contraceptive:efecte secundare
tocmai am terminat de luat primele 21 de drajeuri d karissa.este prima data cand iau anticonceptionale si am observat ca pofta de mancare a crescut alarmant si nu stiu ce sa fac.mi'e teama ca ma voi ingrasa in ritmul acesta.la polul opus apetitul sexual a scazut considerabil.un sfat va rog?
2 comentarii
zadiny, tot ce pot sa-ti spun este k sunt efecte secundare, si unele destul de urate, in folosirea aniconceptionalelor. nu vb in particular de ale tale, pt k nu stiu asa, doar genral vorbind. te poti ingrasa brusc, la fel si slabi, poate aparea o usoara amenoree, greata, voma, etc. dak aceasta stare cu mancatul continua, poate ar trebui sa treci la altele, la sfatul medicului. te pup si sa auzim de bine
buna...sunt noua pe aici.eu am inceput sa iau karissa la sfatul ginecologului, am inceput in a 5 a zi a menstruatiei, mai am 2 pastile din prima folie dar ma simt exagerat de rau, senzatii de voma noaptea, ma simt amortita, cum spunea si andaa apetitul sexual a scazut iar pofta de mancare a crescut considerabil...ce are trebui sa fac????????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vreau sa folosesc o metoda contraceptiva eficienta
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 2Ce ma invatati sa fac, sa nu mai am o alta sarcina?
- 24In cazul unui endometru subtire este recomandat tratament contraceptiv?
- 5am nevoie de o metoda urgenta de contraceptie:(
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 11metoda coitul intrerup = sarcina?
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 4Actiunea contraceptivelor
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 3va rog sa ma ajutati cu un sfat!
- 1Yasmin si reactiile adverse.
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 1Anticoncepționalele Belara- reacții adverse
- 4Efecte secundare
Mai multe informații despre: contraceptia efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: