Întrerupere anticoncepționale
Bună tuturor
Ma numesc Andreea și am 20 de ani iar acum puțin timp am început sa iau ptr prima oara anticoncepționale, sunt la a 10 a pastilă din prima folie. Nu am avut sângerări, dureri de cap sau chestii de genul acesta, doar în prima zi puține grețuri.
Le iau pentru ca am acnee și ovarul meu stâng este micropolichistic. Numele lor este Dienobel (locuiesc în Belgia, deci la noi nu se numesc exact la fel)
Am citit multe cazuri în care fete la vârsta foarte fragede au murit ptr ca au folosit pilule, acum sunt foarte panicata și vreau sa le opresc, îmi puteți da un sfat? De ce acele fete au decedat, va rog.. Țin sa spun ca am anxietate și o forma ușoară de depresie.. Multumesc
Ma numesc Andreea și am 20 de ani iar acum puțin timp am început sa iau ptr prima oara anticoncepționale, sunt la a 10 a pastilă din prima folie. Nu am avut sângerări, dureri de cap sau chestii de genul acesta, doar în prima zi puține grețuri.
Le iau pentru ca am acnee și ovarul meu stâng este micropolichistic. Numele lor este Dienobel (locuiesc în Belgia, deci la noi nu se numesc exact la fel)
Am citit multe cazuri în care fete la vârsta foarte fragede au murit ptr ca au folosit pilule, acum sunt foarte panicata și vreau sa le opresc, îmi puteți da un sfat? De ce acele fete au decedat, va rog.. Țin sa spun ca am anxietate și o forma ușoară de depresie.. Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 3din cauza yasminului v-ati ingrasat?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 5anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 3Durere in zona inimii
- 2Apasare in capul pieptului
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 0Tratament acnee Yasmin+Verospiron(50mg)
- 2Epilepsie sau nu??
- 3Anticonceptionale - m-am ingrasat foarte mult de la ele
- 0Anticoncepționalele pot fi dăunătoare.
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: