catre un medic: contraceptivul Yasmine
spuneti-mi va rog drospirenona ce sa contine in contraceptivul yasmin are efect de eliminarea apei din organism si de aceea merg des la tualeta sau e din alt motiv, mentionez ca iau yasminul de 17 zile si pentru prima data, le iau regulat, adica la aceeasi ora in fiecare seara.
si daca se poate inca o intrebare prietenul meu a ejaculat in mine in a 7 zi, pot sta linistita, pastilele isi faceau efectul sau ar trebui sa ma adresez unui medic?
va multumesc anticipat
si daca se poate inca o intrebare prietenul meu a ejaculat in mine in a 7 zi, pot sta linistita, pastilele isi faceau efectul sau ar trebui sa ma adresez unui medic?
va multumesc anticipat
4 comentarii
Este adevarat ca yasmin pretinde ca, spre deosebire de alte contraceptive, ar avea ca efect eliminarea apei din organism, totusi acest efect ma indoiesc sa fie atat de pronuntat incat sa dea urinare deasa. Poate ca nu ar strica sa faceti doua analize banale: un sumar de urina si o urocultura.
Daca ati inceput tratamentul intr-una din primele 5 zile ale ciclului, atunci puteti sta linistita: erati sub protectie.
Daca ati inceput tratamentul intr-una din primele 5 zile ale ciclului, atunci puteti sta linistita: erati sub protectie.
buna ziua! As vrea sa stiu daca exista vreun risc renuntand la pauza dintre folii.
Puteti lua foliile unele dupa altele, fara pauza, cel mult 3 luni la rand.
iau yasmin de 2sapt, am inceput sa iau pastila chiar din prima zi a cm, dar au trecut atatea zile si inca sangerez.Amcitit pe prospect ca poate sa dureze chiar si trei cicluri de administrare, dar nu mai suport, ce pot face?si plus de asta ma simt si balonata si mi-au aparut si putine cosuri pe piept si pe fata, va rog astept si eu un rasp.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 5reactii adverse yasmine
- 11Dupa Postinor, cand se incepe folia de Yasmin
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 4Tratament Yasmine - 6 luni
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 5se poate sa fiu insarcinata
- 2Yasmin de 3 ani, secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei
- 1Sunt insarcinata?
- 2reacti adverse ale anticonceptionalelor
- 3Durere in zona inimii
- 3Anticonceptionale - m-am ingrasat foarte mult de la ele
- 2AC Midiana, menstruatie redusa
Mai multe informații despre: yasmine efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: