contraceptive:efecte secundare
tocmai am terminat de luat primele 21 de drajeuri d karissa.este prima data cand iau anticonceptionale si am observat ca pofta de mancare a crescut alarmant si nu stiu ce sa fac.mi'e teama ca ma voi ingrasa in ritmul acesta.la polul opus apetitul sexual a scazut considerabil.un sfat va rog?
2 comentarii
zadiny, tot ce pot sa-ti spun este k sunt efecte secundare, si unele destul de urate, in folosirea aniconceptionalelor. nu vb in particular de ale tale, pt k nu stiu asa, doar genral vorbind. te poti ingrasa brusc, la fel si slabi, poate aparea o usoara amenoree, greata, voma, etc. dak aceasta stare cu mancatul continua, poate ar trebui sa treci la altele, la sfatul medicului. te pup si sa auzim de bine
buna...sunt noua pe aici.eu am inceput sa iau karissa la sfatul ginecologului, am inceput in a 5 a zi a menstruatiei, mai am 2 pastile din prima folie dar ma simt exagerat de rau, senzatii de voma noaptea, ma simt amortita, cum spunea si andaa apetitul sexual a scazut iar pofta de mancare a crescut considerabil...ce are trebui sa fac????????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cum sa nu mai raman gravida
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 9o parere avizata va rog
- 3contraceptia la 39 de ani
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 4artizia - reactii adverse
- 4anticonceptionale yasmin
- 2contraceptie important
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 3iau anticonceptionale si am o scurgere ciudata
- 4Efecte secundare
Mai multe informații despre: contraceptia efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: