Greutate bebelus 5 luni si 3 saptamani
Buna ziua!
Am cântărit bebelysul de 5 luni si 3 săptămâni greutatea acestuia fiind de 8.420kg. La naștere a avut 3.550 si 50 cm, greutatea la ieșire maternitate 3.400kg. La ora actuala nu stiu exact ce lungime are estimez 70cm. Este alimentat cu lapte praf hipp1 organic 4 mese pe zi aproximativ 940 ml lapte. Nu am început diversificarea. Credeți ca greutatea este in regula? Muktumesc
Am cântărit bebelysul de 5 luni si 3 săptămâni greutatea acestuia fiind de 8.420kg. La naștere a avut 3.550 si 50 cm, greutatea la ieșire maternitate 3.400kg. La ora actuala nu stiu exact ce lungime are estimez 70cm. Este alimentat cu lapte praf hipp1 organic 4 mese pe zi aproximativ 940 ml lapte. Nu am început diversificarea. Credeți ca greutatea este in regula? Muktumesc
2 comentarii
7500 este greutatea conform vârstei, dar evaluarea trebuie făcută și în funcție de talie. Fiind alimentat artificial este necesară începerea diversificării ! Succes !
Multumesc pt raspuns! As vrea sa va întreb la ce va referiti cand spuneți ca evaluarea tb făcută di în fct de talie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 51greutatea bebelusului
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 8greutate mica fetita 13 luni
- 2dezvoltarea bebelusului
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 2intrebare pediatru
- 5Bebe 3 luni
- 2Bebelus de 5 luni jumatate
- 2Greutatea bebelusului de 4 luni
- 1Bebeluș 3 luni cântărește 7 kg
- 2Intrebare greutate bebe 2 luni
- 1Fetita de 4 luni greutate mica
- 0Greutate gemeni
- 1Sugar(2-12luni)
- 0Bebe 11 lunite
- 1Fetita 8 luni nu ia in greutate
- 2Bebe 3 luni jumate
- 0Bebe de 8 luni nu ia în greutate
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: