dezvoltarea bebelusului
buna ziua, am o fetita de 9 luni care cantareste 6, 700kg, la nastere avea 3, 470, a fost alaptata pana la 2 luni dupa care a refuzat sanul, a continuat cu formula pana la 4 luni dupa care a refuzat din nou orice tip de lapte si impreuna cu doamna pediatra am inceput diversificarea si in urma rezultatelor analizelor facute am luat ferum haussman liv 52 si sanzyme, a inceput sa manance f bine dar lapticul il refuza complet, desi manca f bine nu lua in greutate la 4 luni cantarea 5, 200kg, la 6 luni a fost operata pe cord si am intrerupt tratamentul, dupa operatie a continuat sa manance f bine si acum ca are 9 luni cantareste doar 6, 700 kg mananca bine, este activa, totii pediatrii la care am fost au spus ca arata f bine si sa nu imi fac griji ca incet, incet va lua in greutate ( tin sa spun ca inimioara ei are nevoie de cel putin 1 an pt a se vindeca si a ajunge la normal ), nu sta nici in fundulet singura doar daca se sprijina..va rog sa imi spune-ti cat de grav este.. nu stiu unde sa mai merg si ce sa mai fac... cat de grava este situatia fetitei mele ? va multumesc anticipat
2 comentarii
Buna seara.
Copilul va recupera acest retard in achizitii care se datoreaza patologiei cardiace operate. Cresterea ei somatica va continua intr-un ritm mai lent, dar va progresa. Pastrati-va optimismul si respectati in continuare recomandarile medicilor care se ocupa de micuta. Veti vedea ca progresele nu vor intarzia sa apara! Multa sanatate!
Copilul va recupera acest retard in achizitii care se datoreaza patologiei cardiace operate. Cresterea ei somatica va continua intr-un ritm mai lent, dar va progresa. Pastrati-va optimismul si respectati in continuare recomandarile medicilor care se ocupa de micuta. Veti vedea ca progresele nu vor intarzia sa apara! Multa sanatate!
va multumesc din suflet pt raspuns...tin sa va spun ca un domn doctor pediatru la care am fost ultima oara adica acum 1 sapatamana mi-a spus ca sa merg cu ea la un neurolog ( legat de problema ca nu sta in fundulet, sa va spun sincer eu nici nu am ajutat-o pt ca mi-a fost spus de doamna doctor care se ocupa de ea dupa ce a facut operatia sa nu o obosesc cand se va simti ea pregatita atunci va sta in fundulet ). dumneavoastra credeti ca este cazul ca mergem la un neurolog ? va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2greutate bebe
- 3probleme cu greutatea
- 5greutatea unui bebelus de 11 luni
- 3greutatea o problema... la 10 luni doar 8 kg
- 7Bebe a luat in greutate prea mult!! help!!
- 8Greutate Bebe 8 luni
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 0Greutate bebe 10 luni ( prematur 8 )
- 11Greutate bebe 8 luni
- 0Greutate 6 luni
- 3Ajutați-mă - bebelina de 2 luni și 15 zile refuza mâncarea, sunt disperata
- 0Greutatea bebelusului
- 0Bebe 7 luni nu ia in greutate
- 2Ajutați-mă - mă aflu în dificultate cu formula de lapte praf, cu scheme, cu program strict...
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
- 1Bebe 3 luni ia putin in greutate
- 0Greutate bebelus
- 0Greutate mare la bebeluș de 2 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: