Dezvoltarea bebelusului

Buna seara, am un bebelus de 3 luni si 2 saptamani si cantareste 6kg 200, ati putea sa imi spuneti daca este corecta greutatea, in conditiile in care l-am nascut cu 3kg 100.
As putea sa ii dau iaurt cate o lingurita ca ii place foarte mult, ca i-am dat 2 lingurite si dupa ce nu i-am mai dat a plans.Il afecteaza la stomac??
As putea sa ii dau iaurt cate o lingurita ca ii place foarte mult, ca i-am dat 2 lingurite si dupa ce nu i-am mai dat a plans.Il afecteaza la stomac??
3 comentarii

Buna ziua
Greutatea sugarului este corespunzatoare varstei. In cazul in care il hraniti la san iaurtul natural (cu mamaliguta, cu fructe ) se poate da de la varsta de 4, 5-5 luni de viata. Succes in cresterea micutului !
Greutatea sugarului este corespunzatoare varstei. In cazul in care il hraniti la san iaurtul natural (cu mamaliguta, cu fructe ) se poate da de la varsta de 4, 5-5 luni de viata. Succes in cresterea micutului !

Il hranesc cu lapte praf!
Mai am o intrebare, are mereu nasucul parca infundat, haraie asa, doamna doctor mi-a zis ca nu are nimic, sa il fac cu ser si cu batista bebelusului, dar nu ii iasa nimic.ce pot sa ii fac??
Mai am o intrebare, are mereu nasucul parca infundat, haraie asa, doamna doctor mi-a zis ca nu are nimic, sa il fac cu ser si cu batista bebelusului, dar nu ii iasa nimic.ce pot sa ii fac??

Buna ziua
In cazul alimentarii cu lapte praf veti amana administrarea iaurtului cu cca.1 luna. In legatura cu respiratia zgomotoasa pe nas asigurati-va si de faptul ca in camera copilului aerul este suficient de umidificat, nu este uscat si aerisiti-i camera de cateva ori pe zi.
In rest nu trebuie sa intreprindeti nimic. Sanatate !
In cazul alimentarii cu lapte praf veti amana administrarea iaurtului cu cca.1 luna. In legatura cu respiratia zgomotoasa pe nas asigurati-va si de faptul ca in camera copilului aerul este suficient de umidificat, nu este uscat si aerisiti-i camera de cateva ori pe zi.
In rest nu trebuie sa intreprindeti nimic. Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17probleme cu greutatea
- 0problema greutate bebe de 8 luni
- 7Bebelus care ia prea mult in greutate
- 3Bebe 9 luni stagneaza in greutate
- 2dezvoltarea bebelusului
- 5Bebelus prea gras
- 8Bebe 6 luni
- 2Bebe 4 luni si trei saptamani -manaca 60 ml la o masa !!!!
- 0Bebelus la 7 luni. Scadere in greutate
- 0Bebelus alaptat
- 2Greutate bebelus 7 luni
- 0Bebe 2 luni
- 6Greutate mica
- 2Bebelina 7 luni și 2 săptămâni
- 0Înălțime bebe
- 1Sugar(2-12luni)
- 1Mananca putin, bebe 2 luni
- 0Parere greutate fetiță de 12 luni
- 0Bebe de 8 luni nu ia în greutate
- 0Diversificare bebe 4 luni