Anticoncepționale și menstruație prelungita help

Buna seara!
Am 16 ani și iau Belusha de o luna pentru dereglări ale ciclului. Am luat din prima zi, la program, dar am o menstruație abundenta și dureroasa. Din a 3 a zi am inceput sa iau Maleat(trebuia neapărat să merg la școală), insa, daca ieri părea că sângerarea s-a oprit, azi e a 7-a zi, iar fluxul pare din nou, mai abundent. Nu am dureri, greață sau altele. Mă gândesc că e de la anticoncepționale, fiind prima oară când iau... dar totuși..e normal? Un sfat ar ajuta enorm. Mulțumesc.
Am 16 ani și iau Belusha de o luna pentru dereglări ale ciclului. Am luat din prima zi, la program, dar am o menstruație abundenta și dureroasa. Din a 3 a zi am inceput sa iau Maleat(trebuia neapărat să merg la școală), insa, daca ieri părea că sângerarea s-a oprit, azi e a 7-a zi, iar fluxul pare din nou, mai abundent. Nu am dureri, greață sau altele. Mă gândesc că e de la anticoncepționale, fiind prima oară când iau... dar totuși..e normal? Un sfat ar ajuta enorm. Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4marvelon 28 - ce reactii adverse are?
- 5menstruatie prelungita, culoare ciudata
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 0menstruatie prelungita
- 6escapelle si reactii adverse dupa 5 zile
- 5sangerare 43 ani
- 1Sangerare menstruala de 18 zile
- 4Diane 35... pofta de mancare
- 2Mentruatie prelungita. Ziua 13!
- 6Nu imi trece ciclul de 3 luni
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 0Menstruatie care nu se mai opreste
- 2Simptome Karissa AJUTOR !!
- 0Cand trec efectele adverse?
- 1Menopauza
- 1Ajutati-ma va rog
- 0Sângerare prelungită
- 0Menstruatia nu se opreste
- 2AC Midiana, menstruatie redusa
Mai multe informații despre: menstruatia prelungita efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: