep o tableta noua nu mai trebuie neaparat sa fiu la menstruatzie?V'a multzumesc!
Si ora trebuie sa fie aceeasi, zilnic? si dupa saptamana in care fac pauza, kand le iau din nou calculez asa luni-1zi marti-2 zi miercuri-3 joi-4 vineri-5sambata-6 duminica-7 o iau dumineca seara sau luni seara ??si cand inccep o tableta noua nu mai trebuie neaparat sa fiu la menstruatzie?V'a multzumesc!
3 comentarii
1. Anticonceptionalele nu au simPtome, decât în măsura în care există reacţii adverse: deci, simptomele sunt manifestări subiective ale bolilor şi nu ale medicamentelor.
2. Ora nu trebuie să fie aceeaşi (în cazul anticoncepţionalelor combinate). Totuşi, e bine să respectaţi o oră din motive de prudenţă: scade pericolul uitării.
3. Calculaţi aşa: ziua din săptămână când aţi început prima folie este aceeaşi cu ziua când începeţi a doua folie, a treia folie ş.a.m.d. Spre exemplu, dacă pentru prima dată aţi luat într-o joi, atunci de fiecare dată începeţi folie nouă joia.
4. Modul în care luaţi anticoncepţionalele nu are nicio legătură cu menstruaţia, în afară de una singură: când luaţi prima pilulă din prima folie, este bine să vă aflaţi în oricare din primele 5 zile ale ciclului.
2. Ora nu trebuie să fie aceeaşi (în cazul anticoncepţionalelor combinate). Totuşi, e bine să respectaţi o oră din motive de prudenţă: scade pericolul uitării.
3. Calculaţi aşa: ziua din săptămână când aţi început prima folie este aceeaşi cu ziua când începeţi a doua folie, a treia folie ş.a.m.d. Spre exemplu, dacă pentru prima dată aţi luat într-o joi, atunci de fiecare dată începeţi folie nouă joia.
4. Modul în care luaţi anticoncepţionalele nu are nicio legătură cu menstruaţia, în afară de una singură: când luaţi prima pilulă din prima folie, este bine să vă aflaţi în oricare din primele 5 zile ale ciclului.
MUltumesc' frumos:D
doar ca... o intrebare mai intima...daca fac sex oral si."inghit"nu e vreo problema, ???ma scuzatzii de cuvinte..dar nu stiu cum sa ma exprim..sper sa nu imi inchidetszi contl pt limbaj:( mutumesc!!!
doar ca... o intrebare mai intima...daca fac sex oral si."inghit"nu e vreo problema, ???ma scuzatzii de cuvinte..dar nu stiu cum sa ma exprim..sper sa nu imi inchidetszi contl pt limbaj:( mutumesc!!!
singura problema e ca ai putea contacta vro boala cu trasmitere sexuala, in rest nimic, adica nu ramai insarcinata, daca la asta te refereai.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2efectul anticonceptionalelor
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 5anticonceptionalele si efectele lor
- 5de cateva zile sa iau anticonceptionale si am ciclu mai abundent de sase zile
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 4sa fie de la ac?
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 4Diane 35... pofta de mancare
- 3iau anticonceptionale si am o scurgere ciudata
- 2Efecte adverse anticonceptionale
- 0Efect secundar la anticonceptionale?
- 0Karissa
- 0Tratament acnee Yasmin+Verospiron(50mg)
- 2Simptome Karissa AJUTOR !!
- 3Anticonceptionale - m-am ingrasat foarte mult de la ele
- 0Cand trec efectele adverse?
- 0Scurgeri de la anticonceptionale
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: