Mâncărimi apărute
http://imgur.com/a/sB0rI
Astăzi la școală era cam frig, chiar dacă timpul de afară era bun... După un timp, ne era chiar frig în clasă și am ieșit jumate afară, la căldură... Atunci am simțit ceva mâncărimi pe gât și pe umăr... În clasă m-am uitat, și parcă m-ar fi înțepat un țânțar, dar pe mai multe locuri... Când ajung acasă, și pe spate au apărut, și pe burtă (dar puține)..
Dacă mă scarpin, am o sensație plăcută, dar tot odată mă abțin. După câteva ceasuri, observ că am și pe mâini (nu pe pălmi sau degete) dar și pe picioare... Un fel de înțepătură mi-a apărut chiar și pe față (exact ca înțepătura de țânțar) Ieri am mâncat pește în ulei, și colaci(cu nucă și... De ăla negru...) Acum 2 zile am fost și cu bicicleta vreo 10 km... Nu trăiesc în stres, mănânc bine, fac mișcare medium (nici multă și nici deloc) și dorm cel puțin 8-9 ore, cu toate că în ultima săptămână m-am culcat târziu... Mâine mă duc la medicul de familie, dar totuși sunt curios ce problemă pot să am. Tot respectul și mulțumesc pentru răspunsurile date ;)
Astăzi la școală era cam frig, chiar dacă timpul de afară era bun... După un timp, ne era chiar frig în clasă și am ieșit jumate afară, la căldură... Atunci am simțit ceva mâncărimi pe gât și pe umăr... În clasă m-am uitat, și parcă m-ar fi înțepat un țânțar, dar pe mai multe locuri... Când ajung acasă, și pe spate au apărut, și pe burtă (dar puține)..
Dacă mă scarpin, am o sensație plăcută, dar tot odată mă abțin. După câteva ceasuri, observ că am și pe mâini (nu pe pălmi sau degete) dar și pe picioare... Un fel de înțepătură mi-a apărut chiar și pe față (exact ca înțepătura de țânțar) Ieri am mâncat pește în ulei, și colaci(cu nucă și... De ăla negru...) Acum 2 zile am fost și cu bicicleta vreo 10 km... Nu trăiesc în stres, mănânc bine, fac mișcare medium (nici multă și nici deloc) și dorm cel puțin 8-9 ore, cu toate că în ultima săptămână m-am culcat târziu... Mâine mă duc la medicul de familie, dar totuși sunt curios ce problemă pot să am. Tot respectul și mulțumesc pentru răspunsurile date ;)
1 comentarii
Bună ziua,
E posibil sa faceți un prurigo. Luatul un antihistaminic și mergeți la dermatolog. Diagnosticul nu poate fi stabilit fără un consult.
O zi buna
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
E posibil sa faceți un prurigo. Luatul un antihistaminic și mergeți la dermatolog. Diagnosticul nu poate fi stabilit fără un consult.
O zi buna
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1bubite ce seamana cu ciupituri de tantar
- 4Mâncărime bubițe rosi
- 0Bubițe roșii cu mancarimi
- 2Sa fie oare scabie?
- 1Bubite degete, maini si picioare cu mancarimi
- 1Diferite forme de bube apărute pe tot corpul
- 1Bubiţe mici pe frunte. Cum se tratează?
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 2Bube pe piele cu mâncărime
- 2Mancarime pe picior
- 0Alergie?
- 1Ajutor - bubite rosii cu cap alb ca niste cosuri. Ma dor si am mancarimi usoare
- 1Bubite cu lichid transparent in zona mainilor..
- 1Bubite pe fata, gat, urechi si maini
- 1Bubite usor rosiatice care provoaca mancarimi
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
- 1Ma mananca pielea
- 1Suspiciune Les
- 1Bubițe ce se umflă la scărpinat
Mai multe informații despre: bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: