Rivotril se ia putin și pe timp de zi sau doar pe noapte?As avea nevoie pe timp de zi

06-04-2023
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Pentru o perioada scurta trebuie sa iau putin Rivotril dat de doctor ptr anxietate foarte mare și mai ales pentru ca trebuie sa merg la dentist și am probleme foarte serioase la dinți și ptr a ma liniști acolo.
Pentru liniștire și calmare și anxietate puternica la dentist ar merge puțin Rivotril ziua?Eu îl luam noaptea înainte ptr somn.
Va mulțumesc!
3 comentarii
0
06-04-2023, ora 11:46
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Mie mi l-a dat noaptea pt somn dar cum am zis trebuie sa ma duc la dentist pte probleme serioase și ma gândeam dacă as putea lua puțin imate, un sfert și ziua când merg la dentist ca să nu mai am frica și anxietate mare sau sa fac atacuri de panica.Trec printr-o perioada mai grea cu multe probleme de sănătate și psihice și fizice, din pacate:(
Doamne ajuta tuturor!
2
06-04-2023, ora 16:23
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Merge si ziua la dentist, ca uns chiar :))
1
07-04-2023, ora 17:51
360
Nu este medic/terapeut
360
rivotril are efectul prelungit... intre 20-60 ore este eliminat. asadar, daca il iei seara e la fel de eficient ca si cand l-ai lua ziua
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul