anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
buna ziua,
iau anticonceptionale yasmin de 5 luni si am observat ca am niste pete maroni pe fata se poate sa fie de la anticonceptionale mentionez ca nu am avut niciodata probleme de sanatate.
astept un raspuns daca se poate va rog
va multumesc anticipat
iau anticonceptionale yasmin de 5 luni si am observat ca am niste pete maroni pe fata se poate sa fie de la anticonceptionale mentionez ca nu am avut niciodata probleme de sanatate.
astept un raspuns daca se poate va rog
va multumesc anticipat
5 comentarii
buna ziua
se poate sa fie un efect secundar al anticonceptionalelor mai poate fi de la soare sau de la carenta de fier.
se poate sa fie un efect secundar al anticonceptionalelor mai poate fi de la soare sau de la carenta de fier.
daca mi' venit menstruatia in a 4-a zi de la terminarea foliei si nu a 2a sau a 3a cum ar trebuii. sa imi fac griji..?eu ma gandesc ca inca nu s-a obisnuit corpul cu anticonceptionalele sunt in a3-a luna de cand le iau...ce ziceti?(iau anticonc. yasmine)
nu ar trebui sa iti faci grij si mie imi vine menstruatia in a 4 zi nu este obligatoriu sa iti vina in a 2 sau a 3 zi
Buna seara;Fiica mea ia yasmin de cca 2 ani prescrise de medic pentru chisturi pe ovare, dar de curand am citit ca sunt responsabile pentru decesul subit din cauza unor cheaguri de sange a 23 de femei.Vreau sa va intreb sunt sigure anticonceptionale respective ? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 3din cauza yasminului v-ati ingrasat?
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 3efectele contraceptivelor
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 3anticonceptionale yasmin URGENT
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 3Yasmin si durerile menstruale
- 3Sangerare cu Yasmin
- 4Diane 35... pofta de mancare
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 1Yasmin si reactiile adverse.
- 1anticonceptionale si contraceptia de urgenta
Mai multe informații despre: yasmine pete maronii pe fata efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: