Bubite pe maini

Buna ziua de cativa ani ma confrunt cu o alergie de la caldura imi apar niste bubite mici cu apa pe sub piele (palme)si imi provoaca mancarimi groaznice am facut foarte multe analize dar degeaba imi spun k nu am nimic, dar cum vine caldura imi apar chiar si iarna daca este prea cald in camera si dorm cu mainile sub plapuma mai apare cate una.Va rog ajutati.ma sa gasesc un remediu, multumesc
2 comentarii

Aproape sigur cauza este in alimentatie, caldura in sine nu face decat sa stimuleze putin circulatia si sa scoata problema la suprafata !
Vedeti deci care este alimentul problema, de obicei este vorba despre oua, branzeturi, carne de un anumit tip consumate des, sau alt aliment preferat !
Vedeti deci care este alimentul problema, de obicei este vorba despre oua, branzeturi, carne de un anumit tip consumate des, sau alt aliment preferat !

buna ziua,
puteti sa faceti si patch teste cutanate, dar dishidrozisul e provocat de stres, caldura.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
puteti sa faceti si patch teste cutanate, dar dishidrozisul e provocat de stres, caldura.
o zi buna,
dr Claudia Artenie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alergie sau nu?
- 11alergie in timpul sarcini
- 20Am reactii alergice in momentul cind pielea mea intra in contact cu metale
- 4alergie sau astm?
- 3alergie sau bts
- 5Sabie sau Alergie
- 3Alergie probabil
- 3Alergie?
- 3alergie intoxicatie
- 2Simptome multiple: nas-gat-ureche
- 4Eruptie deranjanta - bubite mici rosii pe abdomen, spate, zona coastelor
- 1Bubite degete, maini si picioare cu mancarimi
- 2Dermatologie- bubite pe mâini cu mamcarimi.
- 1Mâncărimi apărute
- 4mancarimi
- 0Mancarimi si bubite inghinale
- 0Pete roșiit pe mâini și pe picioare cu mâncărime
- 1Nu știu ce se întâmplă cu pielea mea... O părere va rog mult?
- 1Bubițe mici
- 1Suspiciune Les
Mai multe informații despre: Reactia alergica bubite cu mancarime bubite la caldura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: