Bebelina 7 luni și 2 săptămâni

14-11-2020
Amy.Mary
Nu este medic/terapeut
Amy.Mary
Bună ziua! Am o fetita 7 luni și sunt îngrijorată din punctul de vedere al greutăți și dezvoltări. Am născut-o cu 3.250 și 50 cm, lapte praf nu a vrut sub nicio forma de niciun fel doar san. Diversificarea am început-o destul de devreme pe la 4 luni iar în prezent are 7 kg și 70, 5 cm. Este vioaie, vesela și energica. În primele luni de viata când trebuia sa ia în greutate cam un kg nu se întâmplă lucrul acesta maxim 600 de gr trase de par. Pe mine ma îngrijorează faptul ca nu arata ca și ceilalți bebeluși de 7 luni mai durdulii puțin și mai dezvoltați, o vad asa de micuță fata de ceilalți de vârstă ei și mi-au spus câteva persoane acelaș lucru ca nu pare de 7 luni sau ca e prea micuța, care ar fii cauza ca ia asa de puțin în greutate.. Luam fier și vitamine(vitadep)poate poate avem ceva pofta mai mult de papa..Dați-mi un sfat ce ar trebui sa fac sau care ar putea fi cauza. Aștept răspunsul dumneavoastră! Mulțumesc!
2 comentarii
0
16-11-2020, ora 10:52
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Este foarte bine ca ati alaptat fetita. Greutatea si talia ei se incadreaza in limitele intervalelor internationale normale pt varsta ei, desi putin sub medie. Nu stiu de unde vine alarmarea Dvs si a cunoscutilor, pt ca nu este cazul. Pt un plus de apetit incercati sa o scoateti zilnic la plimbare, in 2-3 reprize, dupa cum va permite vremea. Sanatate !
0
16-11-2020, ora 11:03
Amy.Mary
Nu este medic/terapeut
Amy.Mary
Mulțumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  •