alergie intoxicatie

04-01-2013
danutzank
Nu este medic/terapeut
danutzank
buna seara! am un baiat de 2 anisori si 5 luni...a racit ff tare in gat surprinzator cu toate ca de fiecare data ii cobora la plamni de aceasta data nu sa intamplat acest lucru, dupa 7 zile de tratament cu ceclor 250 am scapat de raceala si tuse, in dimineata urmatoare ne-am trezit cu coatele si genunchi unflat si rosii si cu picioarele si palmele ff reci plus bubite pe tot corpul...am luat zyrtec 2 zile si dupa o zi s-au dasunflat genunchi si coatele insa petele apar si dispar in continuare...ni sa spus ca daca maine inca mai apar bubitele sa ii administram cortizon intravenos.
nu stim daca este o alergie la ceva sau de la atatea medicamente acest medicament la mai luat dar nu atat de mult timp sau a facut vreo indigestie de la mancare.
de ce parere sunteti sa mai continuam cu zyrtec pt ca suntem spre bn am inteles ca cortizonul are ff multe reacti adverse va multumesc o seara buna!
3 comentarii
0
04-01-2013, ora 22:04
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
si DACA are vreo boala contagioasa
si
ii dati tratament.ce NU-I ok???????
sanatate
p.s.
precizati daca
l-a vazut un medic
(ziceti:"ni sa spus "...la telefon??)
0
04-01-2013, ora 22:09
danutzank
Nu este medic/terapeut
danutzank
aaa ma scuzati da la vazut medicul de familie iar in aceasta seara este a 2 seara...parca ii este mai bine dar ii apare ii dispare si ma sperie va multumesc!!!ii apar in anumite zone ii dispar in altele si tot asa si a zis ca e alergic la ceva sau de la tratament sa sarurat corpul nu stiu ce sa zic...
0
04-01-2013, ora 22:11
danutzank
Nu este medic/terapeut
danutzank
as intreba daca ii trece si e normal astea sunt etapele sa ii se desumfle si petele sa se manifeste asa in etapele de final a alergiei sau nu trece si trebuie cortizon...imi este frica de reacti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: