Greutate bebelus 5 luni si 3 saptamani
Buna ziua!
Am cântărit bebelysul de 5 luni si 3 săptămâni greutatea acestuia fiind de 8.420kg. La naștere a avut 3.550 si 50 cm, greutatea la ieșire maternitate 3.400kg. La ora actuala nu stiu exact ce lungime are estimez 70cm. Este alimentat cu lapte praf hipp1 organic 4 mese pe zi aproximativ 940 ml lapte. Nu am început diversificarea. Credeți ca greutatea este in regula? Muktumesc
Am cântărit bebelysul de 5 luni si 3 săptămâni greutatea acestuia fiind de 8.420kg. La naștere a avut 3.550 si 50 cm, greutatea la ieșire maternitate 3.400kg. La ora actuala nu stiu exact ce lungime are estimez 70cm. Este alimentat cu lapte praf hipp1 organic 4 mese pe zi aproximativ 940 ml lapte. Nu am început diversificarea. Credeți ca greutatea este in regula? Muktumesc
2 comentarii
7500 este greutatea conform vârstei, dar evaluarea trebuie făcută și în funcție de talie. Fiind alimentat artificial este necesară începerea diversificării ! Succes !
Multumesc pt raspuns! As vrea sa va întreb la ce va referiti cand spuneți ca evaluarea tb făcută di în fct de talie?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Greutate la 11 luni si 1-2 de 7.4 kg???
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 4cate kg trebuie sa aiba un bebe la 11 luni?
- 7Bebe prea slab?
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 1Deficit de greutate?
- 3Dezvoltarea bebelusului
- 1Bebe la 3 luni jum cantareste 6 kg
- 0Greutate baietel 9l2s - 7.800kg
- 0Greutate bebe 10 luni ( prematur 8 )
- 0Ajutati-ma. Fetiță de 8 luni nu ia în greutate
- 3Bebe 3 luni si 3 săptămâni (15 săptămâni) supraponderal
- 1Greutate bebe
- 0Ajutați-mă - Băiețelul meu are 1luna și 2saptamani și are 4kg 270 greutate
- 1Greutate sugar 3 luni
- 2Intrebare greutate bebe 2 luni
- 2Bebelina 7 luni și 2 săptămâni
- 0Greutate gemeni
- 0Greutate sugar de 3 luni
- 2Fetița la 2 luni si 2 săptămâni creste și scade in greutate.
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: