Bebelina 7 luni și 2 săptămâni
Bună ziua! Am o fetita 7 luni și sunt îngrijorată din punctul de vedere al greutăți și dezvoltări. Am născut-o cu 3.250 și 50 cm, lapte praf nu a vrut sub nicio forma de niciun fel doar san. Diversificarea am început-o destul de devreme pe la 4 luni iar în prezent are 7 kg și 70, 5 cm. Este vioaie, vesela și energica. În primele luni de viata când trebuia sa ia în greutate cam un kg nu se întâmplă lucrul acesta maxim 600 de gr trase de par. Pe mine ma îngrijorează faptul ca nu arata ca și ceilalți bebeluși de 7 luni mai durdulii puțin și mai dezvoltați, o vad asa de micuță fata de ceilalți de vârstă ei și mi-au spus câteva persoane acelaș lucru ca nu pare de 7 luni sau ca e prea micuța, care ar fii cauza ca ia asa de puțin în greutate.. Luam fier și vitamine(vitadep)poate poate avem ceva pofta mai mult de papa..Dați-mi un sfat ce ar trebui sa fac sau care ar putea fi cauza. Aștept răspunsul dumneavoastră! Mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Este foarte bine ca ati alaptat fetita. Greutatea si talia ei se incadreaza in limitele intervalelor internationale normale pt varsta ei, desi putin sub medie. Nu stiu de unde vine alarmarea Dvs si a cunoscutilor, pt ca nu este cazul. Pt un plus de apetit incercati sa o scoateti zilnic la plimbare, in 2-3 reprize, dupa cum va permite vremea. Sanatate !
Este foarte bine ca ati alaptat fetita. Greutatea si talia ei se incadreaza in limitele intervalelor internationale normale pt varsta ei, desi putin sub medie. Nu stiu de unde vine alarmarea Dvs si a cunoscutilor, pt ca nu este cazul. Pt un plus de apetit incercati sa o scoateti zilnic la plimbare, in 2-3 reprize, dupa cum va permite vremea. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 2Fat cu greutate mica
- 10despre copii - greutatea
- 51greutatea bebelusului
- 22greutate bebelus 5 luni si o saptamana
- 0problema greutate bebe de 8 luni
- 3Bebelus Nu ia in greutate
- 8Bebe 6 luni
- 3Dezvoltarea bebelusului
- 2Bebe 4 luni si trei saptamani -manaca 60 ml la o masa !!!!
- 0Greutate bebe 10 luni ( prematur 8 )
- 0Intrebare greutate băiețel de 6 luni și o săptămâna
- 0Bebe 2 luni
- 0Greutate bebelus la 4 luninsi 3 saptamani
- 3Bebelus 4 luni
- 7Greutate bebe de 3 luni
- 0Bebe 7 luni nu ia in greutate
- 2Ajutați-mă - mă aflu în dificultate cu formula de lapte praf, cu scheme, cu program strict...
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: