Rivotril se ia putin și pe timp de zi sau doar pe noapte?As avea nevoie pe timp de zi
Pentru o perioada scurta trebuie sa iau putin Rivotril dat de doctor ptr anxietate foarte mare și mai ales pentru ca trebuie sa merg la dentist și am probleme foarte serioase la dinți și ptr a ma liniști acolo.
Pentru liniștire și calmare și anxietate puternica la dentist ar merge puțin Rivotril ziua?Eu îl luam noaptea înainte ptr somn.
Va mulțumesc!
Pentru liniștire și calmare și anxietate puternica la dentist ar merge puțin Rivotril ziua?Eu îl luam noaptea înainte ptr somn.
Va mulțumesc!
3 comentarii
Mie mi l-a dat noaptea pt somn dar cum am zis trebuie sa ma duc la dentist pte probleme serioase și ma gândeam dacă as putea lua puțin imate, un sfert și ziua când merg la dentist ca să nu mai am frica și anxietate mare sau sa fac atacuri de panica.Trec printr-o perioada mai grea cu multe probleme de sănătate și psihice și fizice, din pacate:(
Doamne ajuta tuturor!
Doamne ajuta tuturor!
rivotril are efectul prelungit... intre 20-60 ore este eliminat. asadar, daca il iei seara e la fel de eficient ca si cand l-ai lua ziua
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Pot face asta doctorii de familie?
- 34 Psihiatri. 4 diagnostice. 4 tratamente. Vreau sa pun capăt.
- 2De ce Iti face Anxiar așa de bine?Și cum ne putem induce singuri efectul lui?
- 4Anxiar pe termen lung
- 5Câte Anxiar se ia maxim pe zi?Adică care e doza maxima per zi?
- 1Rivotril se poate lua putin și ziua?
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 2Xanax cum isi face efectul?
- 3Medicatie gresita dementa?
- 37Dependenta benzodiazepine
- 15Ce sa intamplat cu mine?
- 15Absenta Rivotril
- 24Benzo awarnes day
- 2Cum recunosc o pastilă de diazepam
- 8Sevraj la reducerea de diazepam
- 2Dependenta puternica benzodiazepine
- 6Xanax oarecum ocazional
Mai multe informații despre: benzodiazepine