Bebe 7 luni

08-12-2018
Mihaniqu
Nu este medic/terapeut
Mihaniqu
Bună ziua! Am o fetiță de 7 luni are 6.500 kg și 67.5 cm. Nu prea mia luat în greutate de la vârsta de 5 luni. Avea 5 700 kg. La 6 luni avea 6 100 kg. Am fost la pediatru și mia spus ca are alergie sau intoleranta la proteina din laptele de vaca. Mia spus sa elimin din alimentație tot ce conține lapte și sa îi dau Aptamil Pepti 2. Acum are 7 luni cum am spus și greutatea 6 500 kg. Dar nu prea mănâncă mult. La 3 4 ore cere singura sa pape. Lapte mănâncă doar 150 ml seara înainte de culcare. Ziua îi dau sa pape. La 10 sau 11 mănâncă 1 mar sau 2 cu biscuiți. Doar asta îi place. Sau banana cu biscuite. Legume nu vrea deloc. Plânge atunci când îi simte gustul. Carnea de pui am introdus-o tot asa în supacrema de legume dar nu vrea. Nu știu ce sa fac cu ea. În rest este energica. Nu are stare într-un loc. Ce sa fac ca să mai ia și ea în greutate. Mi se pare slabă.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  • Predictori biopsihosociali ai creșterii rapide în greutate de la naștere până la 6 luni
  •