Întrerupere anticoncepționale
![Reea19](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună tuturor
Ma numesc Andreea și am 20 de ani iar acum puțin timp am început sa iau ptr prima oara anticoncepționale, sunt la a 10 a pastilă din prima folie. Nu am avut sângerări, dureri de cap sau chestii de genul acesta, doar în prima zi puține grețuri.
Le iau pentru ca am acnee și ovarul meu stâng este micropolichistic. Numele lor este Dienobel (locuiesc în Belgia, deci la noi nu se numesc exact la fel)
Am citit multe cazuri în care fete la vârsta foarte fragede au murit ptr ca au folosit pilule, acum sunt foarte panicata și vreau sa le opresc, îmi puteți da un sfat? De ce acele fete au decedat, va rog.. Țin sa spun ca am anxietate și o forma ușoară de depresie.. Multumesc
Ma numesc Andreea și am 20 de ani iar acum puțin timp am început sa iau ptr prima oara anticoncepționale, sunt la a 10 a pastilă din prima folie. Nu am avut sângerări, dureri de cap sau chestii de genul acesta, doar în prima zi puține grețuri.
Le iau pentru ca am acnee și ovarul meu stâng este micropolichistic. Numele lor este Dienobel (locuiesc în Belgia, deci la noi nu se numesc exact la fel)
Am citit multe cazuri în care fete la vârsta foarte fragede au murit ptr ca au folosit pilule, acum sunt foarte panicata și vreau sa le opresc, îmi puteți da un sfat? De ce acele fete au decedat, va rog.. Țin sa spun ca am anxietate și o forma ușoară de depresie.. Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2efectul anticonceptionalelor
- 4amenoree provocata de pilule?
- 4Mercilon - efecte
- 5pauza de 1an si 8 luni (anticonceptionale)
- 3Marvelon 28 - efecte secundare?
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 4artizia - reactii adverse
- 6escapelle si reactii adverse dupa 5 zile
- 5urina are un miros foarte urat si de culoare galbui.. sa fie tot de la anticonceptionale?
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 2Efecte adverse anticonceptionale
- 3Durere in zona inimii
- 0Tratament acnee Yasmin+Verospiron(50mg)
- 0Probleme Logest- inceput tromboflebita
- 4Efecte secundare
- 0Scurgeri de la anticonceptionale
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: