Greutate bebelus

Buna ziua! Am o fetita de 9 luni care cantareste 8kg 100g.intr-o luna jumatate a luat doar 300 de grame in greutate. Tin sa precizez ca este foarte energica, nu sta locului o secunda, toata ziua exploreaza(merge in 4).este ok? Se incadreaza in greutatea normala? Multumesc
1 comentarii

Bună ziua!Sunt disperata!Am o bebelina care nu mănâncă cât trebuie și nu ia în greutate. Mănâncă la o masa maxim 70 ml lp...pe săptămână ia maxim 100 gr ..sunt săptămâni când ia doar 30, 40 gr.Ea acum are 3 luni și 3 zile și are o greutate de 4850.la doua luni în urma unor analize am descoperit ca are ecoli.am repetat analizele după tratamentul cu antibiotic a ieșit ecoli negativ dar leucocitele mari în urina.sughita foarte des...are mereu după masa lapte Inbranzit în gura..plans isteric declansat brusc.arata ca un copil de o luna.S a născut cu 3050 în 3 luni a luat doar 1800kg.Am o programare pt joi la echo. Nu știu unde sa ma mai duc...Am fost la 3 pediatri când avea o luna doua îmi ziceau ca plange isteric de la colici și deaia nu mananca, dar eu nu cred ca sunt colici de vina. Are ceva ce nu I permite sa manance și nici sa asimileze.Va rog ajutați ma cu un sfat unde sa ma duc.Va mulțumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2greutate bebe
- 4greutate sugar
- 4bebelus de 3 luni care nu ia in greutate
- 6nu ia in greutate
- 8greutate mica fetita 13 luni
- 2bebe stagneaza in grutate de cateva luni...
- 1greutate bebelus 5 luni
- 4Greutatea bebelusului
- 0Deficit de greutate
- 2Bebelus 4 luni 5560 gr
- 6Greutate mica
- 3Bebelus 4 luni
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
- 0Bebe 11 luni nu ia in greutate
- 0Fetita mea 8 luni, probleme cu greutatea
- 0Greutatea fetitei mele
- 0Parere greutate fetiță de 12 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului bebelusul nu ia in greutate