Greutatea bebelusului de 4 luni
Buna ziua, am o fetita de 4 luni jumate, la nastere a cantarit 3kg, iar acum cantareste 6100kg, intrebarea mea este daca greutatea ei este in regula ? Ar trebui sa incep si diversificarea? Mentionez faptul ca este alaptata exclusiv la san, iar la sfatul medicului de ai introduce supliment am facut asa dar ea nu vrea de nici o culoare si nici cum sa manance, la san mananca o data la 2 3 ore cam asa deoarece daca insist sa ii dau mai repede(dupa cum mi-a spus si medicul sa insist cu sanul daca nu vrea lapte praf) ori refuza ori se agita, este un copil foarte energic, nu are stare deloc nici macar cand mananca. Multumesc
2 comentarii
Buna seara
Fetita Dvs. are greutatea perfecta, conform curbei internationale de crestere. Nu am inteles de ce s-a pus problema suplimentarii cu L.P., dar nu are nevoie. Fiind alaptata fetita poate incepe diversificarea fara probleme. Sanatate !
Fetita Dvs. are greutatea perfecta, conform curbei internationale de crestere. Nu am inteles de ce s-a pus problema suplimentarii cu L.P., dar nu are nevoie. Fiind alaptata fetita poate incepe diversificarea fara probleme. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2greutate bebe
- 13greutatea copilului de sase luni
- 14nu a luat in greutate de 2 luni
- 17probleme cu greutatea
- 10despre copii - greutatea
- 1bebelusul nu ia in greutate!
- 6nu ia in greutate
- 5greutatea unui bebelus de 11 luni
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 4Varsaturi si scadere in greutate